Erkekler neden sevgilisine hakaret eder kötü söz söyler ?

Aynen babasi zaten ickiciymis sonradan adam sizofren olmus allah bilir annesine boyle hakaretler ediyorduki buda ayni devam ettirdi hanimlar azicik gulun bu insan odtu gibi uni okumus muhendis cok basarili biri yani okumaklada adam olunmuyor

Deger vermedikleri icin en önemliside kaybetme korkuları olmadıgı icin bence.Cok iyi yapmıssınız yoksa tepenize cıkardı evlenince daha fenalasırdı.Yine bir sürü arkadasım (her konuda arkadaslarımdan örnek veriyorum ne cok sey yasamısız) sevgililerinin onca hakaretinden sonra bile ayrılmıyorlar seviyorum deyip devam ediyorlardı.Sonuc pisman oldular.

Ciddi bir problem gercekten bende cok sevdim ama bazen insanin sabri tasiyor degimez duzelmez iste boylelerini ceken kizlar yuzunden bu haldeler bana nisanlim sen saniyormusun ki arkadaslarinin erkek arkadasi kufur hakaret etmiyor dusunceye bakarmisin herkesi kendi gibi saniyor rahatsiz dusunceye zihniyete bakarmisiniz

En iyisini yapmıssınız o pisman olmustur bence.Kaybediceğini düsünmedi diye yapmıstır eminim

dün öğleden sonra 5 aylık ilişkim sona erdi. güler yüzlü, sevecen, anlayışlı, komik ve yakışıklı bir erkekti. tek bir kötü huyu vardı, salak, aptal, saçma sapan davranma gibi kelimeler dilinin tespihi olmuştu.
5 ay dayandım, çünkü ağzından çıkar çıkmaz pişman olup özür diliyordu ama hiçbir düzelme yoktu ve sonunda bitti.
kötü kalpli biri değil kesinlikle ama bence ego problemi (ayrılık sebebimiz benim yapmayı çok istediğim ve başarırsam onun gölgede kalma ihtimali olan bir işle ilgili) olan ve yeterince nazik biri değildi.
evet, terbiye ve nezaket ve elbette bence sevgi.

En iyisini yapmıssınız o pisman olmustur bence.Kaybediceğini düsünmedi diye yapmıstır eminim
Canim kendisi oyle biriki hatasinda arkasinda durcak kibirli bir mahlukat oyuzden o asla pisman olmaz o kafayla yasae gider gibi geliyor ama insallah o tukurdugu laflari bir bir yalasin isterim arkasina donup bakmadi bile oyle bir kalpte vicdanda seviyorum diye kandirmis rol yapmis anlasilan bu zamana kadar

Yok yok ben oyle erkekte cok gördüm geri dönüyorlar bu zaman 2 yıl bile alıyor ama pisman oluyorlar

Ayyy bacim gecmis olsun benimii sevgilikte ole gerizekali filan diyordu nisanlaninca allahim hakaretleri kufurleri havada ucustu yani ben onlem almadim tonla bu laflari yedim saygisizlik ne olursa kaldrilcak birsey degil

Ayyy bacim gecmis olsun benimii sevgilikte ole gerizekali filan diyordu nisanlaninca allahim hakaretleri kufurleri havada ucustu yani ben onlem almadim tonla bu laflari yedim saygisizlik ne olursa kaldrilcak birsey degil
Ama seni kendine olan saygini takdir ettim helal olsun senin gibi akilli guclu kizlarda varmis simdiden boyleyse ileride ne olur diye onlemini almissin eminim karsina daha beyefendi biri cikicaktir

yani ikimiz de zaten zor ilişkilerden çıkmıştım bir nevi tanımaydı bizim için yapamadık. geçmiş olsun sana da.

Tesekkur ederim Allah hakkimizda hayirlisini ve yeniden mutlu olmayi nasip etsin

canm nısanlın ne ıcın kufur edyordu mesela tartstgnzdamı ?? Yani bende kufure katlanamam ama bende tartstgmzda cok snrlıysem bazen agzmdan kotu soz cıkabılıyor kufur degıl ama kotu soz sonucta .. Sevmedgmden vs degıl o an kı ofke kontrolumu saglayamadgmdan .. Ne bıleym belkı nısanlında ofke kontrolunu saglayamıyordur ama tabı kı bu bı neden degıl haklısın

Yüzdesi her ne kadar az da olsa zıvanadan çıkartıracak kadar kapris yapanlara da sormak lazım bu soruyu, kadın olsun erkek olsun sevmenin her tip hareketi, mızmızlanmayı, saçma sapan afra tafrayı sineye çektiremeyeceğini bilmek lazım.

Siz izin verdiğiniz için ediyordur.Onu o rahatlığı vermezseniz yapamaz.

Aileden öyle gördüğü için babası annesine küfürler yağdırdığı için baba modelini ornek almıştır..

Annede ses çıkartmayan biriyse oğlunu da öyle yetisyirdiyse

Oooo tam olmuş kıvama gelmiş topluma salıverilmiştir.

Artik kimin canini yakicak sa allah mafaza...

Kesinlikle ve kesinlikle seven insan böyle bişey yapmaz. Tek cevabım budur.

Sana öyle bir saygı duyar ki..

Tecrübeyle sabit..

Yüzüne karşı dedim ki "sana neler söyledim arkandan bilsen. Karakterine ne laflar ettim" dedim. Özür diledim kusura bakma söylememliydim dedim.

Ne dedi biliyor musun? "Başkası olsa neler söylerdim ama sana bişey demiycem" ve bunu öyle bi ses tonuyla söyledi ki. Karşılık vermeye kıyamadı düşün. Ben olsam tartışırdım biri benim karakterimi yerden yere vursa.

Seni kırmaya çekinmiyorsa sevmiyordur. Sinirleniyorum falan diye öfkesine sığınmasına izin verme.. Ayrılmışsın zaten sen de kabullenememişsin.. Ben ayrıl ya da ayrılma demezdim ayrılmamış olsan ama benim fikrim bu yine de sen bilirsin.

Bence ondan önce bu cesareti nerden bulduklarını düşünün. İlk falsoda o lafı yedirtmiyosanız güzelce gelir elbet arkası.

şimdi sadece erkekler küfürlü konuşmuyor ki kadınlarda erkeklerden aşağı değil.Benim eski sevgilimde yapıyordu igreniyordum ondan neyse eskide kaldı

İnsan sevdiğine küfür etmez. Sevmediğine bile etmez. Üzgünüm ama eski nişanlınız sizi sevmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…