- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
-
- Konu Sahibi littlecat0707
sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir?
Neden boyle erkekler piyasada cogaldi
Hanimlar size birsey sormak istiyorum ben nisanlimdan ufacik br tartisma hakaret kufurler duydum bu yuzden ayrildim..ayrildgima pisman degilim evet cok sevdim ama bunlari haketmedim..sizlere sorum olucak bir erkek seviyorum diyip sizinle nisanlanip yada sevgili olup hakaret kufur etmesinin sebebi nedir? Yani bir insan sevdigine nasil kotu soz soyler? Neden boyle erkekler piyasada cogaldi aile yetistirma tarzimi fitrat karaktermi yada ofke kontrolsuzlugumu ? Yani psikolojik sosyal butun yaklasimlarinizi bekliyorum...ve hala kotu sozlerini affedemiyorum yediremiyorum sindiremiyorum..bunlari yasayanlar nasil atlatti bu sureci ? Hanimlar fikirlerinizi bekliyorum
zamanında yol vermediğim için şimdi ne verirse hak bana.Sebepler sıralanmış.
Karakter arızalarına ek olarak kaybetme korkusu olmayan adam yapar bunu.
Böyle erkekleri bu konuda cesaretlendiren de kadınların hoşgörüsü...
Başka erkek kalmamış gibi öylelerinin çirkin sözlerini sineye çekmeleri.
İlk hakaretinde ayrılmaz "ağzından kaçtı, bir daha yapmaz" vs denirse dozu arttırarak devam eder bunlar.
Çünkü ne yaparsa yapsın terk edilmeyecekleri ispatlanmış olur, böylelikle rahatlarlar, iyice çirkinleşirler.
Yani böyle erkeklerin piyasasını arttıran kadınlar maalesef.
İlk olarak böyle evlatlar yetiştirip terbiyeyi öğretmedikleri...
İkinci olarak da böyle adamları hayatlarında tutup ilk densizliklerinde onlara yol vermedikleri için...
Ayyy yok bebisim benim ailemde yapimda karakterim oyle degil ama nasil boyle bir insan karsima cikti iste hayat ...zaten hosuma gitse cok sevdgm bi adamin hakaretlerini dinler suan dugun hazirliklarina devam ederdim saygisiz birde o kadar laf soledi ardina bile bakmadi hic mi vicdan olmaz ayip ettm terbiyesizlik ettm yok ama bu tipler hatasinida bilmez duzelmez...Sevmedigindendir, deger vermedigindendir.
Tanidigim bir herif degme bir okuzdu, herkese okuz gibi davranirdi. Benimle konusurken kelimelerini cimbizla secerdi ama. Tandiigim herkes yakinirdi bu heriften ben de hic de oyle degil, cok kibar adam derdim.
Bence asil soru, bir genc kiz neden kendisine kufurler sayan bir erkegin yaninda durmak ister olmali. Neden yani, kufur duymak hosunuza mi gidiyor sekerim?
Buna izin veren gurursuz kadınlar sağ olsun...
Bir de memlekette düzgün anne baba yok. İyi anne baba sayısı kötülerden az.[/QUOTE
Cok dogru ailede yetisme tarzida cok onemli aslinda butun karakteristik neredeyse cogu aile egitiminde sekilleniyor...