- 20 Temmuz 2013
- 40
- 8
Yanlış anlaşılmasın, amacım genellemek değil, eşcinsel falan da değilim yani 22 yaşındayım ve eşcinsel olup olmadığımı bilecek yaştayım. Genel anlamda çevremdeki erkekleri sevmiyorum, hiçbirinden hoşlanmıyorum, nereye baksam kaba saba hareketlere sahip genç erkekler görüyorum. Üniversite öğrencisiyim, üniversiteye başladığımda düzgün, akıllı, hoş erkekler olur girdiğim ortamlarda, onlarla tanışıp arkadaş olurum belki diye düşünüyordum ama olmadı. Kısacası çevremde gördüğüm erkekler hep küfürlü konuşuyor, kaba hareketleri var, bir kız gördükleri zaman sulu, saçma sapan bişeye dönüşüyorlar. Otobüste, vapurda vs. gördüklerim falan da tabi içlerini bilemem ama onlar falan da itici geliyor. Şu an otobüse bindim mesela, okuduğum şehre gidiyorum üç saatlik yol, arkamda bir erkek var ve kaba resmen. Çok çok az bişey, iki santim falan koltuğu yatırmak istedim belim ağrıyor çünkü, otobüsler de eskisi gibi değil artık gayet geniş, neyse boşluğa geldi ve koltuk yanlışlıkla fazla yattı. Tam geri çekiyordum ki çocuk hemen kalktı bana dövecekmiş gibi bakıp "koltuğu kaldırır mısınız" dedi. Neyse kaldırıp istediğim seviyeye aldım ama sürekli bacaklarını dayayıp ittiriyor mesela, baskı yapıyor. Sinirimi bozdu, utanmasa ağzıma sokacak ayaklarını. Madem çook rahatsız, insan gibi söylesin. Yani bu sadece bir örnek. Benim karşıma ne zaman düzgün biri çıkacak çok merak ediyorum. Erkeklerden soğudum resmen. Yabancı bir erkekten hoşlanıyorum ve o kadar kibar ki bizimkilerin yanında... Bu zamana kadar hiç öyle erkek arkadaşım olmadı çünkü hiçbiriyle yapabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Hiç birinden hoşlanamıyorum. Erkekler tatlı varlıklar aslında ama benim çevremdekiler değil, resmen insan bile değiller. Sorun bende mi? Bazen diyorum herhalde benim de bu hayatta hakkettiğin şey bu. Sadece içimi dökmek istedim, neden böyle? Bende neden bu şans var? Karşıma en azından arkadaş olabileceğim, iki cümle mantıklı bişey konuşabileceğim biri çıksın istiyorum. Kızlarla aram iyi, kendime göre arkadaşlarım var ama bu derdimi onlara hiç açmadım bu zamana kadar. Patlayacak gibi oluyorum. Sizce bende bir sorun mı var? Bu dert canımı sıkıyor sınav arifesinde resmen.
Sende ayni benim gibisin canım .. Bende türk erkeklerini kaba vevitivi buluyorum ne oturmasını ne konuşmasını biliyorlar .. Bide Adana'da yaşıyorum düşün yani .. Çok kaba ve diktatörler resmen .. Benim yabancı arkadaşlarımda vardı ilişki anlamında değil normal arkadaş ama onlarla konuşup sohbet ettikçe daha çok sogudum bizim erkeklerden .. Bu durumumuza çözüm bulmaya gelince kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ...