• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Temizlige Karismalari -.-

Hayir karismiyor.
ben her seye "askim bunu guclu bi kolun yapmasi lazim..." "askitom ben yapiyorum olmuyo bi baksana suna..." diye diye bir cok seyi ona yukledim.
Gecen kola dokulmustu yere, silmemisim uyudum kaldim. Ertesi gun silmis, aksam soyledi soylemese fark etmezdim.

Allah eksikliğini göstermesin benim eşim 5 kayınvalideye bedel, kayınvalidemden uzağım diye üzülmüyorum yani,
azcık değişik ama benimki, yapamıyosun falan demez ben ne yapsam illa gelir yardım eder elini kolunu sokar, anlatınca iyi bişi gibi gelsede bi zamandan sonra çok sıkıcı oluyor. geçen tutturdu kahve içelim ben yapayım diye tamam dedim yaptı içtik 3 kişiydik. muhabbet ediyoruz aldı fincanları üstüste koydu kalsın ben götürürüm dediysemde dinlemedi. velhasıl bütün fincanlarımı düşürdü gitti hepsi. yoruluyorum bide yüksekten korkuyorum cam silemem demiştim evliliğimin ilk günleri o gün bugün adam cam siliyor ya :)
Kiz daha ne istion ahahahahaha

Hayir karismiyor.
ben her seye "askim bunu guclu bi kolun yapmasi lazim..." "askitom ben yapiyorum olmuyo bi baksana suna..." diye diye bir cok seyi ona yukledim.
Gecen kola dokulmustu yere, silmemisim uyudum kaldim. Ertesi gun silmis, aksam soyledi soylemese fark etmezdim.
Gülüm sildigimi söylüom hani diyo benimki sildigim yere tozlu diyo tam deliriom

Güldürmeye calisio beni sebeklik yapio görmemezlikden geliom

Simdi birzdan gelip özür diler söz bidaha yapmam der -.-
Artık ezberlemişsiniz ne yapıcağını törensel olarak tekrar edince :)
Kırıldığınızı belli edin güzel bi dille sakince söylerseniz anlar belki sizin hizmetçi değil evin hanımı olduğunuzu.

Valla benim esimden yardim isterim gelir yapar ama yok o oyle yok bu boylr diye dirdir eder en iyisi hic bulastirmamak.Ama yaptigim isi gormemezden gelmez hakkini yememek lazim.Bence sen temizlik falan yapma,asil yapmadigin zaman nasil oldugunu gorsun.

Artık ezberlemişsiniz ne yapıcağını törensel olarak tekrar edince :)
Kırıldığınızı belli edin güzel bi dille sakince söylerseniz anlar belki sizin hizmetçi değil evin hanımı olduğunuzu.
Insallah inatciyim ben anlatcam bunu ona ama anlatana kadar delirmesem bari -.-
Allahim biz kadinlara sabir versin vallah

Valla benim esimden yardim isterim gelir yapar ama yok o oyle yok bu boylr diye dirdir eder en iyisi hic bulastirmamak.Ama yaptigim isi gormemezden gelmez hakkini yememek lazim.Bence sen temizlik falan yapma,asil yapmadigin zaman nasil oldugunu gorsun.
Onuda yapdim bigün bu isten geldi hic biseyd dokunmadim bu evin hali ne böyle dedi kafayi yedi
Bende heryeri teker teker gösterdim sen bana bisey yapmiosun diyodun ya bugün bisey yapmadim bak burasi böyle surasi söyle ben Yapimca böylemiydi dedim haklisin dedi

Ikizler burcu bu arada belki o zaman anlarsiniz durumu

Benim esim bunun bi alt versiyonu.
Cocuk olmadan once senin gibi ufak tefek seylere mana bulurdu. Simdi ev hakkaten kalkti gidiyor, elestirmek icin sebep aramasina gerek kalmadi yani. Surekli dirdirdirdir, basimin etini yiyor.

Onuda yapdim bigün bu isten geldi hic biseyd dokunmadim bu evin hali ne böyle dedi kafayi yedi
Bende heryeri teker teker gösterdim sen bana bisey yapmiosun diyodun ya bugün bisey yapmadim bak burasi böyle surasi söyle ben Yapimca böylemiydi dedim haklisin dedi

Ikizler burcu bu arada belki o zaman anlarsiniz durumu
hahaha benim kocada ikizler :D

Benim esim bunun bi alt versiyonu.
Cocuk olmadan once senin gibi ufak tefek seylere mana bulurdu. Simdi ev hakkaten kalkti gidiyor, elestirmek icin sebep aramasina gerek kalmadi yani. Surekli dirdirdirdir, basimin etini yiyor.
Insani sinir krizine sokuyorlar deme
Allah sanada sabir versin en iyi ben anlarim seni -.-

Temizlik takintisi mi var acaba? Ayrica seni hizmetçi gibi görmesi sinir bozucu

Back
X