Erkekler genç hanım mı ister?

bence yaşınızda bir sey yok, birkac sene sonra 40lı yaslara geldiginizde 38ken ne cıtırmısım keske kendimi bu kadar düsürmeseydım dersiniz. bence gayet iyisiniz. suslenin dısarı cıkın bir gezin salının derim ben

Bir tanıdığımız erkek(30)
40 yaşındaki iş arkadaşıyla evlendi . Çok mutlular. Aklı başında bir kadınla evlenmenin daha mantıklı olduğunu düşünen adamlar az değil duyguların yoğunluğu da yaşla ilgili değil.
Yaş kriterinin engel olacağı düşüncesini kafanızdan çıkarırsaniz mutlu günler yakındır

Kuzeniniz doktor olduğu için o kız onu tercih etti. Yoksa sıradan bir işe ve maaşa sahip olsaydı aslaa evlenmezdi. Kuzeniniz de evde kalırdı büyük olasılıkla.

Benim erkek kuzenim (45 yaşında) hiç evlenmemişti. 38 yaşındaki biriyle evlendi. Kuzenim de kendinden baya küçük kızlarla takılmıştı ama anlaşamadılar. O da kendi yaş grubundan birini buldu. Böylesi daha mantıklıydı sonuçta.
Ümitsiz olmayın, herkesin bir yerde mutlaka bir kısmeti vardır.

Kendi çevremde erkekten buyuk kadin yaygin degil, 1-2 ornek anca cikar ama neticede var mi var. Tamamen birbirine denk gelme meselesi bunlar neden olmasin yaşitiniz hatta sizden kucuk biri denk gelebilir.

Hiç geç kalmış değilsiniz . Lütfen olumsuz düşünmeyin zaten günümüz ekonomik şartları ve eğitim hayatı derken evlilik yaşı arttı. Umarım gönlünüze göre bir eşiniz olur

45 yaşinda biri 38 yaşinda biriyle evlenince kendi yaş grubundan mi evlenmiş oluyor? Kendi yaş grubu diyince yaşit veya taş catlasin 1-2-3 yaş fark olur gibi geliyor insana.
7 yaş kucuk daha ne kadar kucuk olacakti zaten 45 yasinda birine. 45likler bari 25 bakmasin be.

Yakın bir yaş grubu sonuçta. 6-7 yaş çok normal değil mi? Yorumunuz çok absürt geldi kusura bakmayın ama.
Daha önce 25-26 yaşındaki kızlarla çıkmıştı. Esas tuhaf olan bu.

Benim icin günün yorumu
E öyle ama. Genç olur olgun isterler olgun olur çıtır isterler. Makyaj yaparsın doğal isterler makyaj yapmazsın makyajlı kadınlara öküz gibi bakarlar. Güçlü kadın isterler mağdur kadınlara koşarlar mağdur olursan senden kaçarlar

Yakın bir yaş grubu sonuçta. 6-7 yaş çok normal değil mi? Yorumunuz çok absürt geldi kusura bakmayın ama.
Daha önce 25-26 yaşındaki kızlarla çıkmıştı. Esas tuhaf olan bu.

45 yaş ile 25 yaş tuhaf tabi ama o tuhaf diye 7 yaş fark yaşiti demek olmuyor. Eşimle aramizda 8 yaş var bu arada, 7 yaş fark icin anormal bir fark var demiyorum, bana gore fazla bir fark degil ama "yaşıt"ta degil. :) Yaşit ayni yaşta demek zaten.

Tamda kendi yaş grubu diyemeyiz bence
Yine de kendinden küçük biriyle evlenmiş
(Benim de eşimle aramda 7 yaş var)
Anlaşıyoruz yani önemli olan anlaşmak ama az bi farkta değil yani ben 4.siniftayken o üniversite sınavına hazirlaniyormus mesela

sizden küçük olsa da sizi sevip değer verecek insanlar olabilir.
yaşı kıstas almayın.
elbette 15 yaş gibi ironik bir şey demiyorum ancak yaşıtların daha genç ister diyip kendinize sadece sizden 10-15 yaş büyükleri uygun görmeyin.

Hayır tabiki, ölmediğiniz sürece geç değildir.
İlişkiye hazır olunca, düzgün kişilerle seviyeli ilişkiler kurar, biriyle anlaşır ve yuva kurarsınız. Sever sevilirsiniz.
Sadece acele etmeyin, ayaklarınız yere basarak ilerleyin

Kendi yaş grubu yazmadım ki. "Kendi yaş grubuna yakın" yazdım. Arada dağlar kadar fark var. Lütfen rica ediyorum dikkatli okuyun cümleleri.

O zaman konu sahibi için de 31 yaşında bir erkek kendi yaş grubuna yakın oluyor diyebiliriz.

Kendi yaş grubu yazmadım ki. "Kendi yaş grubuna yakın" yazdım. Arada dağlar kadar fark var. Lütfen rica ediyorum dikkatli okuyun cümleleri.
Kuzenim de kendinden baya küçük kızlarla takılmıştı ama anlaşamadılar. O da kendi yaş grubundan birini buldu.
Bence siz bir daha okuyun yazdığınızi resmen kendi yas grubu yazmışsınız "yakın" falan yazmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…