Lolita Lempicka, Hypnotic Poision, Black Xs For Her, Angel, Lancome Hypnose, Bvlgari Jasmin Noir, bunlar afrodizyak kokulardır aynı zamanda biraz ağırlar ama bu kokuları üzerinde taşıyabilen çok güzel taşıyor.
Yalnız şunu da belirteyim, tek başına parfüm kimseyi kadınsı ve seksi yapmaz, hali hazırda ne varsa onu belirginleştirir, aynen makyaj gibi. :)
Lolita, Hypnotic, Black Xs, Jasmin Noir saydıklarım arasında kullandığım kokular. Özellikle Hypnotic ve Lolita vazgeçilmezlerim arasında çünkü ikisi de bana çok yakışıyor. :) Ben hafif kokuları çok sevmiyorum zaten. Sadece yazın Acqua di Gio ya da Dior'un çiçekli kokularından kullanırım birkaç ay, onun dışında kullandığım kokular biraz ağırdır.
Ben parfümleri vücut şampuanları ve kremleriyle birlikte kullanma taraftarıyım, öyle hem daha güzel hem de daha kalıcı oluyor. Her parfümün vücut şampuanı yok ama çoğunun kremleri var. Birlikte kullanılmaları çok güzel sonuç veriyor. Ayrıca parfümün mutlaka temiz tene sıkılması gerekiyor, her gün banyo yapıp ardından (eğer elinizde varsa) parfümün vücut kremini sürüp sonra parfüm sıkmalısınız. Yoksa hem parfümlerin gerçek kokuları ortaya çıkmaz ve teninizle uyum sağlamaz, hem de üzerinizde kalıcı olmaz.
Bu arada, bazı yazılanlara istinaden fikrimi söyleyeyim, hiçbir parfümün modası geçmez, eskimez. Parfüm tamamen tercihe bağlı bir zevktir. İnsanlar 30 sene de aynı parfümü kullanabilirler. Bugün Chanel No.5 bile en güzel, en kaliteli parfümler arasındaki yerini koruyor. Bu yüzden 'parfüm modası' diye bir şeyi kendi adıma asla tanımıyorum. Yeni çıkan parfümleri da takip eder, beğendiklerimi alırım ama benim için onlarca sene geçse hâlâ almaya devam edeceğim parfümler de vardır. :)