erkekler değişir mi

semra mercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
35
7
1
32
33 yaşina gelmiş sürekli yalan söyleyen sürekli kadın kız peşinde olan erkek birini severse değişirmi tüm bunları bırakıp dürüst olur mu sizce

Erkekler değişmez canım benden sana tavsiye belki daha yaşı genc olsa derim bi ihtimal 30 yaşındaki adamı kim değiştirebilir

33 yaşina gelmiş sürekli yalan söyleyen sürekli kadın kız peşinde olan erkek birini severse değişirmi tüm bunları bırakıp dürüst olur mu sizce
Yinede değişir sanarsınız ama benim sevgilim vardı 26 yaşında şuan 3 yıl ilişkimz oldu evlenene değişir sandım değişmedi adamın karakteri cıktı cok sinirli inat huysuz anlaşıysıx

Yinede değişir sanarsınız ama benim sevgilim vardı 26 yaşında şuan 3 yıl ilişkimz oldu evlenene değişir sandım değişmedi adamın karakteri cıktı cok sinirli inat huysuz anlaşıysıx
eski eşim yeni sevgilisine karşi inanilmaz değişti ama evlenmek üzereler bana o eziyet çektiren adam gitmiş yerine melekler meleği bi adam gelmiş

Değişmez insan bir insanla insanca geçen zamanının hatrına normal olsun ister.ama olmaz.Allahtan umut kesilmez mi desen can çıkarvhuy çıkmaz mı desen bilemezsin.

Evlendikten sonra gercek yuzunu gosterecek ayni size yaptigi gibi...

Degismiyorlar sakliyorlar gizliyorlar sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…