Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
Öyle tabi ama ne bileyim sadece o iş için özenmekte bana biraz ters geliyor. Her zaman özenilmeli bence ama adam sadece o iş için seksi bişeyler giyermisin diyince benim şarteller atıyor .

Öyle tabi ama ne bileyim sadece o iş için özenmekte bana biraz ters geliyor. Her zaman özenilmeli bence ama adam sadece o iş için seksi bişeyler giyermisin diyince benim şarteller atıyor .
Aaa biz sadece o zaman mi ozeniyoruz mu dedik her zaman bakımlı oluyorum sexten önce de ayrı bakım ama dmeke istediğim koç gelir elini yüzünü yıkar tamam masrafsız zahmetsiz

Oda alsın ben vereyim parasını anam kabul ben bayrak desenli boxer aldıracam

Aaa biz sadece o zaman mi ozeniyoruz mu dedik her zaman bakımlı oluyorum sexten önce de ayrı bakım ama dmeke istediğim koç gelir elini yüzünü yıkar tamam masrafsız zahmetsiz
Ama bu sizde böyle.
Ben duştan çıkmamış adamı yanıma sokmam mesela
Mis gibi kokacak, kılına tüyüne dikkat edecek falan filan.
Az önce ıslak ten dememi anlamadın ama yani duştan çıkmış, mis sürünmüş, beline de havlusunu bağlamış bir adam yeterince seksi diyorum

Ay yok ben giyiyorum pijamaları , zaten planlı yapılan seks hiç zevk vermez
Planlai değil bugün ne giyeceğine karar vermek ki ne zaman kalacagi genelde belli oluyor yani hergun sevişen bir çift iseniz ve çalışıyorsanız saatler belli aşağı yukarı canım

Beline havlu sarma olayı güzel evet hergun duşta alır da hic duştan hemen sonra sevismedim çok saçma yarım saat içinde yarım saat iki defa duş en azından bi yemek vs yer gece olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…