Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
Saten sortlar, robdosambir, deri camasirlar, file atletler vs.
Ayyy düşününce ben hiç sevemedim yaa.. 🙄🙄 Deriler fileler falan benim hevesimi kaçırır.. Tabi tercih meselesi ben sevemedim.. Bence fit olmaları kafi.. Çocuk doğurmuyorlar birşey yapmıyorlar öyle değil mi 😂 onlar fit kalsın 🤪

Erkek fantezi giyim yazmanız yeter😂
Çoğuna baktım zaten açmadan konuyu saçma olanları var hatta coguda saçma ya konuyu açtım hani niye biz hep ozeniyoeuz hazırlanıyoruz diye vs için yoksa bende biliyorum güzel bişeyin olmadığını 🙄🤣 ama şu bayrak desenli boxerler fena değil bugün İsveç günü bugün Almanya günü diye 🤣 boxer degistirecen 😍🤣🤣

Bilmiyorum işte sorun da o bende diyorum hep biz giyiyoruz ki var nette birkaç şey
Ayyy baktım da ben sevemedim yaaa.. Ama sekste bile kadınların özen gösterdiği konusunda size katılıyorum.. Bu nedir arkadaş herşeyi biz yapıyoruz hazırlanıyoruz.. Ama kadına yakışıyor be😊

Çoğuna baktım zaten açmadan konuyu saçma olanları var hatta coguda saçma ya konuyu açtım hani niye biz hep ozeniyoeuz hazırlanıyoruz diye vs için yoksa bende biliyorum güzel bişeyin olmadığını 🙄🤣 ama şu bayrak desenli boxerler fena değil bugün İsveç günü bugün Almanya günü diye 🤣 boxer degistirecen 😍🤣🤣
Ben pek öyle hazırlanan bir tip değilim, ondan üzerime alınmıyorum.
Erkeklerin vücut göstererek ya da saçma şeyler giyerek de seksi görüneceğine de inanmıyorum, aksine dediğim gibi ıslak olduğu belli olan bir ten çok daha iyi.

X