Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131

Kedigilerden33

Hayat sevince güzel ...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
802
828
Neden hep bizlerden sexi iç çamaşırı, kostüm gecelik vs renlilik bekleniyor , kocaya böyle denildiğinde neymiş sadece boxerimiz var ne var ki deniliyor oda Şaban kilot yaf , geçen actigim konu patladı gitti sıra bu konuda kocamla alakası şu ; sende az bı farklılık yap dediğimde aldığım cevap bı boxermizi var denilmesi. Anket tek cevap hakiniz var

Şimdi fantazi giyim bakıyordum erkeklere çok da hayran kalınacak bir şey göremedim. Hepsi komik geldi, çok saçmalar. Güzel olan kadın bedeni zaten ne koysan yakışıyor erkeğin neresine ne koyacaksın da seksi duracak. Olsa olsa deri boxer olur o da acaba nasıl durur

Abla ya neden hep biz zahmet ediyoruz daha az siprais falan konuştuk demi neden hep sen ben siprais ediyoruz i bu diyoruz param olsaydı varya büyük bı erkeklere özel içcamaasaeu yeri açar beyinlerini yakardım

Erkekler seksi ne giyebilir ki?? Bi hayal ettim bulamadım ben birşey?? Sizin bu konudaki fikrinizi merak ettim? Varsa öyle birşey giysinler tabi de ben düşündüm öyle birşey bulamadım..

Erkekler seksi ne giyebilir ki?? Bi hayal ettim bulamadım ben birşey?? Sizin bu konudaki fikrinizi merak ettim? Varsa öyle birşey giysinler tabi de ben düşündüm öyle birşey bulamadım..
Bilmiyorum işte sorun da o bende diyorum hep biz giyiyoruz ki var nette birkaç şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…