- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Biz de haftada 6 el çift kale maç var ama artık maçlarda kırmızı kart cikartacamneymiş arkadaş o öyle ya ben 6 aydır sahalara çikmadim daha millet tur bindiriyor
Öyle tabi ama ne bileyim sadece o iş için özenmekte bana biraz ters geliyor. Her zaman özenilmeli bence ama adam sadece o iş için seksi bişeyler giyermisin diyince benim şarteller atıyor .Islak olduğunu belli eden bı ten derken, sexilikte kocam sexi yakışıklı ama işte özensiz gelir pat küt , ama ben özenli planlı ve giyeyim vs derim kendime hani neden öyle bı dezavantaj bizde ya amaç muhatep goygoy bacım kıçı açık gezsin demiyoruz
Kız neyden bahsediyorsunuz öyleaynen yasönük hali hiç güzel değil bence mesela o ne öyle buruşuk buruşuk
Yaa nerdaaaaa
haftada 6 el cift kalede idman zamanı buluyorsan zaten baya marifetlisin demektirBiz de haftada 6 el çift kale maç var ama artık maçlarda kırmızı kart cikartacamyada artık maç öncesi hazırlık yapmayacam idmana gitmiyorum ulenn
yazik hic sönük gormemis ki anlamadi oyuzdenKız neyden bahsediyorsunuz öyle
Günahını aldım, affet...Yaa nerdaaaaakomşumun kedi cocuklarinı doyurup geldim ben aç kaldım
Aaa biz sadece o zaman mi ozeniyoruz mu dedikÖyle tabi ama ne bileyim sadece o iş için özenmekte bana biraz ters geliyor. Her zaman özenilmeli bence ama adam sadece o iş için seksi bişeyler giyermisin diyince benim şarteller atıyor .
Güzel gunahtı kabul etGünahını aldım, affet...
Oda alsın ben vereyim parasını anam kabulBi keresinde arkadaşımla iddialaşmıştım , erkek arkadaşıma akşam sana sürpriz yapmak için kendime seksi iç çamaşırlar alacağım diyeyim bakalım adam napcak diye.
Neyse ben görüntülü aradım arkadaşta yanımda. Ben ona bunu diyince adam hemen havalara uçtu , hayatım parasını ben yollayayım sana hediyem olsun vs. Tabi para anında hesapta Erkeler bu seksi iç çamaşırı olayına fazla takıl bence
Başka zaman para istesem kesin işim var sonra hallederim derdi
Ay yok ben giyiyorum pijamaları , zaten planlı yapılan seks hiç zevk vermezAaa biz sadece o zaman mi ozeniyoruz mu dedikher zaman bakımlı oluyorum sexten önce de ayrı bakım ama dmeke istediğim koç gelir elini yüzünü yıkar tamam masrafsız zahmetsiz
Ama bu sizde böyle.Aaa biz sadece o zaman mi ozeniyoruz mu dedikher zaman bakımlı oluyorum sexten önce de ayrı bakım ama dmeke istediğim koç gelir elini yüzünü yıkar tamam masrafsız zahmetsiz
Libidosu yüksek olduğu gibi hayvansever de kendileriGünahını aldım, affet...
Bir günah gibi, gizledim seni, kimse görmedi bla blaGüzel gunahtı kabul eten sevdiğim günah, günah gecesi
Planlai değil bugün ne giyeceğine karar vermek ki ne zaman kalacagi genelde belli oluyor yani hergun sevişen bir çift iseniz ve çalışıyorsanız saatler belli aşağı yukarı canımAy yok ben giyiyorum pijamaları , zaten planlı yapılan seks hiç zevk vermez
Beline havlu sarma olayı güzel evetAma bu sizde böyle.
Ben duştan çıkmamış adamı yanıma sokmam mesela
Mis gibi kokacak, kılına tüyüne dikkat edecek falan filan.
Az önce ıslak ten dememi anlamadın ama yani duştan çıkmış, mis sürünmüş, beline de havlusunu bağlamış bir adam yeterince seksi diyorum
Biz niye giyiyoruz kiBence çok gereksiz yani onlar niye giyor ki o ne alaka..