• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler üye olabiliyor mu buraya?

İşte onları tavlamaya çalışırken avlamak da yöneticilerin işi ama bunu yapabilmeleri için mutlaka şikayet et butonuna basıp bildirim yapmanız lazım.
Bahsettiğiniz üye için bugün işlem yapıldı.
ben şikayet ermedim ama hemen hesabını pasif yapmış zaten

arkadaşlar, ben dün bir derdim var bölümüne derdimi yazmıştım bana bir özel mesaj geldi, artemis c rumuzu ile, ekran resimlerini de aldım, kendisinin erkek olduğuna eminim, bana yazdığı mesaj senin gibi güçlü bir kadınla tanışmak isterdim yazmış... ben mi yanlış biliyorum yoksa erkekler de üye olabiliyor mu? başına aynı şey gelen var mi?
heyt be
Koççuummmm yürü bee kim tutar seni deseydin

Herkese açık bi platform uyelik istenirken bayan olduğumuza dair bi teyit istenmiyor o yuzden kim kadin kim erkek sadece mesajlardan hissedebilirsek hissederiz ayrica kimse kimseyi tanimiyor bana gore ozelden yazilmadigi ve rahatsiz edilmedigi sürece bi sakinca gormuyorum beni taniyan kimse olmadigi icin en ozelimi burda 1 milyon kisi okusa bile yine ozelim olarak kaliyor

Olamıyor ama herkes profile kız fotosu koyup cinsiyetini kadın olarak işaretleyebilir.Teyit şart bence.Gerçi erkekler kendilerini belli ediyor.

Nasıl ya erkekler üye olamıyormuymuş? E ben oldum bilgi ediniyorum burda ne varki?

Şaka şaka banlanmayım durduk yere:confused:

Back
X