- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
- Konu Sahibi Shiningstars
O kadar içten bi amin diyorum kiİnsallahhhh birgun o pis seyi elinde kaliverir..
İnsallahhhh kokunden kopar...
İnsalllaahhh oyle bir. Neyse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar içten bi amin diyorum kiİnsallahhhh birgun o pis seyi elinde kaliverir..
İnsallahhhh kokunden kopar...
İnsalllaahhh oyle bir. Neyse...
İste bi de bu duruma düşmek var. Yazik. O kadinin basina gelse napardi acaba... Yazik. Kendimizi korumak için bagirip cagirsak bi dert; ayni bu duruma dusebiliyoruz, susup kalsak bi dert; içimizde kaliyo onun bi tarafini yerinden sokup atmak kafasina cantayi geçirmek. En kötüsü de kendi cinsimizin bizi daha da korumasi gerekirken sus otur seni mi dinliycem demesi.... En çok da buna üzülüyorum.Ben böyle bir olayı yaşamıştım. Bana yapılmamıştı. Otobüste bir kadın ortalığı ayağa kaldırmıştı, kendisine yapılan bir teşhircilikten. Adam da kadını suçlu çıkarmaya çalışıyordu. Başka bir kadın(!), "Kapat çeneni, herkesi rahatsız ediyorsun. Seni dinlemek zorunda mıyız? Napalım yani?" diye kadını susturdu. Adamın kendini aklamasına gerek dahi kalmamıştı.
Böylesi durumlarda en iyi yolun, telefonun kamerasıyla onun telefonunu ve yüzünü çekmek olduğunu düşünüyorum. Anlık bir şey bu. Sözümüze kimse inanmıyor maalesef.
Fakat, gelin görün ki o an akıl donuyor. Maalesef.
Valla kaldım çok iyi yapmissiniz helal olsun. Aklima geldikçe deliriyorum ama hala. Bu ara gerçekten çok sorgular oldum erkekleri. Bu adam belki biriyle evlenicek belki çocuğu olacak karisi da çocukları da belki nasil bi sapik olduğunu bilmeyecekler. Duzgunu o kadar az ki belki düzgün sanip sececegimiz adam da böyle bi hayvan cikacak. Bu olayi da geçtim ben o kadar kotu şeyler görüyorum ki hic iyi bi ornek yok nerdeyse gordugum ve inancim guvenim gidiyo. Olan bu iste. Nefretin buyuyo karsi tarafa günden güne
Azi çoğu olduğunu düşünmüyorum bunun. Bildiğiniz teshir taciz. Kaç saattir sinirimi alamadim aileme arkadaşlarıma anlatamadim. Allah boylelerinden uzak tutsun diyorum sadeceSen birsey gormemişsin :))))) daha dur bune ki
aslinda biraz bagrinip cagrinsan halk seni desteklerdi toplu tasima insani hanimlarin yanindadir ama neyse gecmis olsun bununlaBuraya kufrederek yazmak istemiyorum zaten yeterince ettim kendi kendime. Ramazan ayindayiz bi de ya. Bu kadar mi beyinleri sadece cinsel organlarında yaratiklar hepsi mi boyle anlamiyorum. Bugün metroyla eve dönüyorum bindim metroya kulagimda kulaklik telefondan da oyun oynuyorum yanima bi adam(!) oturdu disardan baksan normal zararsiz bi insan dersin iyice yanasti benim oturduğun tarafa elinde telefon ayni benim telefonu tuttuğum hizada bi de iyice bana doğru çevirip resmen gözümün içine içine soktu telefonun ekranini ben oyun oynarken o kadar dibimde telefonu olunca gözüm bi kaydi adam çok afedersiniz bi tarafinin birşey yaparken videosunu çekmiş. Dondum kaldim ya görünce. Nasil bi igrencliktir ulan ben 20 yasindayim daha ve gerçekten de küçük gosteririm insanlar inanmaz yasima bildigin 16 17 gosteriyosun derler ya bu adam en az 30 yasinda. Ulan 40 yasinda olsam ne fark edicek yaptigi igrencligin yaninda. adam bildiğin ben goriyim diye gözüme gözüme soktu ya. Hic biseu yapamadim kaldim öyle kendi telefonuma döndüm kulakligi firlatir gibi cantama attim gördüğümü anlasin istemedim bi de durağa bakmak için kafami kaldirdim ondan tarafa bakiyorum zannedip bi de yüzüme yüzüme bakti adam kendi inmem gereken yerden kaç durak öncesinde indim iner inmez de küfrede küfreden başka metroya binip eve gittim. Orda adamin kafasina cantayi gecirmedigime yandim ama yapsam nolucak ki onun istediği olucak. Yurdum insanini da biliyoruz gözünü dikip izliycek öyle birşey yapmadan adam orda bana bisey yapsa vursa olan yine bana olucak. Bi de o panikle direk uzaklasasim geldi telaşla dusunemedim belki birşey yapmaliydim ama yapamadim. Nefret ediyorum boyle aciz birşey yapamaz duruma getirmelerinden kadinlari. Hepsinden igreniyorum. Kimseye de söylemedim anneme soylesem zaten evhamli bos yere üzülmesin istedim ama aklima geldikçe nefretimi cikaricak yer ariyorum buraya yaziyim dedim ....