erkekler üye olabiliyor mu buraya?

Ben kadınlar kulübündan, birkaç büyük evvel erkek bir iş arkadaşım sayesinde haberdar olmuştum

500 bin kadin uyesi olan , kadin-erkek herkesin okuyabildigi bir online platforma kiyidan koseden uye olan erkeklere uzayli muamelesi yapmak.

Bknz :

Forum İstatistikleri
Konular 909.897
Mesajlar 56.438.641
Aktif Üye Sayısı 553.041

Onlar heryerdeler

Bir kadın plartformuna üye olacak kadar aciz erkekler var malesef ki
Direkt moderatöre bildirseydiniz.
nasıl yapacam? hem ben mesaj a
hayır bu söyledi zaten erkek olduğunu, sonra da hemen hesabını pasif yapmış bende anlamadim

Sadece kadınların cevabını bildiği bir soru bulmalıyız arkadaşlar. Ya da aramızda parola filan geliştirmeliyiz. Bilemeyen kesin erkektir der, veririz ıslak odunu. Bunu düşünelim.
Klitorisin yerini soralım Gerçi bunu bilmeyen kadınlar da var ya

Valla bende burayi esim sayesinde kesfettim cok yararli bilgiler var dedi :)
Sonra da uye oldum.

Tabi ki olabilirler yani bilgisayar karsisindaki insana cinsiyet testi yapilamadigi icin isteyen kadinmia gibi uye oluyor

Direk gonderdigi mesajin altindaki sikayet et butonuna tiklayin

Bana da gecenlerde olgun kadinlardan hoslanan bir cocuk yazdi ozelden , konularda da gayet kadin gibi yorum yapiyordu saftirik

yanı bır erkek olarak kendını kadınların arasında rahat hıssedıyor bızım gıbı hıssedıyorsa bılemeyecegım ama normal saglıklı dıyebılecegımız erkekler edebıyle yerınde yurdunda durur

burası adından bellı kadınlar kulubu netıcede

Yav erkek üye gördüğünüzde ya da şüphe duyduğunuzda yatak odanızda fare görmüş gibi tepkiler vermeyin gözünüzü seveyim.
Sonuçta dünyada internet kullanan herkesin bir tıkla girebildiği bir forum burası. Diğer internet siteleri gibi.

Buraya sadece kadınların üye olmasına izin var, ama erkekler de kolaylıkla üye olabiliyor ya da dışardan okuyabiliyor.

okuyabiliyorlar ama mesaj atıp tanışmak istiyorum ne anlama geliyo? üye olmadan mesaj atilmiyo ki
Tanismak zorunda degilsin ki, KIB yapar gecersin.

Bunun daha kotusu tanismak istemeden kadin kiliginda aramizda dolasan ve 18+ sohbet acmaya calisan erkekler. Kiminle ne konustugunuza dikkat edin. Yerin kulagi var.

Siteye üye olurken hepimizin izlediği bazı adımlar var, kullanıcı adı belirleme, mail adresi girme vb gibi, aynı zamanda "Kullanım Sözleşmesi" çıkar karşımıza, "Okudum, Kabul Ediyorum" işaretlenmeden üyelik işlemlerine devam edilmiyor, lakin maalesef çoğu kişi kullanım sözleşmesini okumuyor, sözleşmede ilk cümle sonrası yer alan ilk madde şudur:
Erkek üye asla kabul edilmemektedir !

Hadi bunu okumuyorlar, sitenin adı çok net ve açıklayıcı: Kadınlar Kulübü

Ama maalesef bazı erkekler kadın profili oluşturarak siteye üye oluyor, onları aramızdan ayıklamanın yolu sizlere topiklerden veya özel mesajla ulaşmaya çalıştıklarında yorumlarının hemen altındaki "Şikayet Et" butonuna basarak bildirmektir.

Erkek olduğuna kesin emin olmasanız dahi, en ufak bir şüphenizde bile sizler şikayet et butonuna basarak bildirin, yöneticiler gerekeni yapıyor.

kadın tavlamak için herşeyi yapan tipler var...

okuyabiliyorlar ama mesaj atıp tanışmak istiyorum ne anlama geliyo? üye olmadan mesaj atilmiyo ki
Mesaj ayarlarini hickimsenin mesaj atamayacagi sekilde ayarla. Ne cok abartmissin sikayet edip gec. Evet erkekler de uye oluyor skandal korkma mune bulup cimbizliyor onlari

Mesaj ayarlarini hickimsenin mesaj atamayacagi sekilde ayarla. Ne cok abartmissin sikayet edip gec. Evet erkekler de uye oluyor skandal korkma mune bulup cimbizliyor onlari
ne çok abartması??? burada bebeğinin pisigine kadar soru soran oluyor, kimi sapık erkekler gelip okuyor bunları... ben şikayet etmesem belki hesabını kapatmayacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…