- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Shiningstars
Şerefsiz haysiyetsiz **********
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bagirsa ne olurki?Arkadasim 17 yasindaki kizi bagirdi birde dolu olan otobusun icinde tacizcisinden dayak yedi((Bağırsaydın ya bütün metro ayağa kalksaydı sapık
Bende sizin gibi dusunuyorum ama erkek cocuklari olan anneler herseylerini abartarak ve herturlu haklari erkek cocuklarina verip,kiz cocuklarinida baski altinda buyuturlerse,erkeklerin egosu bu kadar yuksek olur ve herseyi kendi haklari oldugunu dusunurler.Zavalli kizlarda ezik yetisip evlendiklerinde kocalarania karsi sessiz kalirlar ve boyle sonuclar dogar neticesinde((((Keşke. Ama guvenemedim kendime bi de yapamadim kaldim öyle o an mantikli dusunemiyo insan. Sonradan keşke bagirip cagirsaydim bi de milletten dayak yeseydi dedim ama korktum iste. 20 ya 20 yasindayim adam utanmadan herkesin her gün bindiği toplu tasima aracinda bi tarafini gözüme gözüme sokuyo.
Günden güne öğreniyorum zaten bu ara her gün her gün erkeklerin igrencliklerini kabaliklarini kaba kuvvetlerini agir dillerini gördükçe cevremde. Bugün benim de basima geldi. Bi komşumuz var adam kadini her manada eziyo maddi olarak şiddet olarak. İnsan değil bunlar ya. Gecen bi akrabamiza iftara gittik kadinin kocasi bizi aldi arabayla o sirada annemle sohbet ederlerken bi anda kendi karisina kufretmeye basladi demedigi laf kalmadi karisina bagira bagira karisini anneme şikayet ediyor bi de benim yanimda. Kadinin yaptigi birşey de yok üstelik biseyii ne yapmayi unutmuş adamin karisi için geçmişinden geleceğine demedigi kalmadi. Ben sustum kaldim annem de sasirdi ladini savunmaya calisti insanlik halidir ne olucak bu kadar niye sinirleniyosun bilmem ne dedi. Nereye baksam bi erkek ve igrenclikleri. Adam kaç yillik hayat arkadasina birlikte ayni yastiga kaç yol bas koyduklari cocuklarinin annesine bu kadar kufrediyorsa diğer erkekler basta kadinim diyip el üstünde tuttuklari kadinlarina sonraları neler neler yapmazlar. Hic bi şekilde hic bi güvenim kalmadi o türe. Hem cevremde gorduklerimden hem kendi yediğim kaziklardan. Hiçbirine güvenmiyorum. Hepsinden igreniyorum.
Üstte bir üye gülücükle bir mesaj yazmış. Yok cevap vermeyeceğim. Gülünecek ne varmış kendi kendine sorar umarım. Ben sormayacağım.
Bu konu da herkesin taciz anılarını anlattığı bir konu oldu. İyi oldu güzel oldu. Hayırlı olsun. Anlattıkça rahatlıyor insan. Birlikte sövünce daha iyi oluyor.
Ben orta okulda ilk taciz edilişimi unutmuştum. O an hiç bir tepki vermemiştim. Sanırım beynim kendini korumak amaçlı, öylesi olayları hiç olmamış gibi davrandı.
Özgecan'dan sonra bunalıma girdim iki hafta kadar. Şu ana kadar yaşadığım tüm tacizleri hatırlayıp ağladım. Ortaokuldaki o herifi işten attırmadığım, sustuğum için ağladım. Benden sonra birilerine daha yapmış mıdır diye düşünüp düşünüp ağladım.
Anlatmadığım, içime attığım o kadar çok taciz anım varmış ki... Ağladım, anlattım, rahatladım.
benden bahsediyosunuz sanırım. anlatıcak birden fazla hikayem olunca hayatımda sürekli bi hareketlilik var her olayda bitiyorum diye dedim. bundan dalga geçtiğimden değil yanlış anlamayın lütfen. tabiki de bu konularda hepimiz hassasız. ayrıca kardeşimiz biraz korkmuş anlatırken daha mizahlaştırarak anlattım ki kafası dağılsın diye
Çok şaşırdım mesajınızı okuyunca. Gerçekten sizden bahsetmiyordum. Hatta dönüp ne yazmışsınız acaba diye baktım.
Ortaya bir laf attım ama yanlış kişi üzerine alındı. Kusura bakmayın.
asıl siz kusura bakmayın korktum bi an birini mi kırdım diye
Çok üzülüyorum bunlari gördükçe duydukça. Aglamayin nolur. Gerçekten insan ilk anda mantikli dusunemiyo beynini kapatiyo. Benim beynim durdu çünkü orda simdi olsa çok farklı tepki verirdim diyorum ama gerçekten o anki saskinlikla öyle olmuyor. Ben Ozgecan olayini okuduğumda 2 gün boyunca agladim ilk gün okurken titredim. Ve hala bunca şeye rağmen boyle yaratiklar maalesef ki var. O kadar basit ki onlar için. Oyun gibi ya adam oyun gibi hic düşünmeden zerre utanmadan yapti bugün onu. Biz uzuldugumuzle sinirlendiğimizle kaliyoruz. Anneme dahi anlatamadim yolda çok düşündüm soylemeli miyim diye sonra dedim sus kadini telaslandirma hem onun yapacagi birşey yok kadin zaten kanser hastasi bi de onu takmasin dedim soylemedimÜstte bir üye gülücükle bir mesaj yazmış. Yok cevap vermeyeceğim. Gülünecek ne varmış kendi kendine sorar umarım. Ben sormayacağım.
Bu konu da herkesin taciz anılarını anlattığı bir konu oldu. İyi oldu güzel oldu. Hayırlı olsun. Anlattıkça rahatlıyor insan. Birlikte sövünce daha iyi oluyor.
Ben orta okulda ilk taciz edilişimi unutmuştum. O an hiç bir tepki vermemiştim. Sanırım beynim kendini korumak amaçlı, öylesi olayları hiç olmamış gibi davrandı.
Özgecan'dan sonra bunalıma girdim iki hafta kadar. Şu ana kadar yaşadığım tüm tacizleri hatırlayıp ağladım. Ortaokuldaki o herifi işten attırmadığım, sustuğum için ağladım. Benden sonra birilerine daha yapmış mıdır diye düşünüp düşünüp ağladım.
Anlatmadığım, içime attığım o kadar çok taciz anım varmış ki... Ağladım, anlattım, rahatladım.
İnanin ben de birinden ayni olayi duysam niye bagirip cagirmadin birbirine katmadin ortaligi derdim ben olsam o metroyu kafasina yikardim derdim ama o an beynim sadece o metrodan inmeye odaklanmis gibiydi diyorum ya o anki saskinlik ve panikle mantikli dusunemiyo insanKeske bagirsaydiniz cildirsaydiniz hatta. Her durakta guvenlikler duruyor. Metroların icinde kameralar var. Size hicbir sey olmazdi
Şerefsiz adam
Çok üzülüyorum bunlari gördükçe duydukça. Aglamayin nolur. Gerçekten insan ilk anda mantikli dusunemiyo beynini kapatiyo. Benim beynim durdu çünkü orda simdi olsa çok farklı tepki verirdim diyorum ama gerçekten o anki saskinlikla öyle olmuyor. Ben Ozgecan olayini okuduğumda 2 gün boyunca agladim ilk gün okurken titredim. Ve hala bunca şeye rağmen boyle yaratiklar maalesef ki var. O kadar basit ki onlar için. Oyun gibi ya adam oyun gibi hic düşünmeden zerre utanmadan yapti bugün onu. Biz uzuldugumuzle sinirlendiğimizle kaliyoruz. Anneme dahi anlatamadim yolda çok düşündüm soylemeli miyim diye sonra dedim sus kadini telaslandirma hem onun yapacagi birşey yok kadin zaten kanser hastasi bi de onu takmasin dedim soylemedim