Erkekler ne zaman pişman olur?

hicmutludegilim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
21
13
3
28
Henüz sevgili değildik 5-6 haftadır görüşüyorduk. Zamanla değer verdim, sevdim. Bazı atışmalarımız oldu ama ikimiz de alttan aldık. Sevdikçe o uzaklaştı, soğudu. Verdiğim değerin kıymetini bilemedi. Zor zamanında konuşmayı kesmedim yanında bir tek ben oldum, hastalandı onu bir tek ben düşündüm. Ama son zamanlardaki incitici davranışlarına soğuk oluşuna bi de arkadaşıma birinden hoşlandım sonra soğudum demesine kayıtsız kalamazdım. Ben ondan erken davranıp iletişimi kesen taraf oldum. Komple iletişimi kesmek istemiyorum dedi yine de görüşelim küs olmayalım dedi ama kabul etmedim. :) Değerimi hak etmediğini söyledim. Aranızda buna benzer durum yaşayan var mı, pişman olması ne kadar zamanını alır :) Duruşum hakkında ne düşünürsünüz :)

Pişman olsa ne olacak geri mi barışacaksınız yani amaç ne bilmek istedim

Ah canim ya.. belliki seviyorsun sanirim ilgin var.. Şimdi cocuģa yaģdirmadan once
Bu kisi sizi arkadas gibimi goruyordu? Aranizdaki iliski nasildi ki..
Ya da senmi baģlandin zamanla..
Bunu farkedip uzaklasmayimi secti

Bu işin kuralı ne biliyor musun? Sana bi abla tavsiyesi, âşık olmamak, değer vermemek, her istediğinde yanına geleceğin gerçeği olmaması. Umursamaz olmak kısacası. Ancak bu şekilde kıymetin bilinirdi. Hiçbir zaman senin ona âşık olduğun çantada keklik durumuna düşmen kanısına varmaması gerekiyor. Ulaşılmaz olman gerekiyor. Bunu yapabilen kız için de karşıdaki pişman olmuş mu olmamış mı önemli değildir ki o her zaman dik durur kaybeden taraf içinde yaşar zaten ve belki geri dönmek ister o zaman da sürünmesini izleyeceksin. yoksa yine gider yine gelir sonra yine gider. Hiçbir anlamın kalmaz ay kıyamam beni tekrar istiyor yanlışına düşersen. Her geldiğinde seni bulamayacağını bilmeli. İstemiyorum ben seni diyeceksin bu kadar.

Onu aramadığın zaman, o seni arayıp da seninle iletişim kuramadığı zaman pişman olur. Ama anlattığın kadarıyla seni gerçekten sevmemiş, çok uzun da sürmez pişmanlığı aklında kalır yani bu şekilde olursa.

Ah canim ya.. belliki seviyorsun sanirim ilgin var.. Şimdi cocuģa yaģdirmadan once
Bu kisi sizi arkadas gibimi goruyordu? Aranizdaki iliski nasildi ki..
Ya da senmi baģlandin zamanla..
Bunu farkedip uzaklasmayimi secti
başta alakadarlığımız yoktu birkaç kere göz göze geldikten sonra der bahanesiyle mesaj attı konuşmaya başladık dışarı çıkardı vs. asla başta yaklaşımı arkadaşça değildi. gayet sevgililiğe evrilen bir iletişimimiz vardı. arada ufak sürtüşmeler oldu ama haklı da olsa alttan alıp özür diledi ben de uzatmadım küçük hediye verdim falan. güvenmediğimden şikayetçiydi ben güvenip değer verdikçe o uzaklaşmaya başladı. ve bir diğer sebep de sevdikçe hassaslaşmam ve ufak takıntılar yapmamdı. mesela çok yazmışsam acaba rahatsız mı ettim düşüncesi gibi. yani tam oluyor derken o soğumuşmuş

çok teşekkür ederim. zaten ben özgüveni yüksek bir kızım bu durum özgüvenimden zerre götürmedi gururumu da kendisine ezdirmedim, önce davranıp ben son verdim. ilk defa olduğundan deneyimlemiş oldum çantada keklik muhabbetini. tabi ki bundan sonra dönerse affetmem mümkün olmayacak, ama son raddeye gelene kadar yaptığım fedakarlıkların verdiğim değerin kıymetini anlayıp pişman olmasını izlemekten inan ki çok keyif duyardım. kendisi zaten hepten iletişimi kesmek istemiyorum dediğinde bu yüzden reddettim. hem yedek listesinde durmamak hem de bensizliği tattırmak için

çok teşekkürler. işte istediğinde arayıp sorma fırsatı vermemek için ve bensizliği de görsün beni yedek listesinde görmesin diye "hepten iletişimi kesmek istemiyorum" teklifini reddettim. hoşlanması vardı, ben değer verdikçe bitti. tabi ki 1 ayda gerçek sevgiden söz edilemezdi. ve yaşanmamış bazı şeyler de kaldı, değerimi anlayıp geleceği zamanı bekliyorum bakalım :)

Zor zamanlarında veya hasta olduğunda senden yardım talep etmediyse düşünceli davranışlarının onun yanında pek hükmü olmuyor malesef. Yani demek istediğim biri senin yanında olmak istiyorsa bırak kötü günde destek olmayı hiç umursamasan da kapından ayrılmaz ama hisler karşılıklı değilse ağzınla kuş tutsan umru olmaz. Bu yüzden doğru karar bence

Sevgili değilsiniz 5-6 haftadır görüşüyorsunuz. 5-6 hafta da ne kadar emek vermiş olabilirsiniz ki. 5-6 sene mübarek. Bu kadar zamanda kimse pişman olmaz. Hele soğudum diyorsa bekleme hiç

Bence kendini çek ve duruşnu asla bozma..
Mutluymuşsun gibi hersey iyi gibi davran.
Erkekler boyle ilgi aldimi şimariyor.
Umursamazsan kazanirsin bu kesin ve net.
Iyide yapmissin kestirip atmissin hemen.
Kendi istegiyle senle olmasi onemli..
Pismanlik tan ziyade kaçan kovalanir misali olabilir.
Onun sana ne anlam yukledigine bağli.
Kendini guzel seylerle mesgul et gez toz.
Seni ona muhtac etmesin.
Bak hepimiz bu tecrubeleri yasadk zamaninda..
Bana hep mesaj atilirdi.. ben atmazdim
Yuz vermedim cunku ugrasilmaz amacsiz niyetsiz insanlarla.
1 ay sora 2 ay sora hep bu sekilde bir kisiyle sürcemli zamanlarim oldu.
Ama o işten bi cacik cikmadi.zaten bana.gorede olmadigi icin cok ugrasmadm. En son telimi herseyimi degistirdim.. esimle tanistm cok sukur sevmek sevilmek ne demek daha iyi anladim
Cok yeni birsey kendini dizginle
belki isinamamistir.

Benzer bir durum yasadim 3 aydı ama biz baya sevgiliydik bir tartismadan sonra ben sogudum dedi bendenmi diyince bu ilişkiden dedi direk senden diyemedi galiba aramadı sormadı uzak durdu bende tamam anlaşıldı dedim soğuduysan buna care yok o zaman dökülmeye başladı evet olmayacak falan filan diye yol verdi bana bir güzel bende senin gibi hep yaninda olmaya calistim olmadı şimdi benimde tek duam şu evet tekrar olamayız ama pişmanlıl duysun yaptıklarından sabırla bekliyorum ama sen su konusa şanslisin özguvenim kendime tam diyosun bir sey kaybetmedigini soyluyosun ben 33 yasindayim özgüvenim bu olayla dahada yerle bir oldu hep beğenmediği duauncesi kafamda oluruna bırakmak en iyisi galiba vazgeçip...

şu an zor zamanımdayım gel kurtar demedi, ama mesela hastalandı bir şey istedi onu yapacak güçte değildim ben de başka bir şey yaparak karşılık verdim. veya duygusal çöküntü yaşayacağı zamandı gel benim için şunu yap demedi ama benim desteğimi yanında hissedip çok çabuk bir şekilde atlattı. bunu da bana belirtti gibi

Bir daha dönmeyip ilişkiye başlamak istemiyorsan pişman olmuş olmamış ne farkeder ki.. isterse pişman olmasın, çok da şey yani. Zamanında 7 yıllık bir ilişkim oldu, kendisi pişman olmadı. Bende olmadım. Ki 7 yıl içinde karşılıklı yapılan fedakarlıkları düşün.. inanılmaz fazlaydı. Hayat bu, önümüze bakmak lazım :)

çok teşekkür ederim. zaten asla bu süreçte duruşumdan taviz vermeyeceğim. kendisi bu kız beni bırakamaz havalarına girdi malesef, ben de kesince ilgiyi ondan şaşırıp yazdı zaten açıklama yapalım diye. hepten iletişimi kesme kararıma da şaşırdı hepten iletişimi kesmek istemiyorum dedi bunu tabi ki de reddettim :) bu süreçte ne arayıp soracağım ne de her gün aynı ortamda olsak bile yüzüne bakacağım. malesef verilen değeri anlayamıyorlar

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…