O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.718 698 19 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #41 selda_cino .!.: oky onu iyi sakla çünkü yakındır geliyoruz antalyaya sonra yan yattı çamura battı anlamam. valla billa gelcez yakındır..:jeyyar: Genişletmek için tıkla... jack daniels getirmeden asla kabul etmem..
selda_cino .!.: oky onu iyi sakla çünkü yakındır geliyoruz antalyaya sonra yan yattı çamura battı anlamam. valla billa gelcez yakındır..:jeyyar: Genişletmek için tıkla... jack daniels getirmeden asla kabul etmem..
lxoxliz 7 bela Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 220 0 116 44 İstanbul 19 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #42 Rakıcıyım ama içki bahane muhabbeti severim aslında.Şu diyet bitsede bir çilingir sofrası kursak off
E EU3 Ziyaretçi 23 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #43 :bbo:saçma salak bir varsayım.en iyi değerlendirmeli içkiyi içiyorsa ama ağzıyla içmiyorsa ne denecek peki
:bbo:saçma salak bir varsayım.en iyi değerlendirmeli içkiyi içiyorsa ama ağzıyla içmiyorsa ne denecek peki
duuyguu Guru Kayıtlı Üye 3 Aralık 2007 389 2 296 37 Kocaeli 25 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #44 lırmızı şarap ve rakıyı tek geçerim
angel_baby Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2009 351 2 96 44 İstanbul 26 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #45 Alkol kullanmam ye$il çay,havuç suyu ve SU en çok tükettiğim içki
K kedilalesi bebiko Italiano-2 Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 873 10 623 Diğer 31 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #46 güzelmiş...ben de votka ve rakıyı tercih ederim ama 40 yıl da bir. çünkü kendimde alkolik potansiyeli görüyorum ve bu işlere hiç bulaşmıyorum :))
güzelmiş...ben de votka ve rakıyı tercih ederim ama 40 yıl da bir. çünkü kendimde alkolik potansiyeli görüyorum ve bu işlere hiç bulaşmıyorum :))
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 31 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #47 löliz .!.: Rakıcıyım ama içki bahane muhabbeti severim aslında.Şu diyet bitsede bir çilingir sofrası kursak off Genişletmek için tıkla... rosemoon78 .!.: :bbo:saçma salak bir varsayım.en iyi değerlendirmeli içkiyi içiyorsa ama ağzıyla içmiyorsa ne denecek peki Genişletmek için tıkla... duuyguu .!.: lırmızı şarap ve rakıyı tek geçerim Genişletmek için tıkla... angel_baby .!.: Alkol kullanmam ye$il çay,havuç suyu ve SU en çok tükettiğim içki Genişletmek için tıkla... buketİmm .!.: güzelmiş...ben de votka ve rakıyı tercih ederim ama 40 yıl da bir. çünkü kendimde alkolik potansiyeli görüyorum ve bu işlere hiç bulaşmıyorum :)) Genişletmek için tıkla...
löliz .!.: Rakıcıyım ama içki bahane muhabbeti severim aslında.Şu diyet bitsede bir çilingir sofrası kursak off Genişletmek için tıkla... rosemoon78 .!.: :bbo:saçma salak bir varsayım.en iyi değerlendirmeli içkiyi içiyorsa ama ağzıyla içmiyorsa ne denecek peki Genişletmek için tıkla... duuyguu .!.: lırmızı şarap ve rakıyı tek geçerim Genişletmek için tıkla... angel_baby .!.: Alkol kullanmam ye$il çay,havuç suyu ve SU en çok tükettiğim içki Genişletmek için tıkla... buketİmm .!.: güzelmiş...ben de votka ve rakıyı tercih ederim ama 40 yıl da bir. çünkü kendimde alkolik potansiyeli görüyorum ve bu işlere hiç bulaşmıyorum :)) Genişletmek için tıkla...