Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
Aman konun tutmuş. Büyük is basarmissin Mahmut abi. Rol bile yapamıyorsun. Kız gibi davranmaya çalışıyorsun ama yemezler. Psikoloji öğrencisi bunu yiyecek son ogrencidir

Şikayet etmiş. Ama ifşa etmek istemiyor kendini. Ama onu zorlamanin anlamı yok. İnanın bu kişi erkektir. Sadece gerekli inceleme yapılsın Mune
Daha önce yine kendini bilmez senin gibi biri şikayet ettiği için konustum ve yine konuşurken kadin olduğumu isoatlarsam üyeliğini kapatsinlar diyecem Cumartesi günü açmışsın hesabı zilli neyden bahsediyorsun sen hii taniyan tanıyor bilen biliyor iki konumuz tutuldumu hemen bok atın cumartesi günü kurduğu hesapla ya yönetimi böyle basit mi sanıyorsun iftira atmak öyle mi ha

Bakın erkek olduğunu sonradan öğreneceksiniz ama iş işten geçecek. Dedim ya. İyi bir gözlemci olmak işi bitiyor. Ben bir psikoloji öğrencisi ve iyi bir gözlemci olarak bu kişinin erkek olduğuna yemin edebilir ama kanitlayamam. Çünkü çok profesyonel. Ozelden eski kayıtlı bir üyemizde bu iddiamdan sonra bana şimdi şüphelendigini yazınca tamam bu erkek dedim :)

Yanlsiin varsa seni tek bağlamaz canım kimseyi zan altında birakamazsin..

Heh işte söylediğim tam olarak bu'ydu, topiklerde erkek olduğu kesin olmayan kişilerin kullanıcı adını yazıp bu erkek bence derseniz ve üye kadın çıkarsa, itham edildiği mesajlar akılda kalıyor ve erkek bu diye kulaktan kulağa söylenti yayılıyor, aynı şey fake üyelikler için de geçerli, biz dahi emin olmadan kimseye bu erkek, bu kadın, bu fake demiyoruz.

Lütfen şüphelendiğiniz kişileri yalnızca şikayet et butonuna basarak bildirin, biz gerekli prosedür ne ise onu uyguluyor, emin olmadan da üyeyi yeniden aktif etmiyoruz.

Ve rica ediyorum polemiğe girmeyin, ispat edersem gibi üyeliğini iptal edecek misin gibi garip iddialara da girmeyin, Kadınlar Kulübü'nde olduğunuzu lütfen unutmayın, burası adresini ver olm, el mi yaman bey mi yaman, hodri meydan diyebileceğiniz bir platform değil.

Şimdi konuya dönün isterseniz.

Dün banlanan tinaz da senin gibi güvenilir gözüküyordu. Ama onu ifşa eden sen olmuşsun.

Abla bende aynısını dedim istediğiniz zaman dilerseniz tlfnl dilerseniz başka türlü ispatlarim ama bu cumartesi hesap açanin kimin kopucsu olduğunu bilmek istiyorum geçen heabinu şikayet edip açığa çıkardığım abiyse Allah belanı versin deyusss

Dün banlanan tinaz da senin gibi güvenilir gözüküyordu. Ama onu ifşa eden sen olmuşsun.
Sende tınaz hesabindaki Mahmut amcasin anlaşıldı ortaya çıkardık diye bok at büda yenmi trend sanırım yönetimi ne sanıyorsun sen neyse muhatabım değilsin Allah belanı versin kaç hesabını daha kapatiracas ...

Sizde yeni üye olmuşsunuz ama çok iyi gözlem yapmaya başlamışsınız . Bu sanki biraz kafa karıştırıcı gibi geldi bana

Şikayeti yedin. Adminler gerekli şekilde ilgilenecekyir sizlerle. Daha muhatap olmuyorum.

Sizde yeni üye olmuşsunuz ama çok iyi gözlem yapmaya başlamışsınız . Bu sanki biraz kafa karıştırıcı gibi geldi bana
Abla boşver mune abla yazdı zaten cumartesi günü hesap kurup bugün iddida atmakta belli kuyruk acısı kim bilir kim

Uzaktan takip ederim forumu sürekli. Ama konuyu açan kişi bir kaç gündür dikkatimi çekince onu şoka uğratmanin zamanınin geldiğini anladım. Ve gereğini yaptım. Burdan diğer Mahmutlara da sesleniyorum. Gözüm üzerinizde

Şikayeti yedin. Adminler gerekli şekilde ilgilenecekyir sizlerle. Daha muhatap olmuyorum.
İlginiz için teşekkür ediyorum ama böyle emin konuşup bana burda cumartesi günü actigun fake hesapla bok atmaya çalışıyorsun ya gorurur kim uyanıyor yazık önceki hesabının kapatilmasi bu kadar mı dokundu rezil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…