- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Tasarla bakalım işe yarar bir şey çıkacak mı?Abla ya neden hep biz zahmet ediyoruz daha az siprais falan konuştuk demi neden hep sen ben siprais ediyoruz i bu diyoruz param olsaydı varya büyük bı erkeklere özel içcamaasaeu yeri açar beyinlerini yakardım
Valla sen de haklısın ben o konuda çok muzdarip değilim de ama var cevremde doğruGünlük duş alsınlar yeter...
Zarif olmasına gerke yok abla vahside olabilirTasarla bakalım işe yarar bir şey çıkacak mı?
Bizde güzel duruyor çünkü zaten özü zarif erkekte öyle zarif bir yer var mı ki
Saten sortlar, robdosambir, deri camasirlar, file atletler vs.Erkekler seksi ne giyebilir ki?? Bi hayal ettim bulamadım ben birşey?? Sizin bu konudaki fikrinizi merak ettim? Varsa öyle birşey giysinler tabi de ben düşündüm öyle birşey bulamadım..
Özelikle bakmışsın gibiSaten sortlar, robdosambir, deri camasirlar, file atletler vs.
Ya orası öyle.Ya bende birkaç tane baktım katiluorum ama herşey bize itiliyor iç giyim kostüm vs vs
Yatağa çıplak atliyoz biz ne öyle süs püs uğraşamamSende iki di soyunuyoraan sorun yok
O ayrı konu bacımPoposu güzel olana boxer yakışır
O zaman seninde talep etme hakin yok ama süslenen makyaj yapan bazen kostüm giyenler der kuzum sen bizden değilsinYatağa çıplak atliyoz biz ne öyle süs püs uğraşamam
Yok aman estetik sevmemO ayrı konu bacımbiz biraz da yapay estetiğe kaydık
Geçen trendyolda birşey geldi gelmez olaydı bacım gözlerim kanadıGörsel atacağım, olmayacak
Yani erkek fantezi giyim de ne bileyim, görünce bir gülme alır çünkü cidden olacak gibi değil ürünler
Karşımda herifi öyle görsem gerçekten altıma işeye işeye gülerim.Geçen trendyolda birşey geldi gelmez olaydı bacım gözlerim kanadı
NeGeçen trendyolda birşey geldi gelmez olaydı bacım gözlerim kanadı
Ya ne gördünüzKarşımda herifi öyle görsem gerçekten altıma işeye işeye gülerim.
Kanamayacak gibi değiller ve kimler giyiyor çok meraktayım
Ben öylede yapmıyorum. Sevişek mi diyorum yeterli benceOnlarda yorulsun onlarda ya bugün ne giyeyim diye kur yapsin ben artık prostesto ediyorum bayrak baskılı boxer isteyecem bugün İtalya bugün Fransa diyecem
Daha sexi olanları var kız bunlar ne mesela yazılı falanBu desenler de boxer