- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Kısmet işte bacım amannBenim evliykenden yoğudu bacım yeni bir yokluk degıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmet işte bacım amannBenim evliykenden yoğudu bacım yeni bir yokluk degıl
Bak mune abla az evvel belirtti kimseyi bilip bilmeden erketie demeyin şüpheniz varsa şikayet edin diye ama gel gör ki bazı kendini bilmezler hallen diyor, biz de az evvel birini ortaya çıkardık bize etiket etmeyin denildi . Size gelince size kadın olduğumu ispatlarsam hesabınız kapatılmasını kabul ediyorsanız buyrun ;Mune merve Kedigilerden33
Adminler. Eğer erkekleri biraz tanıyorsam bu konuyu açan üyemiz yani Kedigilerden33 erkektir Şu kadarını söylüyorum. Eğer erkekleri biraz tanıyorsam bu kişi kadın değil. Tabi yanlışım varsa beni bağlar. Ben sadece tahminimi söylüyorum.
Yanlsiin varsa seni tek bağlamaz canım kimseyi zan altında birakamazsin..Mune merve Kedigilerden33
Adminler. Eğer erkekleri biraz tanıyorsam bu konuyu açan üyemiz yani Kedigilerden33 erkektir Şu kadarını söylüyorum. Eğer erkekleri biraz tanıyorsam bu kişi kadın değil. Tabi yanlışım varsa beni bağlar. Ben sadece tahminimi söylüyorum.
Bizde kelli göbekli demedik zaten yaAyh keşke banlanmayacak olsam da şuraya az evvel Google'da gördüğüm fil hortumlu erkek tangasinin fotosunu atabilsem erkek fantezi çamaşır deyince bir tane normal şey çıkmıyor giymesin onlar çamaşır mamasır. Bir erkegin en seksi çamaşırı bence geniş omuzları, hafif kaslı kolları ve kirli sakalları yani adam ömründe kol çalışmamış, memeler benimkinden büyük, üstüne bir de şekerpare göbeği varsa ne yapacak da seksi olacak allasen? Kadında öyle degil ama cok iyi kamufle eden çamaşırlar var. Zaten kadın bir kere doğası geregi guzel bir varlık kilolu olsun olmasın ama bu erkek denen zatlar alt tarafı iki dumbell kaldırmaya üşenirken, her gece karşısında Victoria's secret defilesine çıkmış adriana lima bekliyor ya ona deliriyorum iste ben
Katılım zamanınız, katıldığınız zamana göre mesaj sayınız, cinsellik konularında sıklıkla bulunmanız ve konuşma tarzınız. Dün de bir üye banlandiBak mune abla az evvel belirtti kimseyi bilip bilmeden erketie demeyin şüpheniz varsa şikayet edin diye ama gel gör ki bazı kendini bilmezler hallen diyor, biz de az evvel birini ortaya çıkardık bize etiket etmeyin denildi . Size gelince size kadın olduğumu ispatlarsam hesabınız kapatılmasını kabul ediyorsanız buyrun ;
Bakın bende iki gün önce tinaz adlı kullanıcınin erkek olduğunu düşündüm bunu yönetime bilddirim sonra hesap banlandi ilgilldni gorusludu buna siz değil yönetim karar veriyor ki siz ne kadar rahat ddidnuz adım gibi eminim bacım ben kadı oldugumu ispatlarsam sen hesabının kapatılmasını kabul ediyiraan vallahi ben kabulum tamam mı nasıl böyle emin konuşursun yorumlara veya konulara bakarak diğer konumda cinsellik niye olamaz mı illa yemek için spor için vs olacak belki ilgi alanım veya değil sizi ne baglae bu kadar emin olmanizdan karsiliginizi almanız dileğiyle görüşmek üzereKatılım zamanınız, katıldığınız zamana göre mesaj sayınız, cinsellik konularında sıklıkla bulunmanız ve konuşma tarzınız. Dün de bir üye banlandi
Ve işin ilginci neydi biliyor musunuz? Onun da katılım zamanı böyleydi. Mesaj sayısı da böyleydi ve anneler kulübüne üyeydi sizin gibi. Dedim ya. Ben sadece görüşümu dile getirdim. Kimseyi itham altında bırakmıyorum. Benim görüşüme göre sen bir erkeksin. Başkasının görüşüne göre nesin bilmiyorum
Yani turk erkeği ortalaması ortada, ne yapalım yani birbirimizi mi kandıralimBizde kelli göbekli demedik zaten ya
Bence yanılıyorsunuz, daha önce konustum kendisiyle . Kesinlikle bayan eminim bundanKatılım zamanınız, katıldığınız zamana göre mesaj sayınız, cinsellik konularında sıklıkla bulunmanız ve konuşma tarzınız. Dün de bir üye banlandi
Ve işin ilginci neydi biliyor musunuz? Onun da katılım zamanı böyleydi. Mesaj sayısı da böyleydi ve anneler kulübüne üyeydi sizin gibi. Dedim ya. Ben sadece görüşümu dile getirdim. Kimseyi itham altında bırakmıyorum. Benim görüşüme göre sen bir erkeksin. Başkasının görüşüne göre nesin bilmiyorum
Mahmut abi. Karşında erkekleri çok iyi bilen biri var. Erkek olduğunu biliyorum ama kanitlayamam. Yüzde 100 erkeksin.Bakın bende iki gün önce tinaz adlı kullanıcınin erkek olduğunu düşündüm bunu yönetime bilddirim sonra hesap banlandi ilgilldni gorusludu buna siz değil yönetim karar veriyor ki siz ne kadar rahat ddidnuz adım gibi eminim bacım ben kadı oldugumu ispatlarsam sen hesabının kapatılmasını kabul ediyiraan vallahi ben kabulum tamam mı nasıl böyle emin konuşursun yorumlara veya konulara bakarak diğer konumda cinsellik niye olamaz mı illa yemek için spor için vs olacak belki ilgi alanım veya değil sizi ne baglae bu kadar emin olmanizdan karsiliginizi almanız dileğiyle görüşmek üzere
Bakın sizi anlıyorum. Ama bir kadın arkadaş şimdi bana özelden yazdı. Ve o da bu kişiden şüphelendigini yazdı. O kişiye usturuosuz şeyler yazıyormus. Baksanıza şu sürede tüm kadınlara yazmış bile. Ben ortaya bir iddia attım. Bunu bulmak yönetimdeBence yanılıyorsunuz, daha önce konustum kendisiyle . Kesinlikle bayan eminim bundan
Kim acaba o kadın arkadaş ? Bence gelsin buraya yazsın . Ayrıca size neden yazıyor ?Bakın sizi anlıyorum. Ama bir kadın arkadaş şimdi bana özelden yazdı. Ve o da bu kişiden şüphelendigini yazdı. O kişiye usturuosuz şeyler yazıyormus. Baksanıza şu sürede tüm kadınlara yazmış bile. Ben ortaya bir iddia attım. Bunu bulmak yönetimde
Kesinlikle eminim derken?Bence yanılıyorsunuz, daha önce konustum kendisiyle . Kesinlikle bayan eminim bundan
Tamam bende buraya yorumu mu yazdım yönetim iletişime geçer ve ben kadın olduğumu isoatlarsam hesabın katılmasina kabulmusun ona cevap ver sen öyle damga atiyirsunuz öyle! Çirkefsiniz kiskancsuniz niyeki iki konumdur tutuluyor baya yorum alıyor gündem de kalıyor hemen bok yapıştırın canım beni tanıyan tanıyor bende sana bunun hesabını sormazsam ...Mahmut abi. Karşında erkekleri çok iyi bilen biri var. Erkek olduğunu biliyorum ama kanitlayamam. Yüzde 100 erkeksin.
Ayrıca ispat etsin böyle bişey varsa , bunlar çok ciddi suçlamalar ...Bakın sizi anlıyorum. Ama bir kadın arkadaş şimdi bana özelden yazdı. Ve o da bu kişiden şüphelendigini yazdı. O kişiye usturuosuz şeyler yazıyormus. Baksanıza şu sürede tüm kadınlara yazmış bile. Ben ortaya bir iddia attım. Bunu bulmak yönetimde
Şikayet etmiş. Ama ifşa etmek istemiyor kendini. Ama onu zorlamanin anlamı yok. İnanın bu kişi erkektir. Sadece gerekli inceleme yapılsın MuneKim acaba o kadın arkadaş ? Bence gelsin buraya yazsın . Ayrıca size neden yazıyor ?
Konuyu açan arkdasi etiket edermisin ve senn kimsin onu siyle önce hangi çekemeyenin arkdasisinEvet konuyu açanın erkek olduğunu ispatladım an itibariyle. Ozelden bir arkadas bana yazdı. bu üyemiz de konuyu açan kişiden şüphelenmis. Ve özel mesajdan kendisine ilginç yaklasimlarda bulunduğunu belirtti. Hadi bir erkek daha açığa çıkarıldı. Mune
Erkekleri bu kadar iyi taniyor olmanin sebebi senin de erkek olmansa peki? saka maka yazdıklarını o düşünceyle okuyunca bana da normal gelmedi şimdi. Dogru çıkarsa vallahi helal olsun erkekler konusunda dersinizi almak isterim üstadBakın sizi anlıyorum. Ama bir kadın arkadaş şimdi bana özelden yazdı. Ve o da bu kişiden şüphelendigini yazdı. O kişiye usturuosuz şeyler yazıyormus. Baksanıza şu sürede tüm kadınlara yazmış bile. Ben ortaya bir iddia attım. Bunu bulmak yönetimde