- 10 Kasım 2019
- 35
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi semra mercan
-
Yinede değişir sanarsınız ama benim sevgilim vardı 26 yaşında şuan 3 yıl ilişkimz oldu evlenene değişir sandım değişmedi adamın karakteri cıktı cok sinirli inat huysuz anlaşıysıx33 yaşina gelmiş sürekli yalan söyleyen sürekli kadın kız peşinde olan erkek birini severse değişirmi tüm bunları bırakıp dürüst olur mu sizce
uzgunum degidmez33 yaşina gelmiş sürekli yalan söyleyen sürekli kadın kız peşinde olan erkek birini severse değişirmi tüm bunları bırakıp dürüst olur mu sizce
gerçekten severse ?uzgunum degidmez
oyle tipler gercekten sevmez!!! sevse bile bir sure sonra gecer. cevremde cok ornegi var.gerçekten severse ?
eski eşim yeni sevgilisine karşi inanilmaz değişti ama evlenmek üzereler bana o eziyet çektiren adam gitmiş yerine melekler meleği bi adam gelmişYinede değişir sanarsınız ama benim sevgilim vardı 26 yaşında şuan 3 yıl ilişkimz oldu evlenene değişir sandım değişmedi adamın karakteri cıktı cok sinirli inat huysuz anlaşıysıx
bak eski eşim evlenmek üzere. adam bir değişmiş melek olmuş ne cimriliğinden eser kalmiş ne yalan dolandan ne çapkınlıktan hayret ediyorumoyle tipler gercekten sevmez!!! sevse bile bir sure sonra gecer. cevremde cok ornegi var.
oyle diyorsaniz oyle olsun ozaman.bak eski eşim evlenmek üzere. adam bir değişmiş melek olmuş ne cimriliğinden eser kalmiş ne yalan dolandan ne çapkınlıktan hayret ediyorum
inanamiyorum ya şaşkınlıkla izliyorum resmen çok üzücüoyle diyorsaniz oyle olsun ozaman.
ya eski eşim şimdi evlenmek üzere adam bambaşka biri olmuş melek olmuş hayret ediyorum inanamiyorumErkekler değişmez canım benden sana tavsiye belki daha yaşı genc olsa derim bi ihtimal 30 yaşındaki adamı kim değiştirebilir
Evlenmek üzere iken oyle sonradan gerçek yüzü ortaya çıkar merak etme erkeklerin hepsi öyleya eski eşim şimdi evlenmek üzere adam bambaşka biri olmuş melek olmuş hayret ediyorum inanamiyorum
Olmazzzz asla .. cok zor canım maalesef. Eşin mi oyle33 yaşina gelmiş sürekli yalan söyleyen sürekli kadın kız peşinde olan erkek birini severse değişirmi tüm bunları bırakıp dürüst olur mu sizce
Dürüst olabilir tabii ama asla değişmeyecek .. kendini kandırma33 yaşina gelmiş sürekli yalan söyleyen sürekli kadın kız peşinde olan erkek birini severse değişirmi tüm bunları bırakıp dürüst olur mu sizce
kendini boş hayallerle kandırma , değişmez.gerçekten severse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?