- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Kırbacı miGiysin hatta karşımda cilve yapsın .sonra vurucam kırbacı
Şaban donu aynen öyleKesinlikle benim de düşündüğüm şey. Kadın o kadar ozeniyor, adam pantolon altı içlik giyinmiş, Şaban don'dan da ötebu düzen degismeli
Abla ya neden hep biz zahmet ediyoruz daha az siprais falan konuştuk demi neden hep sen ben siprais ediyoruz i bu diyoruz param olsaydı varya büyük bı erkeklere özel içcamaasaeu yeri açar beyinlerini yakardımŞimdi fantazi giyim bakıyordumerkeklere çok da hayran kalınacak bir şey göremedim. Hepsi komik geldi, çok saçmalar. Güzel olan kadın bedeni zaten ne koysan yakışıyor erkeğin neresine ne koyacaksın da seksi duracak. Olsa olsa deri boxer olur o da acaba nasıl durur
Yok bea itici olur ilk etapta . Boxer olsun benceÇıplak olsun yeter sexi iç çamaşırıda neymiş 2 dk da soyucam zaten
Bı bela geldiÇıplak olsun yeter sexi iç çamaşırıda neymiş 2 dk da soyucam zaten
Sende iki di soyunuyoraan sorun yokÇıplak olsun yeter sexi iç çamaşırıda neymiş 2 dk da soyucam zaten
Erkekler seksi ne giyebilir ki?? Bi hayal ettim bulamadım ben birşey?? Sizin bu konudaki fikrinizi merak ettim? Varsa öyle birşey giysinler tabi de ben düşündüm öyle birşey bulamadım..Neden hep bizlerden sexi iç çamaşırı, kostüm gecelik vs renlilik bekleniyor, kocaya böyle denildiğinde neymiş sadece boxerimiz var ne var ki deniliyor oda Şaban kilot yaf , geçen actigim konu patladı gitti sıra bu konuda kocamla alakası şu ; sende az bı farklılık yap dediğimde aldığım cevap bı boxermizi var denilmesi. Anket tek cevap hakiniz var
Bilmiyorum işte sorun da o bende diyorum hep biz giyiyoruz ki var nette birkaç şeyErkekler seksi ne giyebilir ki?? Bi hayal ettim bulamadım ben birşey?? Sizin bu konudaki fikrinizi merak ettim? Varsa öyle birşey giysinler tabi de ben düşündüm öyle birşey bulamadım..
Ya bende birkaç tane baktım katiluorum ama herşey bize itiliyor iç giyim kostüm vs vsGörsel atacağım, olmayacak
Yani erkek fantezi giyim de ne bileyim, görünce bir gülme alır çünkü cidden olacak gibi değil ürünler
Görsel atacağım, olmayacak
Yani erkek fantezi giyim de ne bileyim, görünce bir gülme alır çünkü cidden olacak gibi değil ürünler