- 16 Temmuz 2023
- 4.402
- 12.069
- 128
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Aynen ya benim eşimde o dönemler toleransini fazlasıyla arttırır. Ama adet öncesi benim bile kendimden kacasim var10 senelik evliyim, bir kez bile eşimin regl yüzünden benden kaçtığını görmedim. Ben o dönem çok gergin oluyorum mesela eşim bununla ilgili bir video izlemiş hatta o dönemler daha anlayışlı oluyor bana karşı.
Bu bahsettiğiniz durumu farklı farklı kişilerlemi yaşadınız peki?
Valla ex eşim dahil bütün sevgililerim muayyen dönemde extra ilgili oldular bulduklarınızda sıkıntı olabilir yani telefon kapatmak ne yaYani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Gerçekten garip bir kafa. Bide benim adetlerim düzensiz, zamanında olamıyorum diye ekstra gergin oluyorum,herşeye sinirleniyorum. Eşim bana uysa her ay o zamanlar yuvamız yıkılırAynen ya benim eşimde o dönemler toleransini fazlasıyla arttırır. Ama adet öncesi benim bile kendimden kacasim varen son mesela adam eve geldi ocakta birşey mi yanıyor koku var deyip mutfağa gitti hemen diye olay cikartmistim. Ayy kabus bir dönem. Adam birşey yanıyor diye endiselenirken, ben binbir emekle yaptığım yemeğe nasıl yanık kokuyor dersin diye ortalığı ayağa kaldırmıştım. Garip bir kafa...
Hayir bebeğim sen yanlış iliskidesin biz öyle seyler yaşamıyoruz ben ekstra ilgi görürüm o dönemdeYani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Ben adetim falan demedim zaten. Kendimi iyi hissetmiyorum hassas bir dönemdeyim yanımda olmana ihtiyacim var dedim sesim ağlamakliydi öncesinde ağlamıştım. Buna rağmen biri biz bu aşamada değiliz daha dedi gitti. Diğeri de ben sana dönecegim diyip kaçtı.ama siz dümdüz ilgi beklemişsiniz daha sevgili bile değilmişsiniz saçma olmuş sizin adınıza utandım yani
Sevgilim olmayan birisi ben hastayım bir çorba verenim yok dese ilgi beklese annene söylesene yapsın derim , ne münasebet.Bazı şeyler zamanında yaşanmalı.
Tamam da niye sizin yanınızda olsunlar en yakın arkadaşları mısınız veya sevgilisi misiniz ? gayet insanca diyorsunuz da onlar da kabul etmek zorunda değil ben olsam ne alaka annesi babası kalmamış en yakın arkadaşı kalmamış flörtüne mi bunu söylüyor derim uzaklaşırım.Ben adetim falan demedim zaten. Kendimi iyi hissetmiyorum hassas bir dönemdeyim yanımda olmana ihtiyacim var dedim sesim ağlamakliydi öncesinde ağlamıştım. Buna rağmen biri biz bu aşamada değiliz daha dedi gitti. Diğeri de ben sana dönecegim diyip kaçtı.Söylemek istediğim bir insanın yanında olmak için illa bişey olmaya gerek yok arkadaş olmak bile yeterli değil mi bu çok insanca bişey bence
sevmiyordur seven çekiyor herseyini seven adam kaybolmuyor işte.Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Bir yandan sizi de anlıyorum ama bu biraz şey olmuş, bana yara bandı olarak biri gerekli der gibi.Ben adetim falan demedim zaten. Kendimi iyi hissetmiyorum hassas bir dönemdeyim yanımda olmana ihtiyacim var dedim sesim ağlamakliydi öncesinde ağlamıştım. Buna rağmen biri biz bu aşamada değiliz daha dedi gitti. Diğeri de ben sana dönecegim diyip kaçtı.Söylemek istediğim bir insanın yanında olmak için illa bişey olmaya gerek yok arkadaş olmak bile yeterli değil mi bu çok insanca bişey bence
İkisi de sevgilin değil. Sevgilin olmadıkları için sana o konuda ayrıca bir ilgi göstermemişler, ki bu çok normal.Ben adetim falan demedim zaten. Kendimi iyi hissetmiyorum hassas bir dönemdeyim yanımda olmana ihtiyacim var dedim sesim ağlamakliydi öncesinde ağlamıştım. Buna rağmen biri biz bu aşamada değiliz daha dedi gitti. Diğeri de ben sana dönecegim diyip kaçtı.Söylemek istediğim bir insanın yanında olmak için illa bişey olmaya gerek yok arkadaş olmak bile yeterli değil mi bu çok insanca bişey bence
online konuştuğunuz sevgili bile olmadığınız birinden yüksek bir beklenti değil mi bu? Bir geçmişim, doğru düzgün paylaşımım olmayan birinin derdinden tasasından bana ne?Ben adetim falan demedim zaten. Kendimi iyi hissetmiyorum hassas bir dönemdeyim yanımda olmana ihtiyacim var dedim sesim ağlamakliydi öncesinde ağlamıştım. Buna rağmen biri biz bu aşamada değiliz daha dedi gitti. Diğeri de ben sana dönecegim diyip kaçtı.Söylemek istediğim bir insanın yanında olmak için illa bişey olmaya gerek yok arkadaş olmak bile yeterli değil mi bu çok insanca bişey bence
Seninki seni sevmiyor olabilir mi bilmiyorum yoksa genelde çok ilgisiz birisi olmayasın?Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Yoo öyle bir şey yok. Neşen kayboksun ki öyle saçma şey mi olur?Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?