Erkekler neden hep kadınların regl dönemlerinde yaşadığı duygusal stresten kaçarlar

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.308
100
53
Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek

Bı ilişkim yok şu an ama konuştuğum kişilerdi. Açık açık üzgün olduğumu yanımda olmasını istediğimi söyledim beklentim yanlış belki de .
Iliskide bile olmadiginiz birine neden regl oldugunuzu soyleme geregi duyuyorsunuz anlamadim. Iliskide hic bir erkegin kactigini telefonunu kapattiginida ne gordum ne duydum.

Bı ilişkim yok şu an ama konuştuğum kişilerdi. Açık açık üzgün olduğumu yanımda olmasını istediğimi söyledim beklentim yanlış belki de .
Uğraşmak istememişler. Samimi hisler besleyen bir erkek böyle davranmaz tam tersi kendinizi iyi hissedin diye uğraşır.
Sen bize yaz reglyken, biz sana bebekler gibi ilgi veririz 😅🩵

Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Emin misiniz o yüzden kaçtığına adamı çok bunaltıyor olabilir misiniz?

10 senelik evliyim, bir kez bile eşimin regl yüzünden benden kaçtığını görmedim. Ben o dönem çok gergin oluyorum mesela eşim bununla ilgili bir video izlemiş hatta o dönemler daha anlayışlı oluyor bana karşı.
Bu bahsettiğiniz durumu farklı farklı kişilerlemi yaşadınız peki?
Hayır 1 tanesi çok eski bir arkadaşım yurt dışında yaşıyor 3 güne 1 haftada 1 görüntülü ya da sesli konuşuruz sohbet muhabbet.
Diğeri de Instagram dan tanıştim konuştuk biraz . Dediğim. Gibi şu an çok hassasım şu an bile ağlıyorum. Yanımda olmalarını istedim sadece güzel bir söz falan ama birisi telefonu kapattı diğeri bizim bı ilişkimiz yok şuan yaptı o aşamada değiliz falan dedi. Benim tek beklentim arkadaşça yanımda olmasıydi

Merhaba, aslında sizi isteyen, seven insan regl dönemi olsun herhangi bir başka dönem olsun sen istemeden ilgisini sevgisini gösterir. Görüştüğün, hayatına aldığın kişilerde sorun var bence.

size sacma sapan davranan adamlarla takilmazsaniz böyle bir sorununuz olmaz.
ben yirmilerin basindayken regl hassasiyeti yasardim öncesi kendisi falan tonla tantana, yok ay büyürken uyuyamazdim falan. zamanla gecti böyle seylerim kalmadi yaş aldikca.
ama en pms'nin dibine vurdugum zamanlarda bile böyle bir muameleyle karsilasmadim. hatta bir allahin belasi exim var, hayatima aldim diye tiksindigim nadir insanlardan - malın teki. o bile ben reglken havlu ütüler karnima koyardi. degil ki kacsin etsin

Pms’i kullanıp naz yapmaya çalışırken herifleri bunaltıp kaçırıyorsunuz gibi geldi bana.
Yok ya valla 3.gun sonra adet olduğumda bütün bu duygular uçup gidiyo eski bene kavuşuyorum. Erkekler de her şeye ne kadar çabuk bunalıyo canım hemcinsim olarak benim yanımda olsanız

Back
X