- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Geçen banlıyken vücut çorabı konusu vardı burada.Anaa mayo kız o bildim bildim tek yönden ama dediğim gibi gaylerin o da aslinda çıplak gezmek istiyorlarda ayıp olmasın diyorlsr
Aynen bende sevmiyorum neymiş seksi oluyormusum. Seksiysen seksisin zaten öyle giysilere ne gerek var ...Ben pek öyle hazırlanan bir tip değilim, ondan üzerime alınmıyorum.
Erkeklerin vücut göstererek ya da saçma şeyler giyerek de seksi görüneceğine de inanmıyorum, aksine dediğim gibi ıslak olduğu belli olan bir ten çok daha iyi.
Ya kadını fiziği doğası gereği göze hitaben güzel herşey uyuyor bize ama erkeğin de bilmiyorum olsun işteAyyy baktım da ben sevemedim yaaa.. Ama sekste bile kadınların özen gösterdiği konusunda size katılıyorum.. Bu nedir arkadaş herşeyi biz yapıyoruz hazırlanıyoruz.. Ama kadına yakışıyor be
Az önce de yazdım pandemide boşluktan aldım birkaç şey, ciddi anlamda kadına bir hava veriyormuş.Aynen bende sevmiyorum neymiş seksi oluyormusum. Seksiysen seksisin zaten öyle giysilere ne gerek var ...
Islak olduğunu belli eden bı ten derkenAynen bende sevmiyorum neymiş seksi oluyormusum. Seksiysen seksisin zaten öyle giysilere ne gerek var ...
Bela belaAnaa mayo kız o bildim bildim tek yönden ama dediğim gibi gaylerin o da aslinda çıplak gezmek istiyorlarda ayıp olmasın diyorlsr
İşte böyle de değişik bı organ kendileri, deditest seceneklerinde hayır ın olmayışı
erkek giymesede oluru seceyim diyorum neyinin her hali güzel bilemedimdegişik bir organ
Aynen öyle Millet dışını fircalasa tamamdir der, senin tercihin de güzel ama yılardır öyle olması da tuhafmillet dişini fırçalasa kafi modunda bu soru hic olmadi
Neyse cevap veriyorum siyaj dar boxer benim hoşuma gidiyor sadece neden böyle bir tercihim var onuda bilmiyorum yıllardır
Onun ki çok sürmez zaten soyunuk girdikleri için
Tur bindiriyor o, dönmez 3 saatten önceOnun ki çok sürmez zaten soyunuk girdikleri için
Ben de testi işaretleyemedim , bir yere konduramadımtest seceneklerinde hayır ın olmayışı
erkek giymesede oluru seceyim diyorum neyinin her hali güzel bilemedimdegişik bir organ
Filmdelisi çok film izleme bacım fikirlerin tuhaf seninn film izlemekten sus pus yok diyorsunTur bindiriyor o, dönmez 3 saatten önce
Bi keresinde arkadaşımla iddialaşmıştım , erkek arkadaşıma akşam sana sürpriz yapmak için kendime seksi iç çamaşırlar alacağım diyeyim bakalım adam napcak diye.Az önce de yazdım pandemide boşluktan aldım birkaç şey, ciddi anlamda kadına bir hava veriyormuş.
Tamam değişik oluyor da e yani, sürekli olmaz öyle
Aman ben gelemem, her seferinde öyle uğraşana da helal olsun.
neymiş arkadaş o öyle ya ben 6 aydır sahalara çikmadim daha millet tur bindiriyorTur bindiriyor o, dönmez 3 saatten önce
aynen yaBen de testi işaretleyemedim , bir yere konduramadım
Ne dedim ben şimdi ya, neyim tuhaf beFilmdelisi çok film izleme bacım fikirlerin tuhaf seninn film izlemekten sus pus yok diyorsun