- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
-
- Konu Sahibi littlecat0707
Aynen babasi zaten ickiciymis sonradan adam sizofren olmus allah bilir annesine boyle hakaretler ediyorduki buda ayni devam ettirdi hanimlar azicik gulun bu insan odtu gibi uni okumus muhendis cok basarili biri yani okumaklada adam olunmuyorZaten o sözleri sakın yedirme. Hiçbir zaman hazmetme. Çünkü kendisi tam bir hödükmüş. Kurtulduğuna şükret. Yetiştirme tarzı. Babası da annesine hakaret ediyodur evde.
Ben eşime bir kez hayvan dedim.Benimle bir hafta konuşmadı. Ben yerin dibine geçtim utancımdan.
Ciddi bir problem gercekten bende cok sevdim ama bazen insanin sabri tasiyor degimez duzelmez iste boylelerini ceken kizlar yuzunden bu haldeler bana nisanlim sen saniyormusun ki arkadaslarinin erkek arkadasi kufur hakaret etmiyor dusunceye bakarmisin herkesi kendi gibi saniyor rahatsiz dusunceye zihniyete bakarmisinizDeger vermedikleri icin en önemliside kaybetme korkuları olmadıgı icin bence.Cok iyi yapmıssınız yoksa tepenize cıkardı evlenince daha fenalasırdı.Yine bir sürü arkadasım (her konuda arkadaslarımdan örnek veriyorum ne cok sey yasamısız) sevgililerinin onca hakaretinden sonra bile ayrılmıyorlar seviyorum deyip devam ediyorlardı.Sonuc pisman oldular.
En iyisini yapmıssınız o pisman olmustur bence.Kaybediceğini düsünmedi diye yapmıstır eminimCiddi bir problem gercekten bende cok sevdim ama bazen insanin sabri tasiyor degimez duzelmez iste boylelerini ceken kizlar yuzunden bu haldeler bana nisanlim sen saniyormusun ki arkadaslarinin erkek arkadasi kufur hakaret etmiyor dusunceye bakarmisin herkesi kendi gibi saniyor rahatsiz dusunceye zihniyete bakarmisiniz
Canim kendisi oyle biriki hatasinda arkasinda durcak kibirli bir mahlukat oyuzden o asla pisman olmaz o kafayla yasae gider gibi geliyor ama insallah o tukurdugu laflari bir bir yalasin isterim arkasina donup bakmadi bile oyle bir kalpte vicdanda seviyorum diye kandirmis rol yapmis anlasilan bu zamana kadarEn iyisini yapmıssınız o pisman olmustur bence.Kaybediceğini düsünmedi diye yapmıstır eminim
Yok yok ben oyle erkekte cok gördüm geri dönüyorlar bu zaman 2 yıl bile alıyor ama pisman oluyorlarCanim kendisi oyle biriki hatasinda arkasinda durcak kibirli bir mahlukat oyuzden o asla pisman olmaz o kafayla yasae gider gibi geliyor ama insallah o tukurdugu laflari bir bir yalasin isterim arkasina donup bakmadi bile oyle bir kalpte vicdanda seviyorum diye kandirmis rol yapmis anlasilan bu zamana kadar
Ayyy bacim gecmis olsun benimii sevgilikte ole gerizekali filan diyordu nisanlaninca allahim hakaretleri kufurleri havada ucustu yani ben onlem almadim tonla bu laflari yedim saygisizlik ne olursa kaldrilcak birsey degildün öğleden sonra 5 aylık ilişkim sona erdi. güler yüzlü, sevecen, anlayışlı, komik ve yakışıklı bir erkekti. tek bir kötü huyu vardı, salak, aptal, saçma sapan davranma gibi kelimeler dilinin tespihi olmuştu.
5 ay dayandım, çünkü ağzından çıkar çıkmaz pişman olup özür diliyordu ama hiçbir düzelme yoktu ve sonunda bitti.
kötü kalpli biri değil kesinlikle ama bence ego problemi (ayrılık sebebimiz benim yapmayı çok istediğim ve başarırsam onun gölgede kalma ihtimali olan bir işle ilgili) olan ve yeterince nazik biri değildi.
evet, terbiye ve nezaket ve elbette bence sevgi.
Ama seni kendine olan saygini takdir ettim helal olsun senin gibi akilli guclu kizlarda varmis simdiden boyleyse ileride ne olur diye onlemini almissin eminim karsina daha beyefendi biri cikicaktirAyyy bacim gecmis olsun benimii sevgilikte ole gerizekali filan diyordu nisanlaninca allahim hakaretleri kufurleri havada ucustu yani ben onlem almadim tonla bu laflari yedim saygisizlik ne olursa kaldrilcak birsey degil
yani ikimiz de zaten zor ilişkilerden çıkmıştım bir nevi tanımaydı bizim için yapamadık. geçmiş olsun sana da.Ayyy bacim gecmis olsun benimii sevgilikte ole gerizekali filan diyordu nisanlaninca allahim hakaretleri kufurleri havada ucustu yani ben onlem almadim tonla bu laflari yedim saygisizlik ne olursa kaldrilcak birsey degil
Tesekkur ederim Allah hakkimizda hayirlisini ve yeniden mutlu olmayi nasip etsinyani ikimiz de zaten zor ilişkilerden çıkmıştım bir nevi tanımaydı bizim için yapamadık. geçmiş olsun sana da.
Tesekkur ederim Allah hakkimizda hayirlisini ve yeniden mutlu olmayi nasip etsin
Kesinlikle ve kesinlikle seven insan böyle bişey yapmaz. Tek cevabım budur.Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum