Erkekler sonradan adam olur mu?

lazanyasever

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
71
6
20
Ilişki öncesi çocuk gibi olan veya başka kızlarla ilişkisinde değişik çekilmez olan biri sonradan adam olur mu? Düzgün bir ilişki yürütebilir mi,yapabilir mi?
Önceden şöyleydi adam oldu hikayeleri kadınına göre mi?

Ilişki öncesi çocuk gibi olan veya başka kızlarla ilişkisinde değişik çekilmez olan biri sonradan adam olur mu? Düzgün bir ilişki yürütebilir mi,yapabilir mi?
Önceden şöyleydi adam olsu hikayeleri kadınına göre mi?
Siz 20 yaşındaymışsınız. Bahsettiğiniz erkekte 20 yaşındaysa; 25 yaşına kadar büyüme süreci devam edecektir.

Hayır olmaz, her gün burada açılan yüzlerce konu da bunun kanıtı

Olmaz. Bazı ergen hareketler, saçmalıklar yaşı küçükse büyüdükçe düzelebilir belki ama o da en fazla 18 yaşa kadar.

Siz 20 yaşındaymışsınız. Bahsettiğiniz erkekte 20 yaşındaysa; 25 yaşına kadar büyüme süreci devam edecektir.
Evet yaşıtlarım kız düşürme peşinde ve hepsi o kadar tuhaf ki. Bakın ben çok aklı başında olgun biriyim diye iddia edemem ama normal erkek kalmamış gibi yaştan da kaynaklı olabilir mi acaba:/ ileride düzelir mi bazıları, biriyle ilişki kurmak isterim sonuçta ve nasıl şans verecegimi bilmiyorum. Idare eder duran biri zamanla tam adam gibi olabilir mi falan diye.

Evet yaşıtlarım kız düşürme peşinde ve hepsi o kadar tuhaf ki. Bakın ben çok aklı başında olgun biriyim diye iddia edemem ama normal erkek kalmamış gibi yaştan da kaynaklı olabilir mi acaba:/ ileride düzelir mi bazıları, biriyle ilişki kurmak isterim sonuçta ve nasıl şans verecegimi bilmiyorum. Idare eder duran biri zamanla tam adam gibi olabilir mi falan diye.

Yani bebişim yaşıtın erkekler genelde öyle, ergen kafasında biraz onun biraz bunun peşinden koşar , ciddi ilişki bekleme. Seninki de belki 5 yıldan sonra durulur şimdi alırsan adam edicem diye uğraşırsan sinir hastası olursun bence bulaşma.

Erkekler geç olgunlaşır doğru,ama ne yapacan adam olgunlaşana kadar cekecen mi?Bekle biraz.Oku ,kendini gelistir,gez toz eğlen.Kendini eğitmiş , olgunlaşmış,adam olmus birini seç.....

Degistirebileceginiz birini degil normal birini alin hayatınıza olamamis elmayı olgunlaştırmak sizin göreviniz değil

Evet insanlar yaşla birlikte değişime uğrayabilir.bu sadece zaman bağlı olabildiği gibi karşısındaki kişiye bağlı da olabilir.ben çok demişimdir bu serseri bile aile babası öldü diye.duruyor duruyor birden bir kıza âşık oluveriyor.erkekler bana kalırsa bizim gibi değiller.âşık oldular mı gözleri hiçbir şeyy görmüyor.kadınların ise her zaman biryerlerde mantık çizgisinden koymadığını düşünüyorum.mesela benim lisede mert diye bir çocuk vardı.bir sene sınıfta kalıp bizim sınıfa gelmişti.çok sigara içerdi, çeşitli maddeler kullanırdı.dersleri kötüydü.zaten dediğim gibi sınıfta kalmış.sonra bu bir kıza âşık oldu sena diye.o kızla evlenebilmek için okulu da bitirdi herkesten önce çalışmaya da başladım.kizın peşinde istediği şehre de gitti.hepimiz şaşırıp kalmıştık.şimdi çocuklu çocuklu ideal aile babası.

X