Erkekler genç hanım mı ister?

Doğruya doğru kendi buruşmuş şeylerinden bihaber oldukları için bazı erkekler öyle modlara giriyor.
Böyle şeyleri düşünerek kalbinizi karartmayın ama siz. Kısmetin nereden nasıl geleceği belli olmaz.

Yaşınız hiç de geç değil. Ömrünüzün en güzel zamanlarındasınız

Bence hiç sorun etmeyin bu durumu düşünce tarzı insandan insana değişir eşimden 6 yaş küçüğüm buda sorun oluyor bişey yapmak istiyorum ben daha önce yaşadım diyor mesela etrafımda aynı yaşlarda olup evlenenlere bakıyorum daha mutlular kafa yapıları daha uyuşuyor

enerji, aura, özgüven ile alakalı. benim bir arkadaşım 33 yaşında mesela ve yaş kompleksi var. halbuki enerjisi ve aurası o kadar iyi ki kendi ayağına sıkıyor. belli ediyor çünkü bunu milletin içinde sözleriyle. siz böyle düşünürseniz karşı taraf illa ki anlar. anladıkları için de sorun edebilirler. belli etmeyin, gerek yok. aşın bunları.

İlla yaşıtınız mı olması gerekiyor da onların gençlerle ilgileneceğini düşünüyorsunuz?Bence 38 yaşında ki bayan 10 yaş büyük biriyle olabilir.O yüzden sorun yapmayın.Ama bence belli yaştan sonra çocuksuz birini bulmakta zor oluyor.Umarım Allah gönlünüze göre verir.

bence herkes enerjiye bakar.

cok arada uc fark olmamasi lazim.

Yastan oturu illa ki biraz duruluyoruz, neticede 20likler gibi sabah aksam partileyemeyiz bir cogumuz, ama goruyorum ki 30unda bile unumu eledim elegimi astim deyip sifir heyecan sifir atraksiyonla yasayan da bir suru insan var kadin erkek. Simdi bu kisilerin hitap edecegi kisi farklidir, baska civil civil kisinin hitap edecegi kisi farklidir.

tabi burada cok genel bir konu, bir kisiye dair bu kisiyle enerjim uyusur mu deseniz bakilacak kriterler var da, tum erkek irkini degerlendirmek zor tabi ki.

Yasla ilgili degil daha cok aradaki elektrikle ilgili bence..hem senin yasinda cocuguyla evlilik yapanlarda var..

kendini öyle sartlandirma bence, kücük, büyük ya da yasit her türlü adaya acik olmalisin, genc kiz sevenler cok da genc kizlar da 40 yasinda adamlari beklemiyor sonuc olarak :)

Sizin yasitlariniz pek degil de biraz daha üst yaş erkeklerin kesinlikle daha genc hanimlarla ilgilendikleri bir gercek.Hormon meselesi hep bunlar kisaca.Kadinlar menopoz ile birlikte ne kadar bakimli ve fit olurlarsa olsunlar inanin ruhsal olarak cok değişime ugruyorlar net.Ama erkekler öyle degil ,onlar fiziksel olarak ne kadar yaşlansa da karşılarinda canli,dinamik,neşeli,genc kadin istiyorlar.Fazla zaman gecirmeden hayatiniza birini alin hayirlisi ile derim ben.Kendinden kucuk yasta erkekler ile birlikte olan,evlenen kadinlarin cok azinlik kısmı olusturdugunu da ayrica belirtmek isterim.Olmaz mi olur ama yaşlar ilerledikce hep sorun.

kendini öyle sartlandirma bence, kücük, büyük ya da yasit her türlü adaya acik olmalisin, genc kiz sevenler cok da genc kizlar da 40 yasinda adamlari beklemiyor sonuc olarak :)
Benim 50 yasindaki hic evlenmemis erkek doktor kuzenimin pesinde o kadar cok genc ve güzel kiz kosturdu ki tahmin edemezsiniz.Genc kizlar da simdi kariyerli,is güç sorunu olmayan erkek gördü mü yaşı önemsemiyorlar.Hayat cok zor,eskisi gibi asla degil.Sonunda kuzenim 28 yasinda asiri güzel bir kizla evlendi.Cok da mutlular.Demem o ki ; Hayat zorlugu bazi standartları da değiştirdi maalesef

Bu ülkede bunun tersi olmuyor işte.

bunlar spesifik örnekler, tam tersi kadinin yasca büyük olup genc bir erkekle evlendigi örnekleri de gelebilir konuya, kuzeniniz doktor ve muhtemelen yasini göstermeyen bir beydir diye tahmin ediyorum, yine de 22 yas gibi cok fazla bir farkla evlilik karari vermesini cok cesur buldum, sonsuz mutluluklar dilerim...

Cok tesekkurler ,evet sanirim daha önce bu yaşa kadar evlilik yasamadigi icin ve de bakimli oldugu icin hic tahmin bile edemezsiniz yasini.Bence de cok cesur bir karar.Yillar acimasiz cunku ,sonucta ilerleyen bir tevellüt var.

Cok tesekkurler ,evet sanirim daha önce bu yaşa kadar evlilik yasamadigi icin ve de bakimli oldugu icin hic tahmin bile edemezsiniz yasini.Bence de cok cesur bir karar.Yillar acimasiz cunku ,sonucta ilerleyen bir tevellüt var.
her iki durumda da fazla farki aglikli bulmamakla birlikte bunlarin bile genellemesi yapilmaz diyorum, kisiden kisiye ve durumdan duruma degiskenlik gösterecek bunca parametre varken..

her iki durumda da fazla farki aglikli bulmamakla birlikte bunlarin bile genellemesi yapilmaz diyorum, kisiden kisiye ve durumdan duruma degiskenlik gösterecek bunca parametre varken..
Tabi ki,herkes istedigi yaş ile birlikte olmakta özgürdür.Sonucta herkesin kafa yapisi,bakis acisi da ayni değildir.Dedim ya zaman acimasiz ilerliyor vs ,yarini hic düşünmüyor,bugünü kurtarıyor belki.

Genç erkekler de olgun bayanların peşinde. Belki sizden bir kaç yaş birisi çıkabilir karşınıza. Bu konuda bir kural veya şart yok, siz sadece doğru zaman da doğru yerde olun, gerisi kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…