Erkekler ne zaman pişman olur?

Ama bak işte normalde minnet duygusu olması gerekirken incitici davranışları olmuş, hoşlandım soğudum vs demiş. Bilemiyorum iletişimi kesme bence çok doğru bir karar zaten seni kaybetmeyi göze almazsa bi şekilde gönlünü almak için çabalar

bunun ne yaşla ne de karşındakiyle hiçbir ilgisi yok. karşındaki kim oluyor da sen onu kaybetmekten korkuyorsun ki bırak o seni kaybetme korkusu yaşasın. kadın kendine değer vermezse karşısındaki de ona değer vermez eğer kadın değerliyse karşısındaki er ya da geç bunu anlar. özgüvenin en temel kuralı korkmuyorum demek

Sevgili değilsiniz 5-6 haftadır görüşüyorsunuz. 5-6 hafta da ne kadar emek vermiş olabilirsiniz ki. 5-6 sene mübarek. Bu kadar zamanda kimse pişman olmaz. Hele soğudum diyorsa bekleme hiç
ben de yaşadıklarımızı kuzenime anlatınca hepsini 5 haftada yaşamış olmanıza inanamıyorum demişti :) en zor zamanlarında yanında olan destek çıkan tek kişi bendim. dedim ya biraz dozunu kaçırmış olabilirim diye hahahahaha

5 6 haftalık ilişki de pek bir şey değil. Bunları düşünecek kadar nasıl bağlandınız?
Ki zaten değer veren,önemseyen ve seven insan gitmenize izin vermezdi.
Bence 5 6 haftalık bir ilişki kimseye koymaz

haklısın çok teşekkürler

kesinlikle verdiğim karardan pişman değilim öncelikli olarak gururuma yediremezdim zaten, ama biz kızlar edilenler ardından erkeklerin pişmanlığını görmeyi seviyoruz sanırım

Aynen.duygular karsidaki hakediyorsa akitilmali..yoksa gomün gitsin.cokta yillariniz gecmemis.. su akar yolunu bulur. Sizde zamani gelince daha guzel sevip sevileceksiniz.. ilginiz olmus kapilmissiniz biraz ama tedbiri elden birakmayin bisey olmaz.

hahahaha evet ben çok kolay kanan güvenen biriyim haliyle karşılığında bunu görünce taktım biraz. inanın yıllar gibi geldi süre teşekkürler

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için akışa bırakmakta fayda var :)

Reactions: H M
Acı gerçek: meyvesine kadar düşünmek aşk söz konusu olduğunda erkeklerin gözünde artı değil eksi puandır. Hele kısa süreli bir ilişkide bir erkeğin “Ah benim için me fedakarlıklar yaptı.” diye pişman olduğunu görmedim, duymadım. Ama sizden hoşlanmış sonuçta, başka sebeplerden pişman olabilir. Keserek iyi etmişsiniz, duruşunuzu bozmamanız gerekiyor, kaybedebileceğini görmek belki işe yarar.

kendisi tam tersi bu durumun çok hoşuna gittiğini ama kendini mahcup hissettiğini söylemişti. asıl sorun meyve götürmem vs değildi bence, verdiğim değer yüzünden benim onu terk edemeyeceğimi sanması idi. bir anda döndü nasıl olduğuna anlam veremedim. duruşumu bozmaya niyetim yok. zaten iletişimi kesmek istediğimi söyleyince hepten bağları koparmak istemediğini hala benimle konuşmak istediğini söyledi. ama reddettim. biraz düşünüp bu iyi kızdı diyeceğini umuyorum

Gerçektem seviyorsa emin ol pişman olur tabi aramaman sormaman kaybolman lazım. Ama ilişkiniz çok güçlü değilmiş. Yine de belli olmaz ama kesinlikle iletişimini kesip yanılıp yenilip aramaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…