• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Temizlige Karismalari -.-

Temizlik takintisi mi var acaba? Ayrica seni hizmetçi gibi görmesi sinir bozucu
Öyle olsaydi kendi evindede öyle olurdu
Laf sokuyom senin odana köpek baglasalar durmazdi odani niye toplamiyodun diyom
Benim odam temizdi cok esya vardi sadece diyo palavraaaaaa

Benimkide benimle yarisiyor:) arada oda siler evleri ben pek begenmem haliyle erkek eli kadin gibi detayli yapamiyor, sonraki hafta ben temizledigimde aa sende ortalik dahada parliyor musluguda parlatmissin diyor. Bidaki temizliginde gel bak bende parlattim muslugu diyor :D :D

Benimkide benimle yarisiyor:) arada oda siler evleri ben pek begenmem haliyle erkek eli kadin gibi detayli yapamiyor, sonraki hafta ben temizledigimde aa sende ortalik dahada parliyor musluguda parlatmissin diyor. Bidaki temizliginde gel bak bende parlattim muslugu diyor :KK70: :KK70:
Ay nasil becerdin bu duruma getirdin banada de bende uygulayim ahaha

Kendi yapsin falan diyenler olmus da, bu daha kotu bir yontem. Benim esim yapiyor , 1 yapiyorsa dirdirin boyutu on artiyor. Is yapinca kendilerinde daha fazla karisma hakki goruyorlar. Yapmasin da konusmasin da bana yeter.

Kendi yapsin falan diyenler olmus da, bu daha kotu bir yontem. Benim esim yapiyor , 1 yapiyorsa dirdirin boyutu on artiyor. Is yapinca kendilerinde daha fazla karisma hakki goruyorlar. Yapmasin da konusmasin da bana yeter.
Dogru bak oda var bazen bi cöpü yerinden kaldiriyor onu dag gibi büyütüyor sanki tüm evi temizlemis gibi

Böyle eşleri duyunca valla sukrediyorum eşime hiiiiicc işi olmaz.
2 tabak kirli diye sorun eden insan normal değil bence.
Biraz sabret alttan al kafana takma rahat ol sen görevini fazlasıyla yapiyorsn sonucta.sıkılma uzulmedeHoppa

Böyle eşleri duyunca valla sukrediyorum eşime hiiiiicc işi olmaz.
2 tabak kirli diye sorun eden insan normal değil bence.
Biraz sabret alttan al kafana takma rahat ol sen görevini fazlasıyla yapiyorsn sonucta.sıkılma uzulmedeHoppa
Bencede piskologa git diom anam herseyi diyom
Yinede seviom iste eseksipasini kiyamiom hahaa

Böyle kiro tipleri nereden buluyorsunuz allasen? Adam resmen seni köle saniyor "ev hanimisin, evliligin ne oldugunu saniyordun" diyerek!! Bu laflari yutma ve tavrini göster! Bu gelecek hafta hic bir ise elini verme. Yemege ve camisiri sadece kendinkini yap. Bir görsün bakalim pis ev neymis diye. Madem cok biliyor, o yapsin herseyi. Ki zaten yardim etmek zorunda. Ben ile esim herseyi beraber yapiyoruz, hatta keyif aliyoruz bundan.

Kadin olmak köle olmak ile, temizlikci olmak ile esit degildir. Calis, calisma, o ev IKINIZININDE sorumlulugu. Yani temizlik "kadin isi" degildir. Bunu tavrini koyarak esinin beynine kazman lazim.

Böyle kiro tipleri nereden buluyorsunuz allasen? Adam resmen seni köle saniyor "ev hanimisin, evliligin ne oldugunu saniyordun" diyerek!! Bu laflari yutma ve tavrini göster! Bu gelecek hafta hic bir ise elini verme. Yemege ve camisiri sadece kendinkini yap. Bir görsün bakalim pis ev neymis diye. Madem cok biliyor, o yapsin herseyi. Ki zaten yardim etmek zorunda. Ben ile esim herseyi beraber yapiyoruz, hatta keyif aliyoruz bundan.

Kadin olmak köle olmak ile, temizlikci olmak ile esit degildir. Calis, calisma, o ev IKINIZININDE sorumlulugu. Yani temizlik "kadin isi" degildir. Bunu tavrini koyarak esinin beynine kazman lazim.
Tamam öyle yapcam insallah girer beynine -.-

Ay nasil becerdin bu duruma getirdin banada de bende uygulayim ahaha
Benimkininki bekarliktan kalma aliskanlik, cok temiz yapamasa bile yapiyormus. Ben bir iki kez güzel yapamiyosun birak ben yapayim dedikce hirs yapti sanirim niye yapamiyayim diye:)) senin esinde tuhaf olan is yapmamasi ama yapilanida begenmemesi, yani sanki kendi yapsa daha güzel yapicakmis gibi tavri var:) begenmedigi yerleri sor nesi olmamis nasil yapmam gerekiyordu diye, cevabi ya ne bileyim sen kadinsin sen bilirsin olur, ki ozaman karisma böyle yeterince temiz dersin, yada alir kendi gösterir bak böyle diye, peki artik öyle yaparim dersin, ondan sonraki begenmedigi seylerdede ama senin gösterdigin gibi yapmistim diyip gecistirirsin

hakikaten al sen yap dedikçe, berbat yapsa bile süper olmuş gibi davranıyorlar. 'al bak yaptım işte, gördüğün gibi kolaymış. artık yaparsın herhalde' olur.

benim eşim yaparken, yapmadığım zaman, sürekli karışır. sebebi de hakikaten kendisinin çok iyi bilmesi. bir temizlik yapar ki eve alınan kadınlara 5 basar. dua et seninki böyle değil. bir de seninkinin tam teşekkürlüsünü düşün. hem konuşuyo, hem yapabiliyo.

ama 2 tabak için de söylenmesi normal değil. şu an biraz utanarak söylüyorum, 3 gündür lavaboda bulaşık duruyor. çalıştığım için eşim bir şey demiyor.

hakikaten al sen yap dedikçe, berbat yapsa bile süper olmuş gibi davranıyorlar. 'al bak yaptım işte, gördüğün gibi kolaymış. artık yaparsın herhalde' olur.

benim eşim yaparken, yapmadığım zaman, sürekli karışır. sebebi de hakikaten kendisinin çok iyi bilmesi. bir temizlik yapar ki eve alınan kadınlara 5 basar. dua et seninki böyle değil. bir de seninkinin tam teşekkürlüsünü düşün. hem konuşuyo, hem yapabiliyo.

ama 2 tabak için de söylenmesi normal değil. şu an biraz utanarak söylüyorum, 3 gündür lavaboda bulaşık duruyor. çalıştığım için eşim bir şey demiyor.
Acaba benimki calismiyom diyemi böyle Yapio
Her lafta madem ev hanimisin yapcan diyo inadinami yapio acaba

hanimlar sizin esinizde temizlige karisiomu? Sizin yaptiginiz isi begenmemezlik yapiomu,
Benimki mesela hic temizlikden anlamaz ama bana herseferinde karisio emir veriyo
Isten gelir o isten gelene kadar her yeri mis gibi yaparim gelir saga sola bakar toz varmi diye be yaptin tüm gün sen evde yerleri bari silseydin der SILDIYIM HALDE!!!!!!! Kafayi yiyom o öyle diyince yaptigimi görmemezlukten geliyo

Daha yeni yasanan olayi anlatim
Kalkdik ben kahvaltiyi hazirliyorum
Bulasikmakinesi calisiyor bi kac tabakda sigmadi disarda..
Bana nerde yiyoruz dedi balkonda hem havada güzel dedim
Tabi balkonda yersin dedi gitti
Pesinden gittim ne demek istiosun dedim
Mutfagin haline baksana burda kim yemek yer dedi
Yemin ediom iki bardak ve iki tabakdan baska hic bisey yok
Terzemiz bi mutfak ve yikanmamis iki tabak düsünün
Öylemi sen yap o zmn dedim
( bu hep yasandigi icin ) sinirim bozuldu agladim odamda
Sonra gelip
Gel yiyelim dedi yok dedim
Oturdu kendi yedi :) bulasigida yemek masaainda birakti toplamadi bile

Simdi benim ona anlatmak istedigim: sen böyle yapip yemegi burnumdan hayati burnumdan getirecegine
Karismasanda sen adamligini bende kadinligimi bilsem diyorum
Tmm diyo söz verio iki gün gecio yine ayni
Bikdim vallaha bikdim kuma gibi kaynana gibi kendisi yemin ediyorum normal degil
Bunun yüzünden kavga ediyom bende insanim robotmuyum her dakka temizlik mi yapcam diyom
Ev hanimi degilmisin diyo evliligi ne aandin diyo
Cok bunaldim inanin patlicam bikdim yardim edinnnnnnnnnnn
Kendisi çalıştığı için sizin evde oturmanız gözüne Batmış sanırım. Böyle erkek tipleri çok maalesef. Benim eşim tam tersi ben çok temizlik yaptığım için rahatsız. O da evin pis Olmasını istiyor çünkü daha rahat hareket edebiliyor :) annesi çok aşırı titizse o da öyle gördüyse sizin yaptığınız temizlik yetersi geliyor da olabilir.

Tamam öyle yapcam insallah girer beynine -.-

Sakin simdi af etme, aradan en az bir hafta gecsin, senin ciddiyetini görsün. Yoksa adam yine yapar, hem temizligin ne kadar zor oldugunu bilmedigi icin, hem nede olsa onu 1 günde af ettigin icin.

Özelikle hafta sonunda tüm evi temizlesin, paspas yapsin, banyo 1 hafta temizlemesen ne kadar toz aldigini görsün ve iiiyicene yorulsun. Temizligin sandigi kadar kolay olmadigini görmesi lazim.

Back
X