- 29 Ağustos 2014
- 1.397
- 3.003
- 333
- Konu Sahibi hicmutludegilim
-
Ama bak işte normalde minnet duygusu olması gerekirken incitici davranışları olmuş, hoşlandım soğudum vs demiş. Bilemiyorum iletişimi kesme bence çok doğru bir karar zaten seni kaybetmeyi göze almazsa bi şekilde gönlünü almak için çabalarşu an zor zamanımdayım gel kurtar demedi, ama mesela hastalandı bir şey istedi onu yapacak güçte değildim ben de başka bir şey yaparak karşılık verdim. veya duygusal çöküntü yaşayacağı zamandı gel benim için şunu yap demedi ama benim desteğimi yanında hissedip çok çabuk bir şekilde atlattı. bunu da bana belirtti gibi
bunun ne yaşla ne de karşındakiyle hiçbir ilgisi yok. karşındaki kim oluyor da sen onu kaybetmekten korkuyorsun ki bırak o seni kaybetme korkusu yaşasın. kadın kendine değer vermezse karşısındaki de ona değer vermez eğer kadın değerliyse karşısındaki er ya da geç bunu anlar. özgüvenin en temel kuralı korkmuyorum demekBenzer bir durum yasadim 3 aydı ama biz baya sevgiliydik bir tartismadan sonra ben sogudum dedi bendenmi diyince bu ilişkiden dedi direk senden diyemedi galiba aramadı sormadı uzak durdu bende tamam anlaşıldı dedim soğuduysan buna care yok o zaman dökülmeye başladı evet olmayacak falan filan diye yol verdi bana bir güzel bende senin gibi hep yaninda olmaya calistim olmadı şimdi benimde tek duam şu evet tekrar olamayız ama pişmanlıl duysun yaptıklarından sabırla bekliyorum ama sen su konusa şanslisin özguvenim kendime tam diyosun bir sey kaybetmedigini soyluyosun ben 33 yasindayim özgüvenim bu olayla dahada yerle bir oldu hep beğenmediği duauncesi kafamda oluruna bırakmak en iyisi galiba vazgeçip...
ben de yaşadıklarımızı kuzenime anlatınca hepsini 5 haftada yaşamış olmanıza inanamıyorum demişti :) en zor zamanlarında yanında olan destek çıkan tek kişi bendim. dedim ya biraz dozunu kaçırmış olabilirim diye hahahahahaSevgili değilsiniz 5-6 haftadır görüşüyorsunuz. 5-6 hafta da ne kadar emek vermiş olabilirsiniz ki. 5-6 sene mübarek. Bu kadar zamanda kimse pişman olmaz. Hele soğudum diyorsa bekleme hiç
haklısın çok teşekkürlerBir daha dönmeyip ilişkiye başlamak istemiyorsan pişman olmuş olmamış ne farkeder ki.. isterse pişman olmasın, çok da şey yani. Zamanında 7 yıllık bir ilişkim oldu, kendisi pişman olmadı. Bende olmadım. Ki 7 yıl içinde karşılıklı yapılan fedakarlıkları düşün.. inanılmaz fazlaydı. Hayat bu, önümüze bakmak lazım :)
kesinlikle verdiğim karardan pişman değilim öncelikli olarak gururuma yediremezdim zaten, ama biz kızlar edilenler ardından erkeklerin pişmanlığını görmeyi seviyoruz sanırımAma bak işte normalde minnet duygusu olması gerekirken incitici davranışları olmuş, hoşlandım soğudum vs demiş. Bilemiyorum iletişimi kesme bence çok doğru bir karar zaten seni kaybetmeyi göze almazsa bi şekilde gönlünü almak için çabalar
teşekkürler :)5 6 haftalık ilişki de pek bir şey değil. Bunları düşünecek kadar nasıl bağlandınız?
Ki zaten değer veren,önemseyen ve seven insan gitmenize izin vermezdi.
Bence 5 6 haftalık bir ilişki kimseye koymaz
Aynen.duygular karsidaki hakediyorsa akitilmali..yoksa gomün gitsin.cokta yillariniz gecmemis.. su akar yolunu bulur. Sizde zamani gelince daha guzel sevip sevileceksiniz.. ilginiz olmus kapilmissiniz biraz ama tedbiri elden birakmayin bisey olmaz.çok teşekkür ederim. zaten asla bu süreçte duruşumdan taviz vermeyeceğim. kendisi bu kız beni bırakamaz havalarına girdi malesef, ben de kesince ilgiyi ondan şaşırıp yazdı zaten açıklama yapalım diye. hepten iletişimi kesme kararıma da şaşırdı hepten iletişimi kesmek istemiyorum dedi bunu tabi ki de reddettim :) bu süreçte ne arayıp soracağım ne de her gün aynı ortamda olsak bile yüzüne bakacağım. malesef verilen değeri anlayamıyorlar
hahahaha evet ben çok kolay kanan güvenen biriyim haliyle karşılığında bunu görünce taktım biraz. inanın yıllar gibi geldi süreYa pişman olsa ne bu durumda olmasa ne? Kusura bakmayın da takıntılısınız bence ben de sandım ilk önce yıllarınızı verdinizde bambaşka bir şey gördünüz. Bence aklınıza bile getirmeyin,ona verdiğiniz değeri de sadakanız olaral görün.
çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için akışa bırakmakta fayda var :)Aynen.duygular karsidaki hakediyorsa akitilmali..yoksa gomün gitsin.cokta yillariniz gecmemis.. su akar yolunu bulur. Sizde zamani gelince daha guzel sevip sevileceksiniz.. ilginiz olmus kapilmissiniz biraz ama tedbiri elden birakmayin bisey olmaz.
bakalım göreceğizKırdığı yerden kırılınca...
kendisi tam tersi bu durumun çok hoşuna gittiğini ama kendini mahcup hissettiğini söylemişti. asıl sorun meyve götürmem vs değildi bence, verdiğim değer yüzünden benim onu terk edemeyeceğimi sanması idi. bir anda döndü nasıl olduğuna anlam veremedim. duruşumu bozmaya niyetim yok. zaten iletişimi kesmek istediğimi söyleyince hepten bağları koparmak istemediğini hala benimle konuşmak istediğini söyledi. ama reddettim. biraz düşünüp bu iyi kızdı diyeceğini umuyorumAcı gerçek: meyvesine kadar düşünmek aşk söz konusu olduğunda erkeklerin gözünde artı değil eksi puandır. Hele kısa süreli bir ilişkide bir erkeğin “Ah benim için me fedakarlıklar yaptı.” diye pişman olduğunu görmedim, duymadım. Ama sizden hoşlanmış sonuçta, başka sebeplerden pişman olabilir. Keserek iyi etmişsiniz, duruşunuzu bozmamanız gerekiyor, kaybedebileceğini görmek belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?