- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Her gün alınan ayrı, sevişme öncesi ayrı.Beline havlu sarma olayı güzel evethergun duşta alır da hic duştan hemen sonra sevismedim çok saçma yarım saat içinde yarım saat iki defa duş en azından bi yemek vs yer gece olur
belinde havluyla dans ede ede sana dogru geliyor falan.Ama bu sizde böyle.
Ben duştan çıkmamış adamı yanıma sokmam mesela
Mis gibi kokacak, kılına tüyüne dikkat edecek falan filan.
Az önce ıslak ten dememi anlamadın ama yani duştan çıkmış, mis sürünmüş, beline de havlusunu bağlamış bir adam yeterince seksi diyorum
Paylaştığım fotodaki gibi bı erkekse oluyordurHani filmlerde erkekler vardır cıplak üstünde sadece boxer ve boynund kravat yada papyon ... sizce seksi görümüyormu erkeler o şekilde ?
Duşta çıkar birkaç saat geçer ilk defa senden duydumHer gün alınan ayrı, sevişme öncesi ayrı.
Benim huyum bu, saçma olabilir ama öyle
Mutlaka en az 1 2 saat önce alınması gerekir, tercihen duştan çıkılan andır.
Öyle titiz de bir insan değilim ama terlemiş, iş yapmış, üzerine koku sinmiş bir teni sevmem.
Duştan çıkınca yapış adama sen
adam neresine ozensin alla sen meme desen yok, tanga desen fitrata tersBiz niye giyiyoruz kiveya neden özenle goydirlmemiz gerekiyormus gibi hisediliykruz ki
Zuahahshshshbelinde havluyla dans ede ede sana dogru geliyor falan.
ilk evlendigimiz zamanlar benim libidom ayyuklarda nirvanalardayken esim havluyu askıya takarak çikardi banyodan
Fileli yaprağı espri babında soyldin ama görmüştüm onudaadam neresine ozensin alla sen meme desen yok, tanga desen fitrata ters
alti ustu bi tane organ fileli yapraklamı kapatsin adam
Sen bi ıslakken dene, sonra konuşuruz filmiDuşta çıkar birkaç saat geçer ilk defa senden duydumçok filmizleme diyorum sana ama ne fayda işte
Göbekli kel ve kısa boylu ne giyse olmazPaylaştığım fotodaki gibi bı erkekse oluyordurklasik biriyse orta şeker ama göbekli kısa boylu ise hiç olmaz bacım
Benimki öyle değil öyle olanlra duyurulur canımGöbekli kel ve kısa boylu ne giyse olmaz
Geçti o günler kuzumbelinde havluyla dans ede ede sana dogru geliyor falan.
ilk evlendigimiz zamanlar benim libidom ayyuklarda nirvanalardayken esim havluyu askıya takarak çikardi banyodan
nerelerde izliyosunuz böyle şeyleriFileli yaprağı espri babında soyldin ama görmüştüm onuda
askı derken gercek bir havlu askısından bahsetmiyorumGeçti o günler kuzum
Hemen şuraya etiket at sen hallederler cnmKızlar forumda bir erkek var sanırım bana özelde mesaj atıp duruyor . Admini nasıl haberdar edebiliriz ?
Nete yaz erkek fantezi iç giyimnerelerde izliyosunuz böyle şeyleri
Aha yeni bişi çıkıyor ne askısı kızaskı derken gercek bir havlu askısından bahsetmiyorum
Zuahahshshsh
Sesli güldüm, askı imgedir umarım
Benimki değişik bir herif, bornozuyla tuhaf danslar hatta kıvırmışlığı da var ama komik bence
Öyle dursunlar yeter, hareket etmesinler.
aman yok anacim ben gorunce dayanamiyorum tiksinti geliyo banaNete yaz erkek fantezi iç giyim