- 2 Ekim 2010
- 125
- 90
Hayaller paris,hayatlar muşhayaller ve hayatlar :)
Hayaller ve hayatlar meselesi değil, olması gereken ve olan.Hayaller paris,hayatlar muş
Hayaller ve hayatlar meselesi değil, olması gereken ve olan.hayaller ve hayatlar :)
Haklısınız. Şimdi yabancı erkek seviciliği de yapmayacağım çünkü o da genellemek olur ve her milleti biliyor değilim. Ama yabancıların alışveriş konusunda verdiği müşteri hizmetleri bile bizimkilerden çok farklı. Geçen gün Londra'dan bir ürün aldım internet üzerinden. Kargo bana verdikleri tahmini tarihte gelmedi. Ben de mail atıp söyledim, bir problem mi var falan dedim. Adamlar bir saat sonra cevap attılar; kargonuz gecikmeye uğramış, kaybolmuş olma ihtimali bile var. Biz size ücretsiz olarak aynı ürünü tekrar gönderiyoruz" diye. Yanlış anlaşılmasın da bu bile farklı. Ben her şey kötü demiyorum elbette, bu basit bir örnek.sen en iyisi yabancı erkek ara..ama türkiyede zor gibi..onlar daha iyi..türk erkeklerin yarıdan çoğu agresif..aldatmaca..asabi..kadın döven..daha ne sayayım..ailesinin karşısında sahip çıkmayan..bu sitelerde okuyabilirsin..kadınları bir köle gibi görüyorlar..
Kesinlikle haklısınız...Gayet haklısınız hiçte beklentilerinizin yüksek olduğunu düşünmüyorum.Genellemem belki yanlış olur ama çoğu erkek kaba,düşüncesiz,sabirsiz.Tanimadigim bir erkekten en ufak zarif bir hareket,jest görünce sasiriyorum artik.Eskide kaldı galiba kadına saygili davranan erkekler.Bu tarz insanlar sadece erkek değil.yanlış anlaşilmasin.Bir çok kadın da bu tarz davranışları hemcinslerine yapıyor.Bu egitimsizlikten ve aile eğitiminden kaynaklanıyor çoğu zaman.Maalesef bunu yine ve yine ,sadece eğitimle çözebiliriz
Ben benim hoşlandığım kişiyi anlatacak kelime bulamıyorum, seçemiyorum, kelimelere hapsedilebilecek gibi değil, kelimelerle sınırlayabilmem mümkün değil. Ve herkese karşı o öyle. Düşünceleri falan da o kadar farklı ki. Kafa yapısı, anlayışı vs. yani. Çok pozitif, hayat dolu. Gerçekten bizimkilere bakıyorum, gerçekten kabalar. Yanlış düşünmediğime sevindim maalesef. Maalesef diyorum çünkü keşke ben kaba oldukları konusunda yanlış düşünüyor olsaydım da onlar kaba olmasalardı.Yabanci erkeklerle muhatap olunca bizim turk erkekleri cok kaba geliyor cidden. Avrupaliyi amerikaliyi gectim orta dogulu erkekler bile bi kadinla konusurken cok kibar oluyolar. Niye bilmiyorum
Ben de durduk yere yabanci seviciligi yapmak istemiyorum ama durum bu. Kulturel bir sey. Yine de kibar turk erkekleri yok degil. Denk gelir mi bilmem ama. Belki zamanla senin toleransin artar. Bahtin acik olsunBen benim hoşlandığım kişiyi anlatacak kelime bulamıyorum, seçemiyorum, kelimelere hapsedilebilecek gibi değil, kelimelerle sınırlayabilmem mümkün değil. Ve herkese karşı o öyle. Düşünceleri falan da o kadar farklı ki. Kafa yapısı, anlayışı vs. yani. Çok pozitif, hayat dolu. Gerçekten bizimkilere bakıyorum, gerçekten kabalar. Yanlış düşünmediğime sevindim maalesef. Maalesef diyorum çünkü keşke ben kaba oldukları konusunda yanlış düşünüyor olsaydım da onlar kaba olmasalardı.
Tesekurler ayni düşüncede olmamıza sevindimKesinlikle haklısınız...
Of of o kadar haklisiniz ki ne desem bilemedim size sonuna kadar katılıyorum.Kibar erkek görmeye dursunlar direk olarak "yumuşak" "gay" bu çocukta pek bi naif.. " diye alay eden insanımız çok maalesef.Bunu çok içten söylüyorum eğer birgün karşıma çıkarsa boyle kibar,naif,saygılı bir adam(özellikle karşı cinse karşı kibar,saygılı) etraf ne derse desin ister gay,nonos,minnos umurumda olmaz nikahı basarim (yalniz ozguvene bakar misin sanki adam istedi de hemen bastım nikahı haha) yani böyle adamlara gerçekten ihtiyaç varmış ,insan gibi insanlara cidden özlemimiz varmış bu başlıkta bunu anladım ve benin gibi dusunen kadınlar olduğu için çok mutlu oldum :*)Kibar konuşan, saygılı, nazik bir erkeğe maalesef insanımız "yumuşak, nonoş, efemine vs." gibi laflar ettiğinden, erkekler de böyle tanımlanmamak uğruna kaba-saba, öküz gibi davranma eğiliminde olabiliyorlar.
Teşekkür ederim.Ben de durduk yere yabanci seviciligi yapmak istemiyorum ama durum bu. Kulturel bir sey. Yine de kibar turk erkekleri yok degil. Denk gelir mi bilmem ama. Belki zamanla senin toleransin artar. Bahtin acik olsun
Yanlış anlaşılmasın, amacım genellemek değil, eşcinsel falan da değilim yani 22 yaşındayım ve eşcinsel olup olmadığımı bilecek yaştayım. Genel anlamda çevremdeki erkekleri sevmiyorum, hiçbirinden hoşlanmıyorum, nereye baksam kaba saba hareketlere sahip genç erkekler görüyorum. Üniversite öğrencisiyim, üniversiteye başladığımda düzgün, akıllı, hoş erkekler olur girdiğim ortamlarda, onlarla tanışıp arkadaş olurum belki diye düşünüyordum ama olmadı. Kısacası çevremde gördüğüm erkekler hep küfürlü konuşuyor, kaba hareketleri var, bir kız gördükleri zaman sulu, saçma sapan bişeye dönüşüyorlar. Otobüste, vapurda vs. gördüklerim falan da tabi içlerini bilemem ama onlar falan da itici geliyor. Şu an otobüse bindim mesela, okuduğum şehre gidiyorum üç saatlik yol, arkamda bir erkek var ve kaba resmen. Çok çok az bişey, iki santim falan koltuğu yatırmak istedim belim ağrıyor çünkü, otobüsler de eskisi gibi değil artık gayet geniş, neyse boşluğa geldi ve koltuk yanlışlıkla fazla yattı. Tam geri çekiyordum ki çocuk hemen kalktı bana dövecekmiş gibi bakıp "koltuğu kaldırır mısınız" dedi. Neyse kaldırıp istediğim seviyeye aldım ama sürekli bacaklarını dayayıp ittiriyor mesela, baskı yapıyor. Sinirimi bozdu, utanmasa ağzıma sokacak ayaklarını. Madem çook rahatsız, insan gibi söylesin. Yani bu sadece bir örnek. Benim karşıma ne zaman düzgün biri çıkacak çok merak ediyorum. Erkeklerden soğudum resmen. Yabancı bir erkekten hoşlanıyorum ve o kadar kibar ki bizimkilerin yanında... Bu zamana kadar hiç öyle erkek arkadaşım olmadı çünkü hiçbiriyle yapabileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Hiç birinden hoşlanamıyorum. Erkekler tatlı varlıklar aslında ama benim çevremdekiler değil, resmen insan bile değiller. Sorun bende mi? Bazen diyorum herhalde benim de bu hayatta hakkettiğin şey bu. Sadece içimi dökmek istedim, neden böyle? Bende neden bu şans var? Karşıma en azından arkadaş olabileceğim, iki cümle mantıklı bişey konuşabileceğim biri çıksın istiyorum. Kızlarla aram iyi, kendime göre arkadaşlarım var ama bu derdimi onlara hiç açmadım bu zamana kadar. Patlayacak gibi oluyorum. Sizce bende bir sorun mı var? Bu dert canımı sıkıyor sınav arifesinde resmen.
Hahhaha, bitanedir o. :)Aynı ben :) şuan 30 a çeyrek kaldı yabancı bir erkekle evliyim cnm olmayınca olmuyor iyi kide olmamış ben de genelleme yapmak istemem ama türk erkekleriyle anlaşamadım şimdi yabancı erkeklerle evlenin reklamı yapıyor gibi olmasın ama sen bence o bahsettiğin yabancı arkadaşınla görüşmeye devam et :)
sen çok yabancı film izlemişsin hep ondan bu :)bayanlar burda hepiniz yabancı erkek reklamı yapmışsınız resmen ama burası Türkiye, beğenmeyen yabancı ülkeye gitsin o zaman. siz istiyorsunuzki adam sizin her dediğinizi yapsın, her lafınıza he desin. türk erkeği koruma sahiplenme içgüdüsüyle yakşaıyor kadınlara. yabancı erkekler ilgisizdir, adamı aldatsan bile çok geniş oldukları için ilişkiye devam ederler çünkü kendileri de aynısını yapıyorlar. erkeğin bi ağırlığı vardır ve türk erkeklerimizde de o ağırlık var. sen hangi millette gördün anneye babaya karşı bizimkiler kadar saygılı erkek? bizim erkeklerimiz kadının namusuna söz getirmemeye çalışır. elin oğlu kendi öz babasına adıyla hitap ediyor be. bu kadar yabancı hayranıysanız gidin onlara istedikleri herşeyi verin. yabancı sevgiliniz varsa açık da giyinebilirsiniz karışmazlar çünkü koluna taktıkları kızlara, kadınlara öteki adamların bakması hoşlarına gidiyor. türk erkeği öyle değil işte, varsın kaba olsun. namusludur türk erkeği. beğenmeye gider.