Erkeklerden iğreniyorum.

Allah korkusu,ahlak,vicdan,karakter vs olmayınca her insan şeytanlasabiliyor..Cevap vermemekle iyi yapmışsin.Karşındaki insan mi ki dediğinden anlasin.Ramazan mübarek gün alır cezasını dert etme..Ve gerçekten iğrenç yaratıklar..

Cok kotu olmus ya.
Pislik it herif.

Su an 21 yasindayim su ana kadar hic bisy gelmedi basima bu konuda sukrediyorum.
Sadece bizim mahalledeki bi adamin bana dgru yuruyerek" yuzun cok guzel' dedigini hatirliyorum. Oda zararsiz akli dengesi yerinde olmayn bi adam. Adami tanirim, gulumsedim sadece.

Buda gormus gecirmis en buyuk olagan sey olur diye umit ediyorum.

Allahim kimsemize su yasadiklarimizdan daha beterini vermesin ( heleki tam o tacizin ortasina dusen kadinlarimiza)bu son taciz olayi olur insallah

Onların bit kadar çüklerini ilahlaştıran gene kadınlar yetiştirdiğimiz erkeklere dikkat edersek zamanla bu şerefsizler minimize olup yok olacaklardır..lütfen bunun eğitimi bebeklikten başlar erkek çocuklarınızın pipilerini öpmeyin öptürmeyin hanimiş oğlumun pipisi göster amcalara demeyin neneleri dedeleri amanda pipisini yesinler derken sert bir şekilde müdahale edin..siz biraz dikkat edin ki zamanla toplum dikkat etsin....

Konu sahibi adamın yanında 155 arayıp şu an şu metrodayım yanımda oturan sapık mastürbasyon videosu izletmeye çalışıyor bana ya siz şu şu şu hatta gelip bu iti alın ya da birazdan burda bir linç girişimi olacak deyip telefonu kapataydın keşke...

O pipileriniz yılan olup boğacak sizi bir gün kansız kopekler.

Babamın bir arkadaşının kızı bulunduğumuz şehre ünv. Okumak için gelmişti.arkadaşı kalacak yer ayarlamasını rica etmiş işi dolayısıyla, babam bir akşam iş yerinde bir evrak unuttuğunu fark etti beni de yanında götürmüştü 14 yaşlarındaydım o zaman (babamın huyudur o kadar sessiz yürür ki kimse rahatsız olmasın diye) yine öyle çıkıyoruz sessizce merdivenlerden merdivenin başında bir de ne görelim babamın mesai arkadaşlarından biri kızı sıkıştırmış kız çok rahatsız durumdan dolayı belli adeta duvarla bütünleşmiş babam adamı çok kötü dövmüştü hakkında akabinde yasal işlem başlatmışlardı hem işten çıkarılması hemde cinsel tacizden dolayı ceza alması için. Hala aklıma geldikçe çok üzülüyorum o kızın yaşadığı travmaya.

Tacizle ilgili günlerce yazsak sanırım yine anlatılmamış bir şey kalır. Arkadaşım tarafından taciz edildiğimi mi yazsam, dershaneden dönerken o iğrenç organını gösteren pisliği mi yazsam, ünv. Döneminde bir kızın başına gelenlerden sonra çok uzun zaman çakı taşıdığımı mı yazsam, iş görüşmesi için gittiğimde iş verenin kendine her şeyi mübah gören bir sapık olduğunu mu yazsam, taciz sonrası şikayetçi olmak için polis çağırdığında "bu saatte niye sokaktasınız, niye alkollüsünüz " cevabı ile karşılaşan kadınları mı yazsam ne yazsam bilemedim... En çok şunu demek istiyorum ; bir kadının giysisi, sokakta olduğu vakit, sarhoş olması, eğlenceden dönmesi, seks işçisi olması ayrıca bir insanın eşcinsel olması bunların hiç biri cinsel taciz için neden değildir, gece sokakta olmaya,istediğimizi giymeye, eğlenmeye, dilediğimiz zaman eve dönmeye, sarhoş olmaya bizim de hakkımız var hakkı olmayanlar bizim bu özgürlüklerimizi kısıtlayan, erklik kanıtlamak için bize bunları uygulayan pislikler. Taciz veya teşhircilik hastalık değildir, psikolojik değildir, tamamen toplumun desteğiyle oluşturulmuş "erkeklikve erklik " algısı sonucu var olmuştur, tüm erkeklerin içinde bir yerde ne yazıkki kodlanmış şekilde duruyor. Bu zihniyetin değişmesi dileğiyle...

Erkek dedim mi cinsellik zaten nerde o eski kaliteli erkekler gerçi eskidende yokta şimde kaliteli erkek olsada sayıları az , birde şehir erkeği zaten kafayı sex ve kadın bedeni ile bozmuş çoğunun mesleğide vasat zaten kafalarını ve zamanın çoğunu basit konulara haracadıkları için bundan dolayı asgari ücretli bilgi konuşundada pek ileriye gidemiyorlar , çoğu o kadar vasat ki mesleği dahi yok varsa yoksa kadın ,kız ,alkol,uyuşturucu !
Buraya kufrederek yazmak istemiyorum zaten yeterince ettim kendi kendime. Ramazan ayindayiz bi de ya. Bu kadar mi beyinleri sadece cinsel organlarında yaratiklar hepsi mi boyle anlamiyorum. Bugün metroyla eve dönüyorum bindim metroya kulagimda kulaklik telefondan da oyun oynuyorum yanima bi adam(!) oturdu disardan baksan normal zararsiz bi insan dersin iyice yanasti benim oturduğun tarafa elinde telefon ayni benim telefonu tuttuğum hizada bi de iyice bana doğru çevirip resmen gözümün içine içine soktu telefonun ekranini ben oyun oynarken o kadar dibimde telefonu olunca gözüm bi kaydi adam çok afedersiniz bi tarafinin birşey yaparken videosunu çekmiş. Dondum kaldim ya görünce. Nasil bi igrencliktir ulan ben 20 yasindayim daha ve gerçekten de küçük gosteririm insanlar inanmaz yasima bildigin 16 17 gosteriyosun derler ya bu adam en az 30 yasinda. Ulan 40 yasinda olsam ne fark edicek yaptigi igrencligin yaninda. adam bildiğin ben goriyim diye gözüme gözüme soktu ya. Hic biseu yapamadim kaldim öyle kendi telefonuma döndüm kulakligi firlatir gibi cantama attim gördüğümü anlasin istemedim bi de durağa bakmak için kafami kaldirdim ondan tarafa bakiyorum zannedip bi de yüzüme yüzüme bakti adam kendi inmem gereken yerden kaç durak öncesinde indim iner inmez de küfrede küfreden başka metroya binip eve gittim. Orda adamin kafasina cantayi gecirmedigime yandim ama yapsam nolucak ki onun istediği olucak. Yurdum insanini da biliyoruz gözünü dikip izliycek öyle birşey yapmadan adam orda bana bisey yapsa vursa olan yine bana olucak. Bi de o panikle direk uzaklasasim geldi telaşla dusunemedim belki birşey yapmaliydim ama yapamadim. Nefret ediyorum boyle aciz birşey yapamaz duruma getirmelerinden kadinlari. Hepsinden igreniyorum. Kimseye de söylemedim anneme soylesem zaten evhamli bos yere üzülmesin istedim ama aklima geldikçe nefretimi cikaricak yer ariyorum buraya yaziyim dedim ....

Bende sizin gibi dusunuyorum ama erkek cocuklari olan anneler herseylerini abartarak ve herturlu haklari erkek cocuklarina verip,kiz cocuklarinida baski altinda buyuturlerse,erkeklerin egosu bu kadar yuksek olur ve herseyi kendi haklari oldugunu dusunurler.Zavalli kizlarda ezik yetisip evlendiklerinde kocalarania karsi sessiz kalirlar ve boyle sonuclar dogar neticesinde:KK43:((((
aynen bende böyle düşünüyorum.

erkek anne babaları amca dayıları nine dedeleri ve diğer bütün sülaleleri göster amcalara deyip çocuğun iğde kadar pipisiyle gururlanırsa oğlan çocuğuda ilerde pipisinin en değerli organı olduğuna inanıp sergilemeye çalışır tabiki :KK67:

Sözle, elle, bakışla vs....taciz edilmeyen bir kadın yoktur sanırım. Pipili olan adına erkek denen yaratıklar kendilerinde bu hakkı çok doğalmis gibi görüyor ve oyle bir şey ki ses çıkarınca da suçlu biz oluyoruz.

Buraya kufrederek yazmak istemiyorum zaten yeterince ettim kendi kendime. Ramazan ayindayiz bi de ya. Bu kadar mi beyinleri sadece cinsel organlarında yaratiklar hepsi mi boyle anlamiyorum. Bugün metroyla eve dönüyorum bindim metroya kulagimda kulaklik telefondan da oyun oynuyorum yanima bi adam(!) oturdu disardan baksan normal zararsiz bi insan dersin iyice yanasti benim oturduğun tarafa elinde telefon ayni benim telefonu tuttuğum hizada bi de iyice bana doğru çevirip resmen gözümün içine içine soktu telefonun ekranini ben oyun oynarken o kadar dibimde telefonu olunca gözüm bi kaydi adam çok afedersiniz bi tarafinin birşey yaparken videosunu çekmiş. Dondum kaldim ya görünce. Nasil bi igrencliktir ulan ben 20 yasindayim daha ve gerçekten de küçük gosteririm insanlar inanmaz yasima bildigin 16 17 gosteriyosun derler ya bu adam en az 30 yasinda. Ulan 40 yasinda olsam ne fark edicek yaptigi igrencligin yaninda. adam bildiğin ben goriyim diye gözüme gözüme soktu ya. Hic biseu yapamadim kaldim öyle kendi telefonuma döndüm kulakligi firlatir gibi cantama attim gördüğümü anlasin istemedim bi de durağa bakmak için kafami kaldirdim ondan tarafa bakiyorum zannedip bi de yüzüme yüzüme bakti adam kendi inmem gereken yerden kaç durak öncesinde indim iner inmez de küfrede küfreden başka metroya binip eve gittim. Orda adamin kafasina cantayi gecirmedigime yandim ama yapsam nolucak ki onun istediği olucak. Yurdum insanini da biliyoruz gözünü dikip izliycek öyle birşey yapmadan adam orda bana bisey yapsa vursa olan yine bana olucak. Bi de o panikle direk uzaklasasim geldi telaşla dusunemedim belki birşey yapmaliydim ama yapamadim. Nefret ediyorum boyle aciz birşey yapamaz duruma getirmelerinden kadinlari. Hepsinden igreniyorum. Kimseye de söylemedim anneme soylesem zaten evhamli bos yere üzülmesin istedim ama aklima geldikçe nefretimi cikaricak yer ariyorum buraya yaziyim dedim ....
Böyle durumlarda olabildiğince bağır . Adi serefsiz ya topunu hadım etcen .:KK11:

İyi olmuş inip gittiğin emin ol bagırsan kimse birşey yapmaz mal mal bakarlardı birde seni suclar bakışlarla.benim basımada bi olay geldi yıllar önce biri bıçak çekti ben bagırarak peşinde koştum yakalayın diye bagırdım görenler sevgili sandık o yüzden birşey yapmadık dedi polise.birde bagırıyorum adamın peşinde koşarken yakalayın yardım edin diye.kamera kaydına baktık polislerle esnafın hiç biri senin kadar yürekli değilmiş dedi polis.birde bu esnaflar benim evimin altında beni tanır bilirler çok konsmasakda sesiz kibar bi kız diye ailemi bilirler düzenli bi aile oldugumuzu görürler yani.demek bıçaklasa bakacaklardı

allah korusun benimde başıma gelse sanırım sessizce terk ederim ortamı . aslında fevri sinirli ve gözü dönünce adamı parçalıyck kadar cadıyımdır ama olan kadına oluyor ..
bikere otobüsteyim kadının biri birden bire çığlık atmaya başladı ve bi adamı oturan erkeklere göstererek nlur yardım edin sapık bu dedi genç genç delikanlılar vardı koca koca adamlar kimse kıpırdayıp nluyor diye bile sormadı kadın bi gencin kolunu tutup oğlum şuna bir vursanıza sizin ananınız bacınız yokmu diye bağırdı . kimse oralı olmalı bile. adam inerken kadın tekme attı arkasından.. okadar üzülmüştüm ki o kadının çaresizliğine...

İnan bağırıp çağırsaydın da bir şey değişmezdi. İnsanlarımız o kadar duyarsız ki bu konuda... Lafa gelince Özgecan'lar ölmesin diye herkes adam! kesiliyor ama, iş tacize uğrayan birisini savunmaya gelince, herkes sus pus!..En Büyük KK

Hep sustugumuz icin iyice çıltirdi ş......siz yaratiklar

bir gün ablam otobüste bir adamın bir kıza yasladığını görmüş kızla gözgöze gelmiş kız yalvarırcasına sessizce yardım istemiş gözleriye ablam o kalabalığı nasıl yarıp adamın yüzüne tırnaklarını nasıl batırdığını anlamamış gözü dönmüş :) tırnakları adamın yüzünde kalmış kırılmış hepsi hahahhahhhaaa

Daha yirmilerindeydim.yeni ise girmistim.isyerim cok uzakti.onun icin sabahin altisinda yola cikmam gerekiyordu.birgun yine ise giderken heryer zifiri karanlik.Arkamda kocaman damperli bir Kamyon belirdi.Adam hem kamyonu suruyor hemde kapiyi acmis ogune kadar hic duymadigim sozler sarf ediyor.Daha sonra anladim ne igrenc sozler oldugunu:KK43:((( O korkuyla kosmaya basladim.Allahtan akil edip dar bir sokaga saptimda kamyonla sokaga giremedide kurtulmustum.bunun gibi cok tacizlerle karsilastim.hata birgun 8 yasindaki cocugumun yaninda tacize ugramistim.ben bagirip cagirincada zavalli cocugum ne oldugunu sormustu:KK43:(( simdi anliyor ne oldugunu.Ondan sonra neden Turkiyeye gelmiyorsun diye soruyorlar.Cunku cok korktum ve igrenc erkekler tarafindan korkutuldum!!!

Sessiz kalmamak lazım böyle durumlarda. Bu pisliklere bu cesareti veren de bu zaten. Evet bizim millet artk çok duyarsız sokak ortasında adam sevgilisini dövüyor onlar izliyor. Bir de övmezler mi Türk insanı böyledir , şöyledir. Hiç bir şey değil Türk insanı.

Bence bizim savunma sporları öğrenmemiz lazım. O pozisyonda o adam çok rahat dövülürdü yani. Hatırlarsanız bir boksçu kız adamın tekini tek yumrukla yere sermişti. Biz de yapabiliriz. Yapmalıyız da çünkü artık hak hukuk bizim için bir şey yapmıyor.

X