kızlar ben parfümeride çalıştım, ve bu sorulara cevap bulacak zamanım oldu kısacası. mesela ben piyasada daha çok hangi kokuların gittiğini bildiğimden, kendime çok adı bilinmeyen ve kimsede olmayan kokuları araştırıyordum. ve beğendiğim kokuların sıralamıştım;
1) moschino "I love love "
2) dolce gabbana "the one"
3) naomi campbell
4) nina ricci nina
şuan aklıma gelmeyen daha bir kaç tane vardı. bayi toplantımızda çalışanlar biraraya geldiğimizde 20-30 tane erkeğe sordum bu kokular nasıl arkadaşlar erkek gözüyle bakın diye, ve bunları çok beğenmediklerini söylediler. 30 u birden "zen"i tavsiye etti bana.
hypnotic poison anason aromalı bir koku olduğu için, rakı gibi koktuğundan erkekler çok beğeniyorlar. ancak Schiseido'nun Zen diye bir koku var, ben sevmesemde bütün erkekler bu kokuyu çok seviyor anlayabilmiş değilim.
deneyin isterseniz.
bu arada ısrarla söylemeliyimki esmer bayanlar Noa'yı kullanmasınlar.kokusu güzel olsada Noa beyaz ten kokusudur. Esmer bayanların terindeki asitlik oranı fazla olduğundan ter ve ten kokusuyla birleşimi hoş olmuyor. bu yüzden esmer bayanların daha çok baharatlı ve şekerli kokular kullanmasını tavsiye ederim.