A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi incirlibitter
-
valla erkekleri sinek gibi çeken parfüm gucci rush. en azından bende öyle. resmen üniversitede yolda yürürken çocuğun biri utana sıkıla sormuştu bu ne süper kokuyo diye. erkeklerde kesinlikle acaip bir etki bırakıo bu koku ama malesef taklitleri çok revaçta herkesin üstünde. o yüzden birkaç yıldır hiç almadım :umursamaz:
peki bu parfümü kaç yaşındakiler kullanabilir?bn 16 yaşındayım da :))
gucci rush demi?
gucci rush ın devri kapandı...ne kokular var simdi.. o ılk cıktıgı zamanlarda guzeldı.. sımdı burnumuz doydu o kokuya.. bunaldık.. kullanmayın.. mıdelerı bulandırmayın.. ..ööööö geldı herkese rush dan,
suanda afrodızyak parfum bulgarı jasmın noır.. bı arkadasa koklattım ... kendınden gectı.. koluma yapıstı... bu resmen tacız edıyor dedı.. goxu dondu... etkısı ınanılmaz.. satan cocuk afrodızyak var demıstı.. sampe ını aldım denedım ve cocuk haklı cıktı...:hulya:
evet canım kullanabilirsin çok abartı ağır değil ama gerçekten çok taklidi var bay getirdi onlardapeki bu parfümü kaç yaşındakiler kullanabilir?bn 16 yaşındayım da :))
gucci rush demi?
evet canım katılıorum birkaç senedir bende bıraktım ve aynen dediğin gibi jasmin noir aldım .bu kokunun çekiciliği inanılmaz acaip gizemli bir havası var sanki ama bu benim düşüncem bir erkeğin farketmişliği yok rush'ta olduğu gibi sadece eşim çok beğendi koklatınca o kadargucci rush ın devri kapandı...ne kokular var simdi.. o ılk cıktıgı zamanlarda guzeldı.. sımdı burnumuz doydu o kokuya.. bunaldık.. kullanmayın.. mıdelerı bulandırmayın.. ..ööööö geldı herkese rush dan,
suanda afrodızyak parfum bulgarı jasmın noır.. bı arkadasa koklattım ... kendınden gectı.. koluma yapıstı... bu resmen tacız edıyor dedı.. goxu dondu... etkısı ınanılmaz.. satan cocuk afrodızyak var demıstı.. sampe ını aldım denedım ve cocuk haklı cıktı...:hulya:
bu kokuyu merak ettim arkadaşım bulgarıyı nasıl hafıfmı ?
far avay begendigim en azından eşimin begenip bana altıgı bir parfüm , hafif insanı yormayan bir koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?