• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

hermes eu demerveilles var bende etkilenen olmadi... tom ford black orchid de vardi onu da verdim

Tom Ford Purple Patchouli !!!!!!!!!!!
Sizin aradığınız tam da bu ama TÜRKıYE de yok MALESEF.Bulan olursa banada haber versin lütfen.

eskiyen ve artik herkeste olan kokular bence armani code,gucci rush,miracle,YSL parisienne,bikac tane daha var,hatta bende kullandim bunlari,halada duruyor cogu..
ama kizlar size önerebilecegim yeni bikac koku var..tavsiye olunur:)
hugo boss-boss orange
dior-cherie
DKNY pure
Balenciaga Paris
jette joop yerimseniben

Nasıl bağımlılık yaptıysa burası bende... Kızlar Gucci rush'a amele diyince hemen yarım şişemi bi arkadaşıma verdim...
:) Kötü müyüm iyi miyim kararsızım.

parfumeri sektorunde calısan bi erkek dedikı... gucci rush ve hypnotıc poıson begenen erkeklere artık amele dıyoruz... baska parfum tanımayan tıpler.. o kadar guzel olan başsa parfumler varkı... o bahsettıgım kısı sunları tavsıye etti.. bulgari jasmin noir.. versace christal noir... givenchy absouletly irresistble.. armani code...

versace cristal noir biraz ağır ben rahatsız oluyorum :S

dıor adıct tek kelıme muhtesem...

bu parfüm çok şık bi parfüm özel gecelern parfümü.bu parfüm sadece gecelri açan bi çiçeğin kokusuymuş.gece kraliçesiymiş adı.süper kokuyo biraz ağır ama durdurça harika kokuyo.

Back