• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

Adı * AŞK İKSİRİ* arkadaşımın önerisiyle aldım.Ama sıkmalı değil şu hürreminki gibi cam çubukla sürüyorsunuz.Doğal esanslardan üretildiği söyleniyor.Ve kesinlikle kalıcı ve aşık edici.Kızlarrrrr deneyin görün...Bir de bitmesin diye az az sürüyorum.Özel alışveriş kulüplerinden birinden aldım.Ama fiyatı biraz pahalı kendi sitesinde.Baygın ve ağır bir koku değil aksine ferah ve çekici.İşte resmi.

Canım tam olarak nereden aldın bu parfümü? özel olarak msj atabilir misin ?

kızlar ben parfümeride çalıştım, ve bu sorulara cevap bulacak zamanım oldu kısacası. mesela ben piyasada daha çok hangi kokuların gittiğini bildiğimden, kendime çok adı bilinmeyen ve kimsede olmayan kokuları araştırıyordum. ve beğendiğim kokuların sıralamıştım;

1) moschino "I love love "
2) dolce gabbana "the one"
3) naomi campbell
4) nina ricci nina

şuan aklıma gelmeyen daha bir kaç tane vardı. bayi toplantımızda çalışanlar biraraya geldiğimizde 20-30 tane erkeğe sordum bu kokular nasıl arkadaşlar erkek gözüyle bakın diye, ve bunları çok beğenmediklerini söylediler. 30 u birden "zen"i tavsiye etti bana.
hypnotic poison anason aromalı bir koku olduğu için, rakı gibi koktuğundan erkekler çok beğeniyorlar. ancak Schiseido'nun Zen diye bir koku var, ben sevmesemde bütün erkekler bu kokuyu çok seviyor anlayabilmiş değilim.
deneyin isterseniz.
bu arada ısrarla söylemeliyimki esmer bayanlar Noa'yı kullanmasınlar.kokusu güzel olsada Noa beyaz ten kokusudur. Esmer bayanların terindeki asitlik oranı fazla olduğundan ter ve ten kokusuyla birleşimi hoş olmuyor. bu yüzden esmer bayanların daha çok baharatlı ve şekerli kokular kullanmasını tavsiye ederim.

kızlar ben parfümeride çalıştım, ve bu sorulara cevap bulacak zamanım oldu kısacası. mesela ben piyasada daha çok hangi kokuların gittiğini bildiğimden, kendime çok adı bilinmeyen ve kimsede olmayan kokuları araştırıyordum. ve beğendiğim kokuların sıralamıştım;

1) moschino "I love love "
2) dolce gabbana "the one"
3) naomi campbell
4) nina ricci nina

şuan aklıma gelmeyen daha bir kaç tane vardı. bayi toplantımızda çalışanlar biraraya geldiğimizde 20-30 tane erkeğe sordum bu kokular nasıl arkadaşlar erkek gözüyle bakın diye, ve bunları çok beğenmediklerini söylediler. 30 u birden "zen"i tavsiye etti bana.
hypnotic poison anason aromalı bir koku olduğu için, rakı gibi koktuğundan erkekler çok beğeniyorlar. ancak Schiseido'nun Zen diye bir koku var, ben sevmesemde bütün erkekler bu kokuyu çok seviyor anlayabilmiş değilim.
deneyin isterseniz.
bu arada ısrarla söylemeliyimki esmer bayanlar Noa'yı kullanmasınlar.kokusu güzel olsada Noa beyaz ten kokusudur. Esmer bayanların terindeki asitlik oranı fazla olduğundan ter ve ten kokusuyla birleşimi hoş olmuyor. bu yüzden esmer bayanların daha çok baharatlı ve şekerli kokular kullanmasını tavsiye ederim.

zenın kokusunu bılıyorum beğenmedim ben.

bende beğenmiyorum ama erkekler çok beğeniyorlar anlayabilmiş değilim. koku konusunda onlar bizden farklı düşünüyorlar işte

kizlar parfumlerimi yazayim arasindan iyilerini yazin bana ne olur
cahnel chance
hugo boss
cerrutti 1881( bunu sevemedim hic)
givenchy ange demon (bunu bitirdim sayilirr bayildimm amaa)
paco rabbane ultraviolet bunu yeni aldim sevmeye calisiyorum ama cok ciceksi

Son düzenleme:
Adı * AŞK İKSİRİ* arkadaşımın önerisiyle aldım.Ama sıkmalı değil şu hürreminki gibi cam çubukla sürüyorsunuz.Doğal esanslardan üretildiği söyleniyor.Ve kesinlikle kalıcı ve aşık edici.Kızlarrrrr deneyin görün...Bir de bitmesin diye az az sürüyorum.Özel alışveriş kulüplerinden birinden aldım.Ama fiyatı biraz pahalı kendi sitesinde.Baygın ve ağır bir koku değil aksine ferah ve çekici.İşte resmi.

parfümle mi aşık edecem adamı? yapmayın Allah aşkına...

zenın kokusunu bılıyorum beğenmedim ben.

bnde beğenmedim onu. bence tomorrow u tavsiye ediyorum çok hoş bi kokusu var today da güzel ama bn tomorrwdan daha çok hoşlanıyorum ve sevgilimde acayip bi etkisi vardı bana hatta içinde afrodzyak mı var bunun die sormuştu bian şaşırmıştım bldiğim kadaryla öle bişey yok ve bircok erkek arkadaşlarımda çok güzel olduğunu söyledi defalarca yakınlaşıolar onu sıktığımda garip bi etkisi var galiba parfümümn erkekler üzerinde hemen dikkat çekiyor girğim her yerde anında kokusu yayılıyor herkes adını öğrenmek için başımın etini yiyor kesinlkle tavsiye ediyorum

CK euphoria ve Flower by Kenzo ikiside harika kokular.Şuana kadar 4 parfüm kullandım nereye gitsem parfümün isimlerini soruyorlar kendime güvenim artıyor:49:

arkadaşlar bulgari jasmin noir ve212 sexy kalıcı bir parfüm mü?ne kadar zamanda yenilemek gerekir?
bende parfümler pek kalıcı olmuyor

Back