- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
-
- Konu Sahibi KirazHanim
ben de bi keresinde ilişkilerden konuşurken;valla canım benimki bi kere 30 yaşında evlenirim demişti
başka bir kere de seninle şöyle yaparız evlenince deyince
ben de benim seninle evleneceğim ne malum 30 yaşına kadar beklemem ben işime bakarım dedim
o zamandan beri okul biter bitmez nişan yaparız demeye başladı
azıcık korkut ya kaybetme korkuları olmayınca kafalarına göre plan yapıyorlar
senin fikrin ne bakalım niye onun fikri önemli ki en çok?
Kısaca onlar da kadınlar gibi düşünüyor yani.Doğru kadini buldugundan emin olunca ve asik olup bir omur ben bu kadinla yasarim derse evlenir
Oyle yaş koyanlar filan hikaye maddi durum iyi degilse ona gore bir ertemele olabilir ama yok 30da yok 35te evlenecegim tamamen karsiyi oyalamak ve niyetsizlik
Kısaca onlar da kadınlar gibi düşünüyor yani.
Tamamen doğru insanı bulduğuna inanmak ya da hissetmekle alakalı bir durum.
Öyleleri insan olarak karısını, kadın olarak başka kadınları seviyor.Yok bazisida insan olarak seveyim yeter yemegimi ,duzenimi yapsin diye ve cocuk icin evleniyor bunuda gordu gozler duydu kulaklar :))) onlar ayri bir dunya
Öyleleri insan olarak karısını, kadın olarak başka kadınları seviyor.
Çoğu kadın da var bu durum, daha doğrusu daha 20 lerinin başındaki genç kızlar düşüyor bu hataya.Erkekler Bazen evliligi Kendi ailelerinden bikmislarsa, bir kacis cozumu saniyor .. Tabi geneli boyle olmak zorunda degil ama benim tecrübem böyle...
Bunlardan biride benim maalesefÇoğu kadın da var bu durum, daha doğrusu daha 20 lerinin başındaki genç kızlar düşüyor bu hataya.
Kaç yaşında evlendin, şu an kaç yaşındasın ve neden pişmansın?Bunlardan biride benim maalesef
En iyi defans ofanstir stratejisiyle sen evlenme teklif edebilirsin mesela?Herkese selamlar hanımlar,
27 yaşındayım. Bu zamana kadar bir kaç farklı ilişkim oldum. Hepsi de uzun süreli ilişkilerdi.
Ne yazık ki hiç biri evliliğe gidemedi.
Son 4-5 aydır da biriyle görüşüyorum. Gayet keyifli, sorunsuz, mutlu bi ilişkimiz var
Ama erkek arkadaşımın ağzından evlilikle ilgili bir şey duyamıyorum.
Bu muhabbetleri ben açıp gözünde farklı bi yere gelmek istemiyorum.
Fakat artık evlenmek istiyorum, o da 29 yaşında, nihayetinde onun da evlilik yaşı geldi.
Size sormak istediğim şu; erkekler ne zaman evlenmeyi düşünür, ben bu konuları nasıl konuşabilirim, benimle evlenmek isteyip istemediğini direkt olarak sormadan nasıl anlayabilirim? Bu konulara girmek için doğru zaman ne zamandır?
Kafamda deli deli deli sorular...
O da ne demek?En iyi defans ofanstir stratejisiyle sen evlenme teklif edebilirsin mesela?