• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

arkadaşlar bulgari jasmin noir ve212 sexy kalıcı bir parfüm mü?ne kadar zamanda yenilemek gerekir?
bende parfümler pek kalıcı olmuyor

canım sorduğun parfümler orjınalse eğer kalıcı zaten.mesela jasmıni ben sevemedim küf kokusu gıbı geliyor bana.Tabıkı zevk meselesi.212 seksi olanda bilmem onuda beğenmıyorum.Ama parfümü tene değilde kıyafete sıkın bence.:34:

hep orjinal parfüm alıyorum ama kalıcı olmuyor dediğin gibi kıyafete sıkmam gerekıyor belkide.Hypnotic Poison gibi ağır parfümler kalıyor ama bi çoğu tenime gitmiyor

calvin klein euphoria, Lancome Hypnose ve Lancome Miracle vazgeçilmezim çok güzeller :) Hepsi orjinal ama lancome hypnose çok kalıcı değil :/

babamla erkek kardeşime nerdeyse 50 den fazla koku koklatmısımdır ama hep Hypnotic Poison ı al demişlerdi sonunda , ne var bunun içinde anlamıyorum :19: ama çokta beğenirim kokuyuuuu :32:

bvlgari jasmin noir afrodizyak denmiş ama ben erkek arkadaşıma özellikle koklattım iğrenç dedi:)
çiçek kokularını seviyor hafif yumuşak masum ve çekici:)

elimde olan fazla parfumler... lacoste touch of pink... versace cristal noir..... dior dune.... istayenler msj atsın...

her erkek aynı değildir.Benım kullandığım hafıf kokuları mesela nışanlım çok ssever.Bulgarı, mıracle,dolca lıgt blue...:)

Betty Barclay çok güzel gerçekten, ben Betty Barclay weekend feelings kullanıyorum, değişik bir kokusu vari Türkiye de yok evet Almanya'dan gelmişti banada :)))

arkadaşlar bende betty barcley parfüme aşık olanlardanım ama tr de maalesef yok :( bilen duyan varsa yada benzeri bir kokuyu kullanan varsa lütfen yardımcı olsun, chloe klasik yada intense betty barcley e benziyor diye duymuştum ama hangisi net bir bilgim yok:5:

yumoş kokusu :) şu sıralar parfümü çok az kullanıyorum.kıyafetlerime yumoş sprey sıkıyorum bütün gün kalıyo dolabıma koyuyorum dolap misler gibi yumoş kokuyo

"büyüleme" kelimesi biraz ütopik, altı üstü kimyasal bir sıvı yani bu sonuçta bu kadar anlam yüklememek lazım. zaten herkesin beğenisi birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor.

yüzlerce parfümü kullanmışlığım vardır herhalde, her yeni parfümümü arkadaşlara koklatırım yorumlardan bir derleme yaparsam

erkeklerin çok beğendiği söylenen hypnotic poison bende sınıfta kalıyor, bir zamanlar hayrandım bu kokuya ama çok yaygın herkesin üstünde :43:

armani she sıktığım bir gün, bir erkek arkadaşım senden ilk defa böyle güze bir koku aldım artık bunu değiştirme dedi:41:

chloe love genelde bayanların hayran kaldığı ama erkeklerin sevmediği bir koku:34:

estee lauder pleasures delight genellikle baylardan güzel yorumlar alıyor ama hacı yağı gibi diyenler oldu

euphoria hemen hemen bütün erkekler bu kokudan hoşlanıyor sanırım, birinin beğendiğini biri beğenmez euphoria içinpek geçerli değil ama çok yaygın herkes kullanıyor:35:

rose the one olsada olur olmasa da olur bir koku

la vie est belle genelde yorumlar çok ağır olduğu yönde ama zamk gibi kalıcı

jimmy choo bir kaç beğenen oldu, isterse dünya alem beğensin ama asla kullanmam bu kokuyu çok kötü sigara dumanı gibi kokuyor

alien midesi bulanan da var çok güzel bulanda

aslında bir sürü denettiğim parfüm oldu ama aklıma gelen bunlar hatırladıkça yazarım:10::12:

erkek kişisi beğensin diye parfüm alacak olsam euphoria, alien, premier jour alırdım herhalde

Jimmy Choo varr büyülediği kanıtlamış olan kokukm hehe, şu an nette birtek bellamola da satılıyo, bir de escada magnetism var onu her yerde bulmak mümkün, bu iki koku üzerine tanımamm erkekler de tanımazz

katı parfümlerde harika kızlar özellikle lilyum.sürer sürmez erkek arkadaşımda etkisini görüyorum..bide katı parfümün üzerinekullandığımız diğer parfümleri sıktığınızda uhteşem gün boyuncada kalıyor.

bir internet sitesinden almıştım denemenizde fayda var herkes aynı kokarken siz kendi kokunuzu bulabilirsiniz

Back