• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler genç hanım mı ister?

laraenve11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
39
55
38
41
Yıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.

Yıllardır hayatıma kimseyi almadım. Hiç bir erkeğe bakmadım bile. İçimdeki fırtınalarla uğraştım. Ama sizin bana verdiğiniz moralle artık önüme bakmaya karar verdim. Ben de bir ailem olsun istiyorum. Yalnız kızlar benim yaşım biraz geç. 38 yaşındayım. Yaşıtlarım genç hanımlarla ilgilenir bence. Ben artık geç kalmış olabilirim.
Herkes için uygun bur aday vardır bence, ümitsiz olmayın..

Bence özdeğer sorununuzu çözmeden ilişki yaşamayın.
Siz daha kendinizi bir ürünmüşçesine sadece yaş ile nitelendiriyorsanız, zaten kendiniz, kendinizi böyle yetersiz görürken, sevmezken başkalarına da o enerjiyi verirsiniz. Kendini sevmeyeni kimse sevmez.

Aşk gönülle olur, nicelik ve niteliklerden bağımsızdır. Sevin kendinizi.

erkekler kendinden küçük kadınlara bakıyor bence artık çöpe atılması gereken bir genelleme.

aklı başında bir erkek genelde yaşıtı kadınlara yöneliyor, kuşak farklı ve manevi doyum amacıyla.

olgun kadınlardan hoşlanan bir sürü genç erkek de var. pınar altuğ-yağmur atacan'a bakın aşırı mutlular. hele yurt dışında kimse bakmıyor bile. shakira eşinden 10 yaş büyük ama shakira işte.

Hiçte geç kalmadınız öyle düşünmeyin daha güzel yıllarınız olsun inşallah . Erkek olsun kadın olsun sevdikten sonra yaşın hiçbir önemi yok. 🥰

sızın erkekler genc hanım mı ıster sorunuz bıle hayata bakıs acınızı gozden gecırmenız gerektıgını gosterıyor

38 yasında bır ınsan ne ıstedıgını bılen kendısını ıyı tanıyan ayakları yere saglam basan bırı olmalıdır bır ınsanın da en verımlı ve en guzel yaslarıdır
34 yasımdayım ben
tutupda erkekler kucuk yaslara daha heveslı dedıgımde sızın bana aklı basında ınsan kendı jenerasyonundan ınsanlara yonelır yasıtımız tutupda 20 yasa meyıl ederse o onun tuhaflıgı oylesıne zaten ıhtıyacımız yok demenız gerekırdı
yanı sızın boyle konusmanız gerekırken tutup kendısını kesfetmeye calısan yenı ergen gıbı bır soruyla karsımıza cıkmıssınız :KK43:

bu sekılde saglıklı ılıskıde kurulamaz erkekler cılvelımı sever erkekler genc mı sever erkeklervs... nıye erkege gore ne sevdıklerıne gore kendımızı degerlendırelım kı bız ne severız ? sız kendınıze bunu sorun ben ne severım

Back