Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
Anaa mayo kız o bildim bildim tek yönden ama dediğim gibi gaylerin o da aslinda çıplak gezmek istiyorlarda ayıp olmasın diyorlsr
Geçen banlıyken vücut çorabı konusu vardı burada.
Anam dedim alsam gerçekten ağa takılmış balina görüntüsü
Pandemide merak sardım birkaç şey aldım ama ne bileyim ya, tuhaf geliyor bana kadının da erkeğin de şekillere girmesi.
Sen ki işin piri bir insan olarak, her daim hazır ve nazırsın, iki beden olması yeterli diyorsun
Vardır bildiğin bacım, ben seni dinlerim.

Aynen bende sevmiyorum neymiş seksi oluyormusum. Seksiysen seksisin zaten öyle giysilere ne gerek var ...

Ayyy baktım da ben sevemedim yaaa.. Ama sekste bile kadınların özen gösterdiği konusunda size katılıyorum.. Bu nedir arkadaş herşeyi biz yapıyoruz hazırlanıyoruz.. Ama kadına yakışıyor be
Ya kadını fiziği doğası gereği göze hitaben güzel herşey uyuyor bize ama erkeğin de bilmiyorum olsun işte sinir bozucu sen kalk uğraş o geldi hoppidik

Aynen bende sevmiyorum neymiş seksi oluyormusum. Seksiysen seksisin zaten öyle giysilere ne gerek var ...
Az önce de yazdım pandemide boşluktan aldım birkaç şey, ciddi anlamda kadına bir hava veriyormuş.
Tamam değişik oluyor da e yani, sürekli olmaz öyle
Aman ben gelemem, her seferinde öyle uğraşana da helal olsun.

millet dişini fırçalasa kafi modunda bu soru hic olmadi
Neyse cevap veriyorum siyaj dar boxer benim hoşuma gidiyor sadece neden böyle bir tercihim var onuda bilmiyorum yıllardır

Islak olduğunu belli eden bı ten derken , sexilikte kocam sexi yakışıklı ama işte özensiz gelir pat küt , ama ben özenli planlı ve giyeyim vs derim kendime hani neden öyle bı dezavantaj bizde ya amaç muhatep goygoy bacım kıçı açık gezsin demiyoruz

millet dişini fırçalasa kafi modunda bu soru hic olmadi
Neyse cevap veriyorum siyaj dar boxer benim hoşuma gidiyor sadece neden böyle bir tercihim var onuda bilmiyorum yıllardır
Aynen öyle Millet dışını fircalasa tamamdir der, senin tercihin de güzel ama yılardır öyle olması da tuhaf

Bi keresinde arkadaşımla iddialaşmıştım , erkek arkadaşıma akşam sana sürpriz yapmak için kendime seksi iç çamaşırlar alacağım diyeyim bakalım adam napcak diye.

Neyse ben görüntülü aradım arkadaşta yanımda. Ben ona bunu diyince adam hemen havalara uçtu , hayatım parasını ben yollayayım sana hediyem olsun vs . Tabi para anında hesapta Erkeler bu seksi iç çamaşırı olayına fazla takıl bence
Başka zaman para istesem kesin işim var sonra hallederim derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…