- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
- 333
- Konu Sahibi laraenve11
-
Off diğer yorumumda var. Kusura bakma alıntı yapamıcam. Bana göre 5-6-7 yaş aynı yaş grubu içindedir. Yaşıt demedim farkındaysan.Bence siz bir daha okuyun yazdığınızi resmen kendi yas grubu yazmışsınız "yakın" falan yazmiyor
Sizin yorumlarınızı takip etmiyorum dolayısıyla diğer yorumunuzla ilgilenmedim alintiladigim yoruma cevap niteliğinde yazdım .Off diğer yorumumda var. Kusura bakma alıntı yapamıcam. Bana göre 5-6-7 yaş aynı yaş grubu içindedir. Yaşıt demedim farkındaysan.
Ayyy size cvp yazdığıma bile inanamıyorum şuan. Boş ve gereksiz bir sohbet. İyi günler.
38 olacam 15 güneYıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Zaten onu kastediyor.. Doktor veya akademisyen olunca erkekler, her yaşta evlenebildiği gibi kendinden 10-15 yaş küçük kadınlarla da evlenebiliyorlar. Bir arkadaşım özel sektörde çalışan bir erkekle yaşı büyük diye evlenmek istemedi (10 yaş fark vardı). Yaş olarak daha büyük ancak doktor olan başka biri ile evlenmek istedi. "Yaşı problem ettiğini sanıyordum" diye sorunca. "Ama bu adam doktor" diye cevap verdi.Kuzeniniz doktor olduğu için o kız onu tercih etti. Yoksa sıradan bir işe ve maaşa sahip olsaydı aslaa evlenmezdi. Kuzeniniz de evde kalırdı büyük olasılıkla.
38 yaşında iken 50 yaşında adamlara bakmayın zaten ya.Yıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
50 yaşında olup kızı yaşındaki bir bayanla evlenen erkeği hayatıma asla almam. bi 5 sene sonrada daha küçüklere gözünü diker. anlayacağınız herşeyden önce karakter meselesi. zaten az biraz düşünme yetisi olan kız da sırf doktor diye babası yaşında adamla evlenmez. kısacası karşılıklı çıkar evliliğinden hayır gelmez.Benim 50 yasindaki hic evlenmemis erkek doktor kuzenimin pesinde o kadar cok genc ve güzel kiz kosturdu ki tahmin edemezsiniz.Genc kizlar da simdi kariyerli,is güç sorunu olmayan erkek gördü mü yaşı önemsemiyorlar.Hayat cok zor,eskisi gibi asla degil.Sonunda kuzenim 28 yasinda asiri güzel bir kizla evlendi.Cok da mutlular.Demem o ki ; Hayat zorlugu bazi standartları da değiştirdi maalesef
benden 7 yaş büyük biriyle aynı yaş grubundaysam durum vahim..Off diğer yorumumda var. Kusura bakma alıntı yapamıcam. Bana göre 5-6-7 yaş aynı yaş grubu içindedir. Yaşıt demedim farkındaysan.
Ayyy size cvp yazdığıma bile inanamıyorum şuan. Boş ve gereksiz bir sohbet. İyi günler.
Genç erkekler de olgun bayanların peşinde. Belki sizden bir kaç yaş birisi çıkabilir karşınıza. Bu konuda bir kural veya şart yok, siz sadece doğru zaman da doğru yerde olun, gerisi kısmet.
Size ne ya! Bu benim fikrim. Kendi görüşümü yazmakta özgürüm. Bu forumun amacı da bu değil mibenden 7 yaş büyük biriyle aynı yaş grubundaysam durum vahim..
insan doğduğunda ilkokula bile başlamış biri ile nasıl aynı yaş grubunda olabilir acaba?
aynı yaş grubu demek yaşıt yada bir iki yaş büyük demektir. bunun inatlaşacak bir tarafı yok yani.
size ne ya derken? asıl benim yorumumdan size ne?Size ne ya! Bu benim fikrim. Kendi görüşümü yazmakta özgürüm. Bu forumun amacı da bu değil miMune ? Ben mi yanlış biliyorum. Kimseye hakaret, küfür edilmediği sürece isteyen istediği görüşü yazar.
Ben yaşa takılan biri değilim. Küçük sevgilim de oldu. Yine olsa yine kabul ederim. Bana göre 10 ve üzeri yaş farklarda sıkıntı çıkar.
Neye göre geç? Bence bebek bile düşünebilecek yaştasınızYıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Pardon da sen niye bu kadar celalleniyorsun, ben onu anlamadım. Benim yorumumdan size ne derken? Bana cevap yazıyorsun yani yorumumu alıntı yapan sensin, farkındasın değil mi? Bir kez daha yazıyorum. İstediğim şeyi yazarım. Bu benim görüşüm. Kimseyi ilgilendirmez. Sen de kendi yaşıtlarınla takılmakta özgürsün. Kimsenin sana birşey dediği yok.size ne ya derken? asıl benim yorumumdan size ne?
siz gayet güzel yorum yazabiliyorken başkaları yazınca mı sorun oluyor onu anlamadım??
ayrıca siz yaştı deyince yaşıt olmuyor. ya da siz öyle söylüyorsunuz diye de bunu kimse kabul etmek zorunda değil.
kusura bakma bende istediğimi yazarımPardon da sen niye bu kadar celalleniyorsun, ben onu anlamadım. Benim yorumumdan size ne derken? Bana cevap yazıyorsun yani yorumumu alıntı yapan sensin, farkındasın değil mi? Bir kez daha yazıyorum. İstediğim şeyi yazarım. Bu benim görüşüm. Kimseyi ilgilendirmez. Sen de kendi yaşıtlarınla takılmakta özgürsün. Kimsenin sana birşey dediği yok.
Benim sana bir laf attığım yok. Kendin polemik yaratıyorsun durduk yere. Benim yorumlarıma alıntı yapma artık. Rica ediyorum.
Oyle dusunme .Her yasa gore bır ınsan cıkarYıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Böyle dusunmeyin lütfen. Her insanın zihni duyguları aynı olmazki. Kimisi uzun boy sever kimisi boyu boyuna. Kimi zayıf kimi kilolu. Bak benim evlenirken 32 babamda 28 yaşındaymış. Babam çok yakışıklı annemde çok güzel annemin kalça çıkığı nedeni ile ayağı aksıyor ama babam annemi ,3yil evlenmek için bekliyor şuanda babam daha genc mesela annem kilolu ama asla gözü disarda bı adam değil. Annem evden çalışarak para kazanıyor biz bebekkenden beri babamda dışarda tabi. Eve gelir annemin işi bitmediği için evi süpürür bulaşık makinası yok mesela Ogün annem yikayamadiysa babam yıkar annem yemek yapar babam salata yapmaya girişir. Babam ve annem çok sosyal biri değil gezip tozmazlar ama eminim her ikiside isterdi bunu yapmayı ama yinede başka yere cevirmediler kafalarını. Sende belki bı bakmışsın senden 5 yaş küçük yada 5 yaş büyük birine aşık olursun karşılıklı neden olmasinYıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?