Erkekler ne zaman pişman olur?

Seni gercekten kaybettigini düşündüğünde. Onu hic arayip sormadiginda

Ne zaman pisman olurlar? Cevap:
*Istediklerine karsilik alamazlarsa.
*Onlerine yemek konmazsa
*Cok para istersek
*Temiz camasir bulamazlarsa
*He birde Utu yapilmamissa
*Hayir dersek
*Basimiz agriyorsa
*Muayyen gunlerimizde
Erkekleri anlamak bunlarin olumluya cevrilmisidir.Net.
NOT: Cok sevildiklerini anladiklarinda vınnnn

Seni gercekten kaybettigini düşündüğünde. Onu hic arayip sormadiginda
O pismanlik degil, o sacma gururlarinin incinmesinden. Kendilerinin vazgecilmez olduguna inandiklarindan dolayi yenilgiye ugrayinca "pisman olmus gibi" davraniyorlar, halbu ki aslinda sadece kuyruk acisi bu durum

Henüz sevgili değildik 5-6 haftadır görüşüyorduk. Zamanla değer verdim, sevdim. Bazı atışmalarımız oldu ama ikimiz de alttan aldık. Sevdikçe o uzaklaştı, soğudu. Verdiğim değerin kıymetini bilemedi. Zor zamanında konuşmayı kesmedim yanında bir tek ben oldum, hastalandı onu bir tek ben düşündüm. Ama son zamanlardaki incitici davranışlarına soğuk oluşuna bi de arkadaşıma birinden hoşlandım sonra soğudum demesine kayıtsız kalamazdım. Ben ondan erken davranıp iletişimi kesen taraf oldum. Komple iletişimi kesmek istemiyorum dedi yine de görüşelim küs olmayalım dedi ama kabul etmedim. :) Değerimi hak etmediğini söyledim. Aranızda buna benzer durum yaşayan var mı, pişman olması ne kadar zamanını alır :) Duruşum hakkında ne düşünürsünüz :)
Hiç bir zaman pişman olmuyolar.Çünkü onlar senın düşündüğün gibi düşünmüyolar canım.Ama ortada bi haksızlık var sa rabbım öyle guzel cıkarıokı.

Konuları okurken himmm bak ne güzel doğruyu yolu bulmuş diyorum taaa ki en sonda pişman olur mu? Ne zaman pişman olacak?
İlahi adalet ne zaman tecelli eder? kısmına kadar..
Önemsemeyin şu bir halta yaramayan adamları!!

erkekler cok tuhaf bu konuda bence. onlar icin bir kizi elde etmekten ziyade elde ederkenki ugras heyecan verici. yani elde etmek derken fiziksel dusunmeyin, yani gonlunu kaptirdin mi basliyorlar bi geri cekilmeye kacmaya..defolsun gitsin ya

Size kıymet vermeyen sonradan da kıymetinizi bilmez. Sadece başka alternatif bulamayınca "bari bunu da kacirmasaydim" diye düşünür en fazla

Kimseye ederinden fazla değer vermemek lazım. Yoksa ben neymişim moduna giriyor karşı taraf. Boşverin siz önünüze bakın böyle yaparsanız unutamazsınız. Pişman olsun falan filan derken bir bakmışsınız hayat akıp gitmiş. Takılmayın. Gururunuz incinmiş bu yüzden tatmin olmak istiyorsunuz anlıyorum. Ama inanın bu şekilde daha çok yıpranırsınız. Birine verilecek en büyük ceza yok kabul etmek onu. Rabbim değerinizi bilecek insan çıkarsın karşınıza. ❤️

Pişman olmaz
He geri dönmek icin bi yoklar ama sen olumsuz cvp verince canı falanda yanmaz
Acık ve net oldu ama adamın zaten umru değilmişsiniz cokta tazeymiş ilişkiniz pişmanlık duymasını gerektirecek kadar özellikle erkeğin bişeyde yasamamıssınızdır
Bence onun geri dönmesini beklemek yerine hayatına devam et sil onu kafandan emin ol cok daha mutlu olursun

ego tatmini değil, beni son günlerde kırarken bu kız kırıldı diye düşünmedi ona çok içerledim. meyvesine kadar düşündüm hastalanınca yesin diye. tek isteğim de veğer verdikçe değişmesin kıymet bilsin idi
Diğer bi konuya da yazmıştım, erkeğe annesi gibi davranan kadın hep kaybeder.

Benzer bir durum yasadim 3 aydı ama biz baya sevgiliydik bir tartismadan sonra ben sogudum dedi bendenmi diyince bu ilişkiden dedi direk senden diyemedi galiba aramadı sormadı uzak durdu bende tamam anlaşıldı dedim soğuduysan buna care yok o zaman dökülmeye başladı evet olmayacak falan filan diye yol verdi bana bir güzel bende senin gibi hep yaninda olmaya calistim olmadı şimdi benimde tek duam şu evet tekrar olamayız ama pişmanlıl duysun yaptıklarından sabırla bekliyorum ama sen su konusa şanslisin özguvenim kendime tam diyosun bir sey kaybetmedigini soyluyosun ben 33 yasindayim özgüvenim bu olayla dahada yerle bir oldu hep beğenmediği duauncesi kafamda oluruna bırakmak en iyisi galiba vazgeçip...
Peki tekrar sizi hiç aramadı mı?

Sizin ki aslında egodan kaynaklı bir durum olmuş yoksa 5-6 hafta kısa bir süre. Ama sizi beğenmediği için değil de şartları uyuşmadığı için böyle olmuş diye adlandırıyorum.

Başlıktaki sorunuza yanıt veriyorum: iş işten geçtikten sonra.

Back
X