Erkeklerden hoşlanamıyorum

Haklısınız. Şimdi yabancı erkek seviciliği de yapmayacağım çünkü o da genellemek olur ve her milleti biliyor değilim. Ama yabancıların alışveriş konusunda verdiği müşteri hizmetleri bile bizimkilerden çok farklı. Geçen gün Londra'dan bir ürün aldım internet üzerinden. Kargo bana verdikleri tahmini tarihte gelmedi. Ben de mail atıp söyledim, bir problem mi var falan dedim. Adamlar bir saat sonra cevap attılar; kargonuz gecikmeye uğramış, kaybolmuş olma ihtimali bile var. Biz size ücretsiz olarak aynı ürünü tekrar gönderiyoruz" diye. Yanlış anlaşılmasın da bu bile farklı. Ben her şey kötü demiyorum elbette, bu basit bir örnek.

Kesinlikle haklısınız...

Yabanci erkeklerle muhatap olunca bizim turk erkekleri cok kaba geliyor cidden. Avrupaliyi amerikaliyi gectim orta dogulu erkekler bile bi kadinla konusurken cok kibar oluyolar. Niye bilmiyorum

Yabanci erkeklerle muhatap olunca bizim turk erkekleri cok kaba geliyor cidden. Avrupaliyi amerikaliyi gectim orta dogulu erkekler bile bi kadinla konusurken cok kibar oluyolar. Niye bilmiyorum
Ben benim hoşlandığım kişiyi anlatacak kelime bulamıyorum, seçemiyorum, kelimelere hapsedilebilecek gibi değil, kelimelerle sınırlayabilmem mümkün değil. Ve herkese karşı o öyle. Düşünceleri falan da o kadar farklı ki. Kafa yapısı, anlayışı vs. yani. Çok pozitif, hayat dolu. Gerçekten bizimkilere bakıyorum, gerçekten kabalar. Yanlış düşünmediğime sevindim maalesef. Maalesef diyorum çünkü keşke ben kaba oldukları konusunda yanlış düşünüyor olsaydım da onlar kaba olmasalardı.

Ben de durduk yere yabanci seviciligi yapmak istemiyorum ama durum bu. Kulturel bir sey. Yine de kibar turk erkekleri yok degil. Denk gelir mi bilmem ama. Belki zamanla senin toleransin artar. Bahtin acik olsun

Helal olsun sana diyorum! Bdv'ye baktikça tam çitanin alçaldigini düsünmüstüm. Artik af edersiniz, kizlar önüne gelen her öküz ile evlendigini düsünmeye baslamastim çünkü burdaki birçok kiz küfür etmenin, kaba davranmanin, kizin kiyafetlerine karismanin erkekligin belirtileri oldugunu düsünüyorlar.

Kendi bildiginden sakin sasma canim. Sadece kadin olarak degil, insan olarak elbette gereken saygiyi, insanlik muamelesini hak ediyorsun. Eminim bir gün senin istedigin gibi birini bulursun, hatta hiç ummadigin anda olabilir bu, bendede olmustu öyle :)

Of of o kadar haklisiniz ki ne desem bilemedim size sonuna kadar katılıyorum.Kibar erkek görmeye dursunlar direk olarak "yumuşak" "gay" bu çocukta pek bi naif.. " diye alay eden insanımız çok maalesef.Bunu çok içten söylüyorum eğer birgün karşıma çıkarsa boyle kibar,naif,saygılı bir adam(özellikle karşı cinse karşı kibar,saygılı) etraf ne derse desin ister gay,nonos,minnos umurumda olmaz nikahı basarim (yalniz ozguvene bakar misin sanki adam istedi de hemen bastım nikahı haha) yani böyle adamlara gerçekten ihtiyaç varmış ,insan gibi insanlara cidden özlemimiz varmış bu başlıkta bunu anladım ve benin gibi dusunen kadınlar olduğu için çok mutlu oldum :*)

Bu kabalık üstünde ciddi bir toplum baskısı var gerçekten bu konuda bikac sayfa önce bir arkadaşımız da bunu dile getirmiş.Ben de kendi hayatımdan bir ornek vermek isterim.Bizim aile dostumuzun iyi mi iyi bir oğlu var.Kibar bir çocuk ,bakımlı,güzel giyinir herşeyi tertiplidir.fakat arkadaş çevresinde hep "bizim gay işte " "ha bizim yumuşak blabla varya o" gibi hatırlanır .Bu bizim toplumun genel olarak kibar,bakımlı,konusmasini bilen,kadınlara kibar davranan erkeklerin düştüğü bir durumdur maalesef (heryerde olmayabilir belki ama benim şahit oldugum bir kaç insan oldu bu örnekteki arkadaş gibi) bu çok üzücü bir durum.Kendisi normal yaşamında da çok kibar biri.Belki biraz fazla kibar çok naif bir adam ama bu kişiliğiyle alakalı,degistirilebilir birsey degil karakteri böyle .Gay değil ,gay olsa dahi hicbir şey değişmez 'ha abi iste bizim gay " diye konuşulması bile hoş değil gay olsa bile,onlara ne ?.Kaldı ki kendisi gay değil sevgilisi var ve gayet güzel bir ilişki:) umuyorum o atıp tutan insanlar doğruları bir an önce bulurlar çünkü benim anlatmaya çalışırken onların sığ kafalarına ,dilim de tüy bitti arkadaşlar :)

Ben de durduk yere yabanci seviciligi yapmak istemiyorum ama durum bu. Kulturel bir sey. Yine de kibar turk erkekleri yok degil. Denk gelir mi bilmem ama. Belki zamanla senin toleransin artar. Bahtin acik olsun
Teşekkür ederim.

Aynı ben :) şuan 30 a çeyrek kaldı yabancı bir erkekle evliyim cnm olmayınca olmuyor iyi kide olmamış ben de genelleme yapmak istemem ama türk erkekleriyle anlaşamadım şimdi yabancı erkeklerle evlenin reklamı yapıyor gibi olmasın ama sen bence o bahsettiğin yabancı arkadaşınla görüşmeye devam et :)

Senin istediğin gibi erkek karakterleri çok var, zaten söylediğin özellikler bi erkekte olmassa olmazz. Girdiğin ortamla alakalı Bana arkadaşını söyle sana kim olsuğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler :) söylediğin tarz çok az insna gördüm,bide buralarda okudum okaaaa Girdiğin ortamlar önemli olan Allah gönlüne göre versin

bayanlar burda hepiniz yabancı erkek reklamı yapmışsınız resmen ama burası Türkiye, beğenmeyen yabancı ülkeye gitsin o zaman. siz istiyorsunuzki adam sizin her dediğinizi yapsın, her lafınıza he desin. türk erkeği koruma sahiplenme içgüdüsüyle yakşaıyor kadınlara. yabancı erkekler ilgisizdir, adamı aldatsan bile çok geniş oldukları için ilişkiye devam ederler çünkü kendileri de aynısını yapıyorlar. erkeğin bi ağırlığı vardır ve türk erkeklerimizde de o ağırlık var. sen hangi millette gördün anneye babaya karşı bizimkiler kadar saygılı erkek? bizim erkeklerimiz kadının namusuna söz getirmemeye çalışır. elin oğlu kendi öz babasına adıyla hitap ediyor be. bu kadar yabancı hayranıysanız gidin onlara istedikleri herşeyi verin. yabancı sevgiliniz varsa açık da giyinebilirsiniz karışmazlar çünkü koluna taktıkları kızlara, kadınlara öteki adamların bakması hoşlarına gidiyor. türk erkeği öyle değil işte, varsın kaba olsun. namusludur türk erkeği. beğenmeye gider.

Hahhaha, bitanedir o. :)

sadece erkekler mi artık kızlar da tuhaf.
demin arkadaşla parka gittik, arkadaşıma adıyla hitap ettim iki liseli kız sürekli bu adı söyleyip akıllarınca alay etmeye çalıştılar
artık nefret ettim herkesten.

ne yani şimdi jamie dornan görünce ağzının suyu akmıyor mu benim akıyor şahsen ağzımı ayırıp bakıyorum.

sen çok yabancı film izlemişsin hep ondan bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…