Merhabalar daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Önceki konumlarıma da bir göz atarsanız daha iyi anlarsınız beni burdaki bilgiler hep çok işime yaradı ve kendimi baya geliştirdim konum şu ki eşimle biraz aramız bozuktu 2 yıldir evliyim 1 kızım var 1.58 boy 59 kiloyum fiziği güzel bir kadınım ama cinsellik konusunda yetersizim ve bugün eşimle konuştum eşim daha önce de yaptığı gibi dans eden kadın videoları na bakıyor demiştim ve buradan aldığım öneriler le eşimle konusmayi denedim kavga etmeden sakince ve sonuçta aldatma vs gibi bir durum olmadığı için affettim onu ve dün tekrar izlediğini gördüm ve kızdım söz verdigin halde neden baktın dedim inkar etti ve inanmazsınız ağladı seni çok seviyorum onlara bakarken bile seni hayal ediyorum çok güzelsin çok iyi bir insansın ama ilişkide iyi değilsin dedi bu duruma üzüldüm mü hayır çünkü halledilemeyeck bir şey değil sizin yardimlarinizla tabiki de canlarım daha açık konuscam burda biz bizeyiz ve kadın kadının dostudur eşim bana ben senden performans bekliyorum yatakta dedi sen hep benden bekliyorsun dedi kırmızı ruj sürüp yanıma gelmeni beni azdirmani istiyorum dedi daha çekici olmanı istiyorum dedi ilişkide daha hareketli olmanı istiyorum bana akrobatik haraketler yapmanı bekliyorum dedi akrobatik haraket ne onu bile bilmiyorum ilişki sırasında benimle konuş dedi ama ne konuscam nasıl konuscam hiç bilmiyorum birde bazen emri vaki oluyorsun biraz daha rica edici olsan senin için herşeyi yaparım güzel karım benim dedi neden se mutluyum bugün eşimle uzun uzun konuştuğum için ve bana güzel şeyler de söylediği için ve ben de onu yatakta çok mutlu etmek istiyorum bana yardım eder misiniz? eşimi baştan cikarmak için neler yapabilirim sürekli beni arzulamasini nasıl sağlarım fikir ve önerileriniz benim için çok ama çok önemli
Son düzenleme: