Erkeklerden hoşlanamıyorum

zaten bir sürü yönelim var. mesela sapyoseksuel diye bir şey var. karşıdakinin zekasından hoşlanmassa ona karşı ilgi duymuyor. hemen lezbiyenim gayim diye yargı koymaya gerek yok.

Yabancı bir erkek senin zihniyetinde biriyle evlenmez zaten sen rahat ol ayrıca burda benim gibi yabancı erkeklerle evli olan bayanlar var sanki evlenip boşanmışsın gibi konuşman yaşamadan biliyor olman da ilginç Polonyalı benim eşim kıskanırda sahiplenirde bir dediğimide iki etmez bana dokunanın parmaklarını kırar nefesini keser ayrıca sadıktır gözümün içine bakar evet onlarda kadının lafı geçer ve ben böyle olmasından gayet memnunum tabi böyle bir erkeğin eşi olmak herkese nasip olmuyor

:) Yurtdışında mı yaşıyorsunuz yoksa buralarda mı?

zaten bir sürü yönelim var. mesela sapyoseksuel diye bir şey var. karşıdakinin zekasından hoşlanmassa ona karşı ilgi duymuyor. hemen lezbiyenim gayim diye yargı koymaya gerek yok.
Zeka benim, özellikle de bir erkekte en çok dikkat ettiğim şey. Onun benden daha zeki olmasını isterim açıkçası, hiç de öyle neden benden daha zeki bu diye de üzülmem. Zeka kotu bişey değil neticede.

:) Yurtdışında mı yaşıyorsunuz yoksa buralarda mı?

Türkiyede yaşıyoruz şimdilik ama en yakın zamanda yurtdışına yerleşicez eşimin iş durumunu bekliyoruz bu ülkede çocuk büyütmek istemiyor eşim bende ona katılıyorum malesef

ne yani şimdi jamie dornan görünce ağzının suyu akmıyor mu benim akıyor şahsen ağzımı ayırıp bakıyorum.
Bu söz bana mı? Yakışıklı bir erkeğe ben de birçok kadın gibi tepki veriyorum elbette, ben sadece çevremde gördüğüm talihsizliklerden bahsettim. Erkeklerden hoşlanamıyorum diye başlık attım ama o kadar da değil, o anlamda söylemedim yani. :) Aslında çevremdeki erkeklerden hoşlanamıyorum olacaktı da yazmış bulundum öyle.

Türkiyede yaşıyoruz şimdilik ama en yakın zamanda yurtdışına yerleşicez eşimin iş durumunu bekliyoruz bu ülkede çocuk büyütmek istemiyor eşim bende ona katılıyorum malesef
Haklı. Nereye yerleşeceksiniz, Polonya'ya mı?

he tamam o zaman ortamın değişirse bu ruh halin de değişir ya bahsettiğin tiplerden hoşlanmak için hasta olmak lazım zaten

Valla benim bey gayet türk ama bu saydığınız yabancı adam özelliklerinin çoğunu taşıyor. Koruma, sahiplenme gibi bir içgüdüsü yok (bildiğim kadarıyla insanlarda içgüdü olmaz zaten, hayvanlara özgüdür.) benim bir birey olduğumun, bana sahip olamayacağının farkında çünkü. Benim namusumla ilgilenmez, namus benimdir çünkü onun değil. Ailemizde herkes birbirine adıyla hitap eder ki bunun saygıyla bir alakası yok. Yanında istediğim gibi giyinebilirim, yine en başta söylediğim gibi benim bir birey olduğumun farkında ve ne giyip ne giymeyeceğime karışma hakkını kendinde görmüyor. Ha ağzımın içine bakmaz, her dediğimi yapmaz. Çünkü demokratik bir aileyiz kararlarımızı konuşarak, fikir belirterek alabiliyoruz. Her dediğimi yapsaydı zaten hayatımda olmazdı muhtemelen.

Sizin bahsettiğiniz erkek tipi evet klasik öküzcan türk erkeği. Hayatındaki kadını ezen, hep ben bilirim diyen, namus denen olguyu bacak arasına ve kadın bedenine indirgeyen eğitimsiz (okumamış demiyorum, eğitilememiş), ataerkil bakış açısından kurtulamamış orta doğu kafasında bir adamdır. Böyle bir erkekle birlikteliği kabul eden kadın da kendine güvensiz, birilerinin kendisini sahiplenmesine ihtiyaç duyan, önce babaya sonra kocaya itaat eden, birey olmayı becerememiş, x'in kızı y'nin karısı z'nin annesi titrlerinden öteye gidememiş, kendi bedeninden utanan ve saklamaya çalışan, ataerkil düzene boyun eğmiş ve gelecekte bu düzene sıkı sıkıya bağlı çocuklar yetiştirecek zavallı bir insandır.

he tamam o zaman ortamın değişirse bu ruh halin de değişir ya bahsettiğin tiplerden hoşlanmak için hasta olmak lazım zaten
Baktım ciddi ciddi benim karşıma çıkan tipler öyle, korkmaya başladım ben de hep böyle mi olacak diye. Zira öyle olmaya devam ederse bu gidişle kimseye aşık olamayacağım veya kimseyle bir evlilik yapamayacağım. Hoş, olmasa da olur ama ne bileyim... Öyle işte. :)

Yüksek ihtimal ingiltere
Benim hoşlandığım çocuk da Avusturyalı, Wiener. :) Almanca'yı sevmeyen ben bayılır oldum onun sayesinde. Tabi bizim ortak dilimiz İngilizce. Çok şey kattı bana. İngiltere de güzel, ilerde mutlaka gitmek istediğim ülkelerden biri.

Sonuna kadar katılıyorum, hangi kafayla öyle şeyler söylediyse artık...

Türk yabancı diye ayırmak istemiyorum ama cidden bizde anneler oğullarını şımarık büyütüyorlar benim annemde aynısını erkek kardeşime yaptı bir konum vardı geçenlerde yüreğimizi ağzımıza getirdi erkek kardeşim cama yumruk atmak gibi bir salak huyu var ben gelemiyorum artık böyle şeylere huzur istiyorum malesef bizim erkeklerimiz böyle o arbede de olan yine anneme oldu göğüs kemiği çatlamış kadının bizim öküzcan yüzünden yani ben yaşadığımı biliyorum kimse kusura bakmasın benim kocam yüksek sesle bile konuşmaz evimde huzur var Allahıma bin şükür

Hayatın ne getireceği belli olmuyor o zaman. Gerçekten öyle mi dersiniz, yani bende bir problem yok değil mi şimdi? Gerçekten...
Seni temin ederim sen gayet iyisin. Eğer etrafındaki erkeklerin birçoğunu potansiyel sevgili olarak görebilseydin bu sadece standartlarının yerlerde olduğunu gösterirdi. Ayrıca aşırı süslü püslü biri değilsen, sakın olmaya çalışma. Bakımlı olmak farklı bir şey ama, neyse işte.
Ben şahsen evlenmemeyi kabul etmiştim universitedeyken. Çünkü mantığı yok böyle insanlarla hayatı paylaşmanın. Ama tabi bir hayalim de vardı, dua ettim. Öyle hayırlı, uyum sağlayabileceğim, sanata ilgi duyan, beyefendi birisi ile karşılaşmayı diledim. Tamamen unuttuğum anda, eşimle karşılaştım.

Aaaa vallahi aynı düşünüyoruz .Benim de hiç ilgimi çekmiyor,eksikliğini duyuyorum ama öyle işte..

Yok, süslü falan değilim. Onların yaptığı makyajı yapmaya ayıracak vaktim yok. Sınıftaki yakın arkadaşımla okulda genelde birlikte takılırız. Üç sene oldu benim sınıfta ismini bilmediğim yığınla insan var. Tabi muhabbetimin de olmadığı bir sürü kişi, kalabalık çünkü sınıf. Arkadaşıma benim hakkımda sorular soruyorlarmış, nasıl bir insan olduğumu, espri falan yapıyorlarmış "merhaba desek cevap verir mi acaba" falan diye. Ben bunu yeni öğrendim. Ben benimle "arkadaş" olmak isteyen kimseyi geri çevirmiyorum ama herkesin muhabbetinden de hoşlanmak zorunda değilim... Bazılarına vakit ayırmak yerine gidip kantinde bir çay içerim daha iyi ama. Öyle insanlar işte.

Beyaz atlı prens hayaliyle beklentiler yükseltilmiş anlaşılan...

Üzgünüm gerçekler...

arkadaşın dediği gibi beyaz atlı prens arıyorsun sen. "salon erkeği" dediğimiz tipler , yüksek seviyelerde çalışan ( ceo, işadamı, mühendis vs) , genellikle de orta yaştaki tipler. e onların ortamında bulunmadığımıza göre, bu kişilerle karşılaşmamız zor.
tabi kalan her erkek te küfürbaz,kaba saba olucak diye bir şey de yok.genel olarak konuşuyoruz. bazıları da mesela toplum içinde kendini ayarlayabiliyor ama yakın arkadaş arasında rahat! davranıyor.küfür etmek erkeklerin doğasında var kabul edelim.
biri demiş ortamınızı değiştirin diye. bence de mesela daha elit semtlerde bir kurs bulabilirsin. spor salonuna falan da yazılabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…