- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi laraenve11
-
Kuzeniniz doktor olduğu için o kız onu tercih etti. Yoksa sıradan bir işe ve maaşa sahip olsaydı aslaa evlenmezdi. Kuzeniniz de evde kalırdı büyük olasılıkla.Benim 50 yasindaki hic evlenmemis erkek doktor kuzenimin pesinde o kadar cok genc ve güzel kiz kosturdu ki tahmin edemezsiniz.Genc kizlar da simdi kariyerli,is güç sorunu olmayan erkek gördü mü yaşı önemsemiyorlar.Hayat cok zor,eskisi gibi asla degil.Sonunda kuzenim 28 yasinda asiri güzel bir kizla evlendi.Cok da mutlular.Demem o ki ; Hayat zorlugu bazi standartları da değiştirdi maalesef
Benim icin günün yorumuAllah aşkına erkeklerin ne b.k istediği belli mi sanki
Benim erkek kuzenim (45 yaşında) hiç evlenmemişti. 38 yaşındaki biriyle evlendi. Kuzenim de kendinden baya küçük kızlarla takılmıştı ama anlaşamadılar. O da kendi yaş grubundan birini buldu. Böylesi daha mantıklıydı sonuçta.
Ümitsiz olmayın, herkesin bir yerde mutlaka bir kısmeti vardır.
Yakın bir yaş grubu sonuçta. 6-7 yaş çok normal değil mi? Yorumunuz çok absürt geldi kusura bakmayın ama.45 yaşinda biri 38 yaşinda biriyle evlenince kendi yaş grubundan mi evlenmiş oluyor?Kendi yaş grubu diyince yaşit veya taş catlasin 1-2-3 yaş fark olur gibi geliyor insana.
7 yaş kucuk daha ne kadar kucuk olacakti zaten 45 yasinda birine.45likler bari 25 bakmasin be.
E öyle ama. Genç olur olgun isterler olgun olur çıtır isterler. Makyaj yaparsın doğal isterler makyaj yapmazsın makyajlı kadınlara öküz gibi bakarlar. Güçlü kadın isterler mağdur kadınlara koşarlar mağdur olursan senden kaçarlarBenim icin günün yorumu
Yakın bir yaş grubu sonuçta. 6-7 yaş çok normal değil mi? Yorumunuz çok absürt geldi kusura bakmayın ama.
Daha önce 25-26 yaşındaki kızlarla çıkmıştı. Esas tuhaf olan bu.
Tamda kendi yaş grubu diyemeyiz benceBenim erkek kuzenim (45 yaşında) hiç evlenmemişti. 38 yaşındaki biriyle evlendi. Kuzenim de kendinden baya küçük kızlarla takılmıştı ama anlaşamadılar. O da kendi yaş grubundan birini buldu. Böylesi daha mantıklıydı sonuçta.
Yıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Hayır tabiki, ölmediğiniz sürece geç değildir.Yıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Kendi yaş grubu yazmadım ki. "Kendi yaş grubuna yakın" yazdım. Arada dağlar kadar fark var. Lütfen rica ediyorum dikkatli okuyun cümleleri.Tamda kendi yaş grubu diyemeyiz bence
Yine de kendinden küçük biriyle evlenmiş
(Benim de eşimle aramda 7 yaş var)
Anlaşıyoruz yani önemli olan anlaşmak ama az bi farkta değil yani ben 4.siniftayken o üniversite sınavına hazirlaniyormus mesela
O zaman konu sahibi için de 31 yaşında bir erkek kendi yaş grubuna yakın oluyor diyebiliriz.Benim erkek kuzenim (45 yaşında) hiç evlenmemişti. 38 yaşındaki biriyle evlendi. Kuzenim de kendinden baya küçük kızlarla takılmıştı ama anlaşamadılar. O da kendi yaş grubundan birini buldu. Böylesi daha mantıklıydı sonuçta.
Valla siz gençlere bakabilirsiniz. İllaki kendinizden büyük olacak diye şartlanmayın. 4-5-6 yaş küçüklere rotanızı çevirebilirsiniz.
Kendi yaş grubu yazmadım ki. "Kendi yaş grubuna yakın" yazdım. Arada dağlar kadar fark var. Lütfen rica ediyorum dikkatli okuyun cümleleri.
Bence siz bir daha okuyun yazdığınızi resmen kendi yas grubu yazmışsınız "yakın" falan yazmiyorKuzenim de kendinden baya küçük kızlarla takılmıştı ama anlaşamadılar. O da kendi yaş grubundan birini buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?