Erkekler neden sevgilisine hakaret eder kötü söz söyler ?

aklında ve kalbinde başkası vardır, hamuru bozuktur zira zaman içinde ona da eder tecrübeyle sabittir :KK69:

Hahah :) Ne yalan söyleyeyim ben de çok küfür ederim. Ama kendimin derdini hala çözemedim. Hakaret değil konuşma tarzıysa duymuyorum bile ben bana edilenleri. Hayat kaldırabildiklerin ve kaldıramadıkların olmak üzere ikiye ayrılıyor aslında. Herkes yanlışları farklı boyutlarda ele alıyor. Kimine normal gelmeyen bir durum başkasına gelebiliyor. Ya da kimi bir hatayı kabul edemez, bir başkası eder dert etmez. Birşeyi fazla dert etmiyorsan sıkıntı yoktur. Başkası dert ediyor, başkası kabul edemez diye ben de etmemeliyim diye düşünmek saçma yani. Aynı şekilde mutsuz etmiyor seni çünkü. Basmakalıp da üretilmiyoruz neticede her insan farklı.

Saygısız karakyersiz kensini bi b.k sanarak büyütüldükleri için. Çok iyi yapmışsınız ayrılmakla ben asıl lafları yiyip sonra erkektir diyenlere işi evliliğe kadar götürenlere sinir oluyorum. Benim 6 yıllık ilişkim var ne kavgalar ettik ama 1 kere bile ikimiz de ağzımızı bozmadık. Ben tartışma da olsa kötü bi söz duymadım sevgilimden çünkü önce o kendine yakıştırmaz bunu. Bu arada sevgilim yarı Türk yarı yabancı. Bu ülkede erkek çocuklarının nasıl yetiştirildiği malum. Böyle davranışlar da bu yüzden görülüyor bence

kendine olan güven eksikliğindendir benimde eşim nişenlıyken salak kelmesini kullanırdı kızdığında evlenince yapmaz sandım şuan her tartışmamızda salakla başlar gerizekalıyla biter sevgi yoksunu olduğunu düşünüyorum sen iyi yapmışsın bırakmakla benim gibi hata yapmamışsın devam ederek aile içinde yeterince sevgi ve saygı görmeyen erkekler egosu düşük erkekler laf söyler bayanlara

Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum
Resmen acizlikten ve basitlikten yapıyorlar böyle şeyleri.Siz çok doğru olanı yapmışsınız.

Genelleme yapmayalım. Bugüne kadar ne eşimden ne babamdan ne kardeşimden ne de etrafımdaki erkek arkadaşlarımın ağzından asla kadınlara karşı bir hakaret işitmedim.
Siz bence ortamınızı değiştirin.

Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum
Çıktırı basarak tabiiki de :) Çıktır git hayatımdan dedim. Ve kurtuldum. İnancı sağlam erkekte böyle sorunlar yaşanacağını sanmıyorum. Kadına çok kıymet veriyorlar. Ben de tercihimi bu yönde yaptım. Eşimin ağzından en ufak kötü söz çıkmadı şimdiye dek. Benden çıksa bile...

canm nısanlın ne ıcın kufur edyordu mesela tartstgnzdamı ?? Yani bende kufure katlanamam ama bende tartstgmzda cok snrlıysem bazen agzmdan kotu soz cıkabılıyor kufur degıl ama kotu soz sonucta .. Sevmedgmden vs degıl o an kı ofke kontrolumu saglayamadgmdan .. Ne bıleym belkı nısanlında ofke kontrolunu saglayamıyordur ama tabı kı bu bı neden degıl haklısın
İlk uc ay hic birsey yoktu uc ay gizledi kendini :) uc aydan sonra mesafe uzaklik derken kiskanclik derken sonrasinda gerizekali zeka yoksunu gibi seyler diyordu yani tekirdagliydi memlekette alakasi olabilir agzi bu kadar bozuk birini tanimadim allah onu oyle yetistiren oyle babaya peygamber efendimiz sefaat etmesin cunku annesiyle yasiyo bu kufurleri hakaretleri ediyor gikini cikarmiyor annesi cunku oglu bakiyor annesine cikar iliskisi bi nevi ..sonradan nisanlaninca ...asifte demeler surtuk demeler kufur sayma sovme a.k ..s..ktir git gibi agzi cok bozuk ya yazinca igreniyorum bacim ben :KK43: karaktersiz bide yaptigi dogrumus gibi arkasinda durdu :KK43:

Genelleme yapmayalım. Bugüne kadar ne eşimden ne babamdan ne kardeşimden ne de etrafımdaki erkek arkadaşlarımın ağzından asla kadınlara karşı bir hakaret işitmedim.
Siz bence ortamınızı değiştirin.
İnan canim ne babamda abimde bende gormedim daha once sevgilim oldu ama bunun kadar agzi bozugunu gormedim yok verdim zaten sevmeme ragmen

Erkekler diye bir genelleme yapmamak gerekiyor.Bazı küçük beyinli ahlaksızlar demek daha doğru.Bir erkek hakaret küfür edebiliyorsa,kendi ahlaksızlığının yanı sıra,karşısındaki insanla olan ilişkisinde yüz göz olduğu anlamına gelir.Sen birinci küfründe ayrılmışsın.Eğer ayrılmayıp affetseydin.İkici küfürde suçlu sen olacaktın.Ona o hakkı bir kez verdiğin için.

Saygısız karakyersiz kensini bi b.k sanarak büyütüldükleri için. Çok iyi yapmışsınız ayrılmakla ben asıl lafları yiyip sonra erkektir diyenlere işi evliliğe kadar götürenlere sinir oluyorum. Benim 6 yıllık ilişkim var ne kavgalar ettik ama 1 kere bile ikimiz de ağzımızı bozmadık. Ben tartışma da olsa kötü bi söz duymadım sevgilimden çünkü önce o kendine yakıştırmaz bunu. Bu arada sevgilim yarı Türk yarı yabancı. Bu ülkede erkek çocuklarının nasıl yetiştirildiği malum. Böyle davranışlar da bu yüzden görülüyor bence
İste size sunu diyim cok sanslisiniz ozguvenli sorunlu olmayan bir erkekle birliktesiniz bu ulkede gercekten sunu gordum bazi anneler igrenc erkek evlat yetistiriyor :KK43:

X