• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Temizlige Karismalari -.-

Iste bilemiyorum hanimlar neden böyle
Is mi temizlikmi sorunu bilmiyorum hergün paspas hergün süpürmekten canim cikio acikcasi
Iki kisiyiz evde cocugumuz felan olsa ev batsa anlarimda batmiyo bile ev

Bende simdi düsündümde calisiyo diye yapio galiba cünkü her konu gectiginde ev hanimisin aksama kadar napdin diyo

Tek bildigim su
Calisirsam evi affedersiniz b*k da götürse temizlemicem calisiom diycem

canım eşin seni yaşadığı eve hizmetçi zihniyetiyle almış( pardon evlenmiş). vallla şu kısacık hayat bunlarla tükeniyorr
Herkonuda adam ettim
Insallah bu konudada adam ederim o odunsa bende inadim
resmen eziyet cünkü bu bana

Bu kadar temizlik, düzen takıntısı olan adamın elinden toz bezini, süpürgeyi düşürtmem valla:KK14:
Becerebilse.. Gecen yeri silerken gicik etti al sen sil dedim ilac bile katmamis suya tutmus bezi bi kere bütün evi onunla silmis -.-

Sen kendine bu gorevi coktan vermissin zaten. Insanin basina atasi gelir bu ne bicim koca. Bacım yapmayiver sen de. Cidden mok gotursun ortaligi birak o zaman anlar

bu diyalog öncesinde bir şeye kızmış olmalı diye düşünüyorum bu yuzden de o ıkı parca bulaşık gozune batmıs olabılır belkı sızde esınızın ıslerıne cok karısıyorsanız oda size karısmak icin yapıyordur. ben eşimin işleri hakkında konuştugumda oda genelde evın duzenı hakkında konusmaya baslar alttan alttan restleşiriz sizinkide blki o misal ..

BENCE ÇALIŞ CANIM O ZAMAN BİŞEY DESE BİLE BENDE CALIŞIYORUM BENDE YORULUYORUM MADEM GÖZÜNE BATT :D GEL BERABER YAPALIM DERSİN

bu diyalog öncesinde bir şeye kızmış olmalı diye düşünüyorum bu yuzden de o ıkı parca bulaşık gozune batmıs olabılır belkı sızde esınızın ıslerıne cok karısıyorsanız oda size karısmak icin yapıyordur. ben eşimin işleri hakkında konuştugumda oda genelde evın duzenı hakkında konusmaya baslar alttan alttan restleşiriz sizinkide blki o misal ..
Alsine hic karismam her konuda destek olurum isi bazen iyi gitmedigimde bende daha cok calis para kazan diyebilirim ama tam tersine destek cikiyorum

Alsine hic karismam her konuda destek olurum isi bazen iyi gitmedigimde bende daha cok calis para kazan diyebilirim ama tam tersine destek cikiyorum

yani bu bir tahmin, örnek.. yada öncesi yoksa eşiniz birAZ cins gercekten iki tabaga laf etmesi hadi laf etti baktı olay buyudu sız alındınız yemege gelmedınız hemen durumu toparlaması gerekırdı ama ne yazık kı bızım erkeklerımızin çogu böyle :(

Aynen benimde diyecek lafim olur
tabi güzelim o zaman lafı yedi mi oturur aşağıya:) benimkide çok titiz ama öyle karısmaz sadece bazen odamız dağınık olunca ne kadar toplu odamız var diyo :D bende sağol kocacım senden bu cümleleri duymak benim için şereftir diyorum :) :KK31::KK31::KK31::KK71: şimdi bende çalışmaya baslayacam kısmetse çalış kuzum calış

yani bu bir tahmin, örnek.. yada öncesi yoksa eşiniz birAZ cins gercekten iki tabaga laf etmesi hadi laf etti baktı olay buyudu sız alındınız yemege gelmedınız hemen durumu toparlaması gerekırdı ama ne yazık kı bızım erkeklerımızin çogu böyle :KK43:
Cok caresizim iste
Inaallah onu bu huyundan vazgecirebilirim :(

tabi güzelim o zaman lafı yedi mi oturur aşağıya:) benimkide çok titiz ama öyle karısmaz sadece bazen odamız dağınık olunca ne kadar toplu odamız var diyo :KK70: bende sağol kocacım senden bu cümleleri duymak benim için şereftir diyorum :) :KK31::KK31::KK31::KK71: şimdi bende çalışmaya baslayacam kısmetse çalış kuzum calış
Insallah düzene girer o zaman hayatim
Tez zamanda bende bi is bulurum insallaaaahhhh

canım evde sadece kendi işlerini yap onunkileri yapma diye yazanlar olmuş
bu evliliğinizi zora sokar.:110: sen tabiki kendi kararlarını kendin verirsin fakat ben olsam onun karşısına kendime güvenli ve kararlı bir şekilde çıkıp:KK28: evde yapılan işlerin onun yanında listesini çıkarırdım. yaptığım işlerin kolay olmadığını çok uğraştığımı kendisinden takdir beklediğimi:KK68: ifade ederdim. bence bir kadının kendine yapabileceği en kötü şeylerden biri kendisini sadece ev işlerine vermek.:KK43: dışarıda çalışmadığın için(evde canın çıksada) seni eleştirmeyi kendine hak görüyor. çalışsan seni bu kadar eleştiremez diye düşünüyorum. şartlarını bilmiyorum ama ben olsam çalışıp para kazanmaya uğraşırdım

canım evde sadece kendi işlerini yap onunkileri yapma diye yazanlar olmuş
bu evliliğinizi zora sokar.:110: sen tabiki kendi kararlarını kendin verirsin fakat ben olsam onun karşısına kendime güvenli ve kararlı bir şekilde çıkıp:KK28: evde yapılan işlerin onun yanında listesini çıkarırdım. yaptığım işlerin kolay olmadığını çok uğraştığımı kendisinden takdir beklediğimi:KK68: ifade ederdim. bence bir kadının kendine yapabileceği en kötü şeylerden biri kendisini sadece ev işlerine vermek.:KK43: dışarıda çalışmadığın için(evde canın çıksada) seni eleştirmeyi kendine hak görüyor. çalışsan seni bu kadar eleştiremez diye düşünüyorum. şartlarını bilmiyorum ama ben olsam çalışıp para kazanmaya uğraşırdım
Calismayi kafaya koydum zaten onu kesin yapcam

Yani kötümü olur onun islerini yapmasam?
Isleri yapim ama listesini mi cikarim görsün ne yapdigimi diye

canım tartışmadan sinirlenmeden(bu olursa güçsüz duruma düşersin) onunla konuş evde yaptığın işlerin listesini yanında çıkarabilirsin senin boş durmadığını yorulduğunu anlaması açısından.
sadece kendi işini yaparsan ve eşinin de tepkisi kararlı olursa sen geri atmak zorunda kalırsın hiçbir şeyide çözümleyemezsin

canım tartışmadan sinirlenmeden(bu olursa güçsüz duruma düşersin) onunla konuş evde yaptığın işlerin listesini yanında çıkarabilirsin senin boş durmadığını yorulduğunu anlaması açısından.
sadece kendi işini yaparsan ve eşinin de tepkisi kararlı olursa sen geri atmak zorunda kalırsın hiçbir şeyide çözümleyemezsin
Peki cok saol öyle yapcam insallah ise yarar

Hiiiiç takma,sen kafana takıp üzüldüğünü anlayınca iyice yükleniyorlar....
Beni beğenmiyorsan evlenmeseydin de geç :KK45:

Back
X