- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi hicmutludegilim
Seni gercekten kaybettigini düşündüğünde. Onu hic arayip sormadiginda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O pismanlik degil, o sacma gururlarinin incinmesinden. Kendilerinin vazgecilmez olduguna inandiklarindan dolayi yenilgiye ugrayinca "pisman olmus gibi" davraniyorlar, halbu ki aslinda sadece kuyruk acisi bu durumSeni gercekten kaybettigini düşündüğünde. Onu hic arayip sormadiginda
Hiç bir zaman pişman olmuyolar.Çünkü onlar senın düşündüğün gibi düşünmüyolar canım.Ama ortada bi haksızlık var sa rabbım öyle guzel cıkarıokı.Henüz sevgili değildik 5-6 haftadır görüşüyorduk. Zamanla değer verdim, sevdim. Bazı atışmalarımız oldu ama ikimiz de alttan aldık. Sevdikçe o uzaklaştı, soğudu. Verdiğim değerin kıymetini bilemedi. Zor zamanında konuşmayı kesmedim yanında bir tek ben oldum, hastalandı onu bir tek ben düşündüm. Ama son zamanlardaki incitici davranışlarına soğuk oluşuna bi de arkadaşıma birinden hoşlandım sonra soğudum demesine kayıtsız kalamazdım. Ben ondan erken davranıp iletişimi kesen taraf oldum. Komple iletişimi kesmek istemiyorum dedi yine de görüşelim küs olmayalım dedi ama kabul etmedim. :) Değerimi hak etmediğini söyledim. Aranızda buna benzer durum yaşayan var mı, pişman olması ne kadar zamanını alır :) Duruşum hakkında ne düşünürsünüz :)
Diğer bi konuya da yazmıştım, erkeğe annesi gibi davranan kadın hep kaybeder.ego tatmini değil, beni son günlerde kırarken bu kız kırıldı diye düşünmedi ona çok içerledim. meyvesine kadar düşündüm hastalanınca yesin diye. tek isteğim de veğer verdikçe değişmesin kıymet bilsin idi
Peki tekrar sizi hiç aramadı mı?Benzer bir durum yasadim 3 aydı ama biz baya sevgiliydik bir tartismadan sonra ben sogudum dedi bendenmi diyince bu ilişkiden dedi direk senden diyemedi galiba aramadı sormadı uzak durdu bende tamam anlaşıldı dedim soğuduysan buna care yok o zaman dökülmeye başladı evet olmayacak falan filan diye yol verdi bana bir güzel bende senin gibi hep yaninda olmaya calistim olmadı şimdi benimde tek duam şu evet tekrar olamayız ama pişmanlıl duysun yaptıklarından sabırla bekliyorum ama sen su konusa şanslisin özguvenim kendime tam diyosun bir sey kaybetmedigini soyluyosun ben 33 yasindayim özgüvenim bu olayla dahada yerle bir oldu hep beğenmediği duauncesi kafamda oluruna bırakmak en iyisi galiba vazgeçip...