Erkekler neden sevgilisine hakaret eder kötü söz söyler ?

Sorunun kendimce cevabi : KARSINIZDAKININ SIZE SOYLEDIGI HER KOTU SIZ SIZIN VERDIGINIZ TAVIZ KADARDIR..
dip not: 7 yillik evliyim cok buyuk tartismalarimizda oldu ama kendime hakaret etmesine musade etmedim ha o yeltenmedimi evet deniyecek oldu verdim agzinin payini bir daha bahsi acilmadi iliskilerde sevgi kadar hatta daha fazla SAYGI sart

Bende bu yüzden ayrılmış olanlardanım ahlaksız pislik küfür etmeyi erkeklik sandı tekmeyi yedi oturdu tabi. sevgi saydı sıfır adam yerine koyupta yanımda niye gezdirim ki
Bence bunu yapanlar gercekten seviyor seven adamda kaybetme korkusu olur bence bazi bayanlar cekiyor erkektir ne yapsa yeridir diye iste bizide o bayanlar gibi sandilar bence ..evdeki hesap carsiya uymadi..ahlaksiz insan mi illalalah diyorum simdi o derece ... Gecmis olsun sizede bende cok uzattim bu isi kiziyorum kendime :KK43:

Egosunu tatmin ediyordur kendi çapında.

Hayatta kendi başarabildiği, sahip oolabildiği, üstün olabildiği hiç bir şey yoktur. Gücünü ortaya koyarak, bir konuda başarılı olduğunu göstermek istiyordur. Fiziksel gücü ve aaslında normal insanlar için kabalık olan çirkin konuşma yeteneğinin, insanlar üzerinde üstünlük kurmak olacağını düşünecek kadar boş yaşamıştır.

Yazıktır, ziyandır. Sevmeyiniz. Düzelmezler..
Güzel bir yaklaşım.. :KK52:

Sevgililer yüzünden biz öyle bi sınır koymalıyız. İlk hakaretnde tehdit etmeli erkekleri onlara bu yolu açmamalıyız

İlk uc ay hic birsey yoktu uc ay gizledi kendini :) uc aydan sonra mesafe uzaklik derken kiskanclik derken sonrasinda gerizekali zeka yoksunu gibi seyler diyordu yani tekirdagliydi memlekette alakasi olabilir agzi bu kadar bozuk birini tanimadim allah onu oyle yetistiren oyle babaya peygamber efendimiz sefaat etmesin cunku annesiyle yasiyo bu kufurleri hakaretleri ediyor gikini cikarmiyor annesi cunku oglu bakiyor annesine cikar iliskisi bi nevi ..sonradan nisanlaninca ...asifte demeler surtuk demeler kufur sayma sovme a.k ..s..ktir git gibi agzi cok bozuk ya yazinca igreniyorum bacim ben :KK43: karaktersiz bide yaptigi dogrumus gibi arkasinda durdu :KK43:

Memleketle alakası yok tatlm her yerde olabılıyor malesef boylelerı .. sneınkıde masallah erkenden baslamıs kufure daha 3 ay nedir cicim ayı yani .. Ayrılmakla ıyı yapmısın tatlm ..Bıde ınsan pısman olur fln yok kurtulmusun. Ben kendı ılskmden pay bıcerek yazıyorum bız 7. yılımzdayız hanı bazen saygı sınırlarını asabılıyroz ıstemeden hanı o da bende yaptgmz dogru degıl vs dıyerek onun pısmanlıgını yasadgmz oluyor ama senınkı bıde savunuyormus .. Annesıne bıle kufreden ınsandan bıse bekleme canm zaten

İste size sunu diyim cok sanslisiniz ozguvenli sorunlu olmayan bir erkekle birliktesiniz bu ulkede gercekten sunu gordum bazi anneler igrenc erkek evlat yetistiriyor :KK43:
Çok haklısını herşeyin başı eğitim. Terbiye de ailede alınmayınca sobradan zor. Benim erkek kardeşim 17 yaşında o da asla küfredemez babam hadsini bildirir yoksa. İnsanlar küfrederek neyi lanıtlamaya çalışıyo anlamıyorum. Daha erkek olduk sanıyolar galiba ama sadece acizlik. Kaldı ki insan sevdiğine kötü söz söyleyebilir mi? Sinirlense bile söylemez. Önce küfür sonra şiddet sonra da arası gelir bunların

İlk uc ay hic birsey yoktu uc ay gizledi kendini :) uc aydan sonra mesafe uzaklik derken kiskanclik derken sonrasinda gerizekali zeka yoksunu gibi seyler diyordu yani tekirdagliydi memlekette alakasi olabilir agzi bu kadar bozuk birini tanimadim allah onu oyle yetistiren oyle babaya peygamber efendimiz sefaat etmesin cunku annesiyle yasiyo bu kufurleri hakaretleri ediyor gikini cikarmiyor annesi cunku oglu bakiyor annesine cikar iliskisi bi nevi ..sonradan nisanlaninca ...asifte demeler surtuk demeler kufur sayma sovme a.k ..s..ktir git gibi agzi cok bozuk ya yazinca igreniyorum bacim ben :KK43: karaktersiz bide yaptigi dogrumus gibi arkasinda durdu :KK43:
ben de yedim küfür ve ayrıldım... kendini haklı sanıyordu üstelik... o küfür edermiş, sinirlendiğinde onu öyle çekecek biriyle olurmuş bak lafa

çünkü öyle bir ailede yetişmiştir..
Öyle görmüştür.
Böyle insanların kendine saygısı yokki başkasına olsun
iğreniyorum böyle kufür eden hakaret eden erkeklerden
Bende yaşadım aynısını.. çok zor gerçekten
Yol yakınken arkana bakmadan kaç

Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum
baslık yanlıs ERKEKLER yazmıssın cnm adam olan erkek olan zaten yapmaz

Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum
Ego tatmini :KK43:

Kişilik bozukluğu olduğu için.. çok cahil cüheyla sıkıntılı bir adam değilse genelde karşısında eş olarak gördüğü bayanın kendinden üstün olmasını kaldıramaz bu tip erkekler bu yolla onu aşağılayarak kendini tatmine başlar. Karakteri sağlam bir erkek bunun farkında olur ama karşısındakinin üzerine böyle gitmez, kendi yetersizliğini de kabul eder.

"erkekler neden sevgilisine hakaret eder" diye genellemeyin bence. Hayatıma pek çok adam girdi ,ayrılık sonrası evimi basan denyo dışında hiçbirinden ne hakaret duydum ne bişey-ki o bile o kadar kalitesi düşük bir insanken birlikte olduğumuz bir yıl içinde lan bile dememişti.
Size böyle bir ayı denk gelmiş olabilir ,akıllı ve cesur davranıp ayrılmışsınız.Ama korkmayın,dünyada öyle olmayan tonlarcaa erkek var.
En seveceni denk gelir umarım bundan sonraki hayatınızda. Yeter ki yoldaki işaretlere dikkat edelim,agresif hallerini gördüğümüz halde "bu aralar stresli" perdesiyle örtüp geçiştirmeyelimm

X