Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

opuyorumnanaktanyasemın kokusu agırlıklı bı parfum.. yasemın afrodızyak bı koku zaten

ah ah.. yasemin bende böcek ilacı gibi kokuyor yaseminli parfümler kullanamıyorum.. beden kimyası işte...

Afrodizyaklımıdır bilmem ama DG light blue erkekleri çok etkiliyormuş diye duydum.

Armani Code...özellikle geceleri şık bir kıyafet giydiğinizde sıkarsanız kendinizi süper seksi hissettirir :)
Lolita Lempicka şekerli bir koku, ve erkekler çok beğeniyor, benimde severek kullandığım bir parfüm...
Jean Paul Gaultier Classique yine çok iltifat aldığım bir parfümdür...

Son alarak bir de Lancome Miracle var ama artık bu koku biraz eskidi benim için....

Betty Barclay no:2 ----- 1 yıl boyunca kullanabildim sadece ve bu süre içinde parfümümü sormayan kişilerin sayısı yok denecek kadar azdı.Almanya'da yaşayan tanıdığınız varsa oldukça uygun bir fiyata temin edebilirsiniz.Malesef ben hala Türkiye'de bulamadım, duyan bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana:)

Ayrıca yine Betty Barclay üretimi olan "in love" isimli parfüme de tüm erkeklerin taptığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Ben Absolutely Irresistable kullanıyorum ve hem yaza uygun hem de etkileyici bir koku. Çok insan sordu, erkek arkadaşım beğeniyor. İçinde kendimi iyi hissediyorum, çekici bir parfüm ama bir şey eksik olur ya hani, öyle bir durum. Yine de denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Aradığınız türde kokuların en ünlülerinin adları zaten geçmiş daha önce bu başlık altında: Hypnotic Poison, Hypnose, Casmir, Angel, Cinema, Rush... Buna ek olarak, afrodizyak olduğunu iddia edemesem de kültleşmiş, vintage bazı kadınsı kokular var: Chanel No: 5, Shalimar, Opium... Bunların da erkekler üzerinde ciddi etkisi olduğunu söyleyebilirim.

Afrodizyak denince benim aklıma daha işlenmemiş kokular geliyor aslında. Kokulara mesai harcamak isterseniz size saf (katı veya toz) amber, misk, sandal ağacı yağı, vanilya yağı veya çiçek ekstrelerini öneririm. Ancak bunları mümkünse en kalitelerinden seçmelisin, Mısır Çarsısı (en azından amber, misk ve sandalağacı için) iyi bir adres. Yağlar da hem tek başına hem karıştırarak işine yarayabilir. Monica Bellucci örneğin vanilya yağı kullanıyormuş sadece, afrodizyak etkisi olduğundan. Bu arada Clinique'ın Aromatics Elixir diye bir kokusu var. Onun için de hep afrodizyak deniyor, sert bir koku. Bir benzeri şu rengarenk sabun satan dükkan Lush'ta var: Karma. Elixir'i Madonna kullanıyormuşmuş.

Bu arada saf katı amber Hypnotic Poison'a şaşırtıcı derecede benziyor. Bu arada ben de Ange Ou Demon ve Sicily'nin peşine düştüm bu aralar.

Son düzenleme:
walla Escada - Magnetism derim.. kullandığım dönemleri çok net hatırlıyorum. En çok o beğeniliyordu. Hatta kocamla da o parfümü kullanırken tanıştım, parfümümü sormuştu

walla Escada - Magnetism derim.. kullandığım dönemleri çok net hatırlıyorum. En çok o beğeniliyordu. Hatta kocamla da o parfümü kullanırken tanıştım, parfümümü sormuştu

Escada Magnetizm kokusunu bende kadınlar da çok dikkat çekici buluyordu. Bırakın erkekleri bayanssulusmile

Ange au demon süpppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ! Bir kez testerini denedim. büyülendim

ee digerleri satmadığından onlarda satsınlar die böyle bi saçmalık uydurmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…