Amh değişir mi ,özeldeki 0.87 iken devlette 1.78 cıktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi myem80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myem80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
79
13
3
30
Amh değişir mi kızlar devlette 1.78 çıktı çok şaşkınım hangisi doğru sizce

1000092525.webp

Amh değişir mi kızlar devlette 1.78 çıktı çok şaşkınım hangisi doğru sizce
Merhaba, her ay farklı çıkabiliyor. Ben beslenme düzenimi değiştirerek yükseltebildim.
AMH.webp

Temmuz amh 0,17
Kasım amh 0,39
Mart amh 0,71 çıktı.

Benim de özelde 0.80 cikti devlete gtcem bu ayda insallh yukselmistir
İnşallah canım bende pazartesi gidip soracağım normal mi bu diye testi isteyen doktora daha bugün çıktı sonuç 7sine vermiştim

İnşallah canım bende pazartesi gidip soracağım normal mi bu diye testi isteyen doktora daha bugün çıktı sonuç 7sine vermiştim
Kaç aydır deniyosunz benim eltim var onun amh 0.50 falandı ikinci ayda hamile oldu şahit oldgumn yakinimdan ornek takmayım olur diyorm aklımdan hiç cikmiyo olmuyor da

Kaç aydır deniyosunz benim eltim var onun amh 0.50 falandı ikinci ayda hamile oldu şahit oldgumn yakinimdan ornek takmayım olur diyorm aklımdan hiç cikmiyo olmuyor da
3 senedir evliyim 1.5 yıldır deniyoruz bir çatlatma bir aşılama denedik ocak ayı çatlatma subat rahim filmi cekindim bisey çıkmadı temiz cikti cok sukur mart aşılama tutmadı

Bende anlamadım vakti var demekki olanın ki bir yapmaya oluyor bende takıyorum heray adet olunca aglyrm avunuyrm bidaki ay yine ümitleniyrm elden bisey gelmiyor

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel yükselmiş benim düzen falan değiştirmedim ama değer değişmiş laboratuvar da etkili mi acaba pazartesi soracağım gidip
Yanlış ölçülmüş olabileceğini söylemişti benim doktorum. O yüzden her ölçümü adetin 3. Günü ve aç karna yaptırıyorum ben.

Back
X