- 20 Şubat 2017
- 1.654
- 6.579
- 158
- Konu Sahibi laraenve11
Valla 40 yaşında bir kadın olarak ben de çıtıra hayır demezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız hiç de geç değil. Ömrünüzün en güzel zamanlarındasınızYıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Benim 50 yasindaki hic evlenmemis erkek doktor kuzenimin pesinde o kadar cok genc ve güzel kiz kosturdu ki tahmin edemezsiniz.Genc kizlar da simdi kariyerli,is güç sorunu olmayan erkek gördü mü yaşı önemsemiyorlar.Hayat cok zor,eskisi gibi asla degil.Sonunda kuzenim 28 yasinda asiri güzel bir kizla evlendi.Cok da mutlular.Demem o ki ; Hayat zorlugu bazi standartları da değiştirdi maalesefkendini öyle sartlandirma bence, kücük, büyük ya da yasit her türlü adaya acik olmalisin, genc kiz sevenler cok da genc kizlar da 40 yasinda adamlari beklemiyor sonuc olarak :)
Bu ülkede bunun tersi olmuyor işte.Benim 50 yasindaki hic evlenmemis erkek doktor kuzenimin pesinde o kadar cok genc ve güzel kiz kosturdu ki tahmin edemezsiniz.Genc kizlar da simdi kariyerli,is güç sorunu olmayan erkek gördü mü yaşı önemsemiyorlar.Hayat cok zor,eskisi gibi asla degil.Sonunda kuzenim 28 yasinda asiri güzel bir kizla evlendi.Cok da mutlular.Demem o ki ; Hayat zorlugu bazi standartları da değiştirdi maalesef
Ablam sen konuya bam başka bir bakış açısı ile girdin :))Valla 40 yaşında bir kadın olarak ben de çıtıra hayır demezdim
Evet.Bu ülkede bunun tersi olmuyor işte.
bunlar spesifik örnekler, tam tersi kadinin yasca büyük olup genc bir erkekle evlendigi örnekleri de gelebilir konuya, kuzeniniz doktor ve muhtemelen yasini göstermeyen bir beydir diye tahmin ediyorum, yine de 22 yas gibi cok fazla bir farkla evlilik karari vermesini cok cesur buldum, sonsuz mutluluklar dilerim...Benim 50 yasindaki hic evlenmemis erkek doktor kuzenimin pesinde o kadar cok genc ve güzel kiz kosturdu ki tahmin edemezsiniz.Genc kizlar da simdi kariyerli,is güç sorunu olmayan erkek gördü mü yaşı önemsemiyorlar.Hayat cok zor,eskisi gibi asla degil.Sonunda kuzenim 28 yasinda asiri güzel bir kizla evlendi.Cok da mutlular.Demem o ki ; Hayat zorlugu bazi standartları da değiştirdi maalesef
Cok tesekkurler ,evet sanirim daha önce bu yaşa kadar evlilik yasamadigi icin ve de bakimli oldugu icin hic tahmin bile edemezsiniz yasini.Bence de cok cesur bir karar.Yillar acimasiz cunku ,sonucta ilerleyen bir tevellüt var.bunlar spesifik örnekler, tam tersi kadinin yasca büyük olup genc bir erkekle evlendigi örnekleri de gelebilir konuya, kuzeniniz doktor ve muhtemelen yasini göstermeyen bir beydir diye tahmin ediyorum, yine de 22 yas gibi cok fazla bir farkla evlilik karari vermesini cok cesur buldum, sonsuz mutluluklar dilerim...
her iki durumda da fazla farki aglikli bulmamakla birlikte bunlarin bile genellemesi yapilmaz diyorum, kisiden kisiye ve durumdan duruma degiskenlik gösterecek bunca parametre varken..Cok tesekkurler ,evet sanirim daha önce bu yaşa kadar evlilik yasamadigi icin ve de bakimli oldugu icin hic tahmin bile edemezsiniz yasini.Bence de cok cesur bir karar.Yillar acimasiz cunku ,sonucta ilerleyen bir tevellüt var.
Tabi ki,herkes istedigi yaş ile birlikte olmakta özgürdür.Sonucta herkesin kafa yapisi,bakis acisi da ayni değildir.Dedim ya zaman acimasiz ilerliyor vs ,yarini hic düşünmüyor,bugünü kurtarıyor belki.her iki durumda da fazla farki aglikli bulmamakla birlikte bunlarin bile genellemesi yapilmaz diyorum, kisiden kisiye ve durumdan duruma degiskenlik gösterecek bunca parametre varken..
Kim istemez :))Valla 40 yaşında bir kadın olarak ben de çıtıra hayır demezdim