Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
Beline havlu sarma olayı güzel evet hergun duşta alır da hic duştan hemen sonra sevismedim çok saçma yarım saat içinde yarım saat iki defa duş en azından bi yemek vs yer gece olur
Her gün alınan ayrı, sevişme öncesi ayrı.
Benim huyum bu, saçma olabilir ama öyle
Mutlaka en az 1 2 saat önce alınması gerekir, tercihen duştan çıkılan andır.
Öyle titiz de bir insan değilim ama terlemiş, iş yapmış, üzerine koku sinmiş bir teni sevmem.
Duştan çıkınca yapış adama sen

belinde havluyla dans ede ede sana dogru geliyor falan.
ilk evlendigimiz zamanlar benim libidom ayyuklarda nirvanalardayken esim havluyu askıya takarak çikardi banyodan

Hani filmlerde erkekler vardır cıplak üstünde sadece boxer ve boynund kravat yada papyon ... sizce seksi görümüyormu erkeler o şekilde ?
Paylaştığım fotodaki gibi bı erkekse oluyordur klasik biriyse orta şeker ama göbekli kısa boylu ise hiç olmaz bacım

Duşta çıkar birkaç saat geçer ilk defa senden duydum çok filmizleme diyorum sana ama ne fayda işte

belinde havluyla dans ede ede sana dogru geliyor falan.
ilk evlendigimiz zamanlar benim libidom ayyuklarda nirvanalardayken esim havluyu askıya takarak çikardi banyodan
Zuahahshshsh
Sesli güldüm, askı imgedir umarım

Benimki değişik bir herif, bornozuyla tuhaf danslar hatta kıvırmışlığı da var ama komik bence
Öyle dursunlar yeter, hareket etmesinler.

Zuahahshshsh
Sesli güldüm, askı imgedir umarım

Benimki değişik bir herif, bornozuyla tuhaf danslar hatta kıvırmışlığı da var ama komik bence
Öyle dursunlar yeter, hareket etmesinler.
askı işte vücudundaki havlu asilabilecek organlara asıp çikardi hazır ve nazır
bakalim kim kime havluyu attiracak diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…