Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
İlginiz için teşekkür ediyorum ama böyle emin konuşup bana burda cumartesi günü actigun fake hesapla bok atmaya çalışıyorsun ya gorurur kim uyanıyor yazık önceki hesabının kapatilmasi bu kadar mı dokundu rezil...👏👏
Dediniz ya. Cumartesi üye olan biriyim. Hesabım engellense bile umrumda olmaz. Ama sizin erkek olduğunuz bugün içinde ortaya çıkacak. Hala utanmadan iğrenç kelimeler kullanıyorsunuz. Lütfen benimle muhatap olmayın. Burada kadınlar arasında böyle kadınca davranmanız midemi bulandırıyor

Abla bende aynısını dedim istediğiniz zaman dilerseniz tlfnl dilerseniz başka türlü ispatlarim ama bu cumartesi hesap açanin kimin kopucsu olduğunu bilmek istiyorum geçen heabinu şikayet edip açığa çıkardığım abiyse Allah belanı versin deyusss

Sende tınaz hesabindaki Mahmut amcasin anlaşıldı ortaya çıkardık diye bok at büda yenmi trend sanırım yönetimi ne sanıyorsun sen neyse muhatabım değilsin Allah belanı versin kaç hesabını daha kapatiracas ...😱😱
Bu laflar hiiiç olmadı.
1- hiçbir üye hakkında başka bir üyeye bilgi vermeyiz.
2- şikayet ettiğiniz ve sürekli ismini zikrettiğiniz üyenin kadın olma ihtimali var ve siz hala erkek diye diretiyorsunuz ama size denince beddua ediyorsunuz.
3-Diğer üyelikle bu üyeliğin birbiriyle alakası yok, hepinizle yazışırken kim kimdir az çok bir bakarım çünkü, moderatör merakı diyelim.

Bu konu çok uzadı, konu içeriği için yazacak varsa yazsın ama lütfen şu erkek üyelik mevzusu artık kapansın rica ediyorum.

Yalnız gidişi pek iyi olmadı beddualar hakaretler falan. Bakalim adminler inceler geri gelmezse iddialar doğru demektir
Okudum, çok kötü olmuş. Ben erkek olduğunu düşünmedim, neyse dönerse bizimdir, dönmezse allah bildiği gibi yapsın diyeceğim artık. Yalnız konular iyiydi, iyi muahbbet çıktı

Valla boşa para harcaniyo bence .
Sonuçta adam memeye popoya bakiyo.giysende cikariyo filan
Niye alıyorsak🤣🤣🤣
Aslında haklısın, Eşime kalsa hiçbir şey giymeden yatmak çok daha cazip ama dürüst olayım ben onları üzerimde görmeyi seviyorum, aynaya baktığımda şık, cazip bir kadın görmek hoşuma gidiyor. Ev kıyafetlerim için de geçerli aynı şey, rahat da olsa aynadaki kadın hoş olmalı. Aslında bence bütün kadınla önce aynada gördüğünü beğenmek için giyiniyor. Erkekler için beden yeterli gibi.

Çok eğlenceli bir konuydu yazık olmuş. Konu sahibini de çok sevmiştim 😔 umarım sadece ceza almışsındır kız.
Yazık oldu ama ne yapayim birkaç günlük bı hesaptan yemin ede ede bu erkek diyor ya 🧐,beni burda tanıyan bilen biliyor , isteyende arason kanıtlarım kadın oldugumu dedim🤗ettirdikleri ki siniriim konuşmam bozuldu sert konuştum birkaç kaharaet ettim 24 saatlik ceza yedim 🥴😬

Yalnız gidişi pek iyi olmadı beddualar hakaretler falan. Bakalim adminler inceler geri gelmezse iddialar doğru demektir
Sinirden ederim tabi ya bı iddian şüphen varssa yönetime gider söylersin onlarda bakar arar, öyleyse ammena. Bilmem yemin etmeler eminim kesin demeler ya etti ki en son hakart yedim ve hakaretten de ceza yedim bı gün ne diyeyim ki , konuda sabote edilmiş oldu 😳🧐👏😡

Çok eğlenceli bir konuydu yazık olmuş. Konu sahibini de çok sevmiştim 😔 umarım sadece ceza almışsındır kız.
İddian varsa yönetime bildir arkadaş niye konunun içine ediyorun öyle değilmi abla sinirden artık dyaanmadim Kaharet ettim ettiğim için de bı günlük ceza yedim 🥴😬🤪🤣.

İddian varsa yönetime bildir arkadaş niye konunun içine ediyorun öyle değilmi abla sinirden artık dyaanmadim Kaharet ettim ettiğim için de bı günlük ceza yedim 🥴😬🤪🤣.
Hakaret olmasa iyiydi ya olan oldu, bundan sonra sadece şikayet butonuna basarsın,ders olmuştur. Bayraklı boxer üretimine başladın mı boş zamanında 😉

Yazık oldu ama ne yapayim birkaç günlük bı hesaptan yemin ede ede bu erkek diyor ya 🧐,beni burda tanıyan bilen biliyor , isteyende arason kanıtlarım kadın oldugumu dedim🤗ettirdikleri ki siniriim konuşmam bozuldu sert konuştum birkaç kaharaet ettim 24 saatlik ceza yedim 🥴😬
Bakın lütfen konuyu devam ettirmeyin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Bunu ben değil yönetim karar verir. Ben kendi düşüncemi söyledim. Sizi zan altında bırakmıyorum. Eğer özgürce görüşlerimizi ifade edemeyeceksek burda da daha ne diyeyim. Halbuki dün mune ninde belirttiği üzere, siz birine erkek dediğiniz zaman sorun yok ama biri size erkek dediği zaman beddua ediyorsunuz. Tekrar söylüyorum ve konuyu sonlandırıyorum. Bana göre kesinlikle erkek üyesiniz. Iyi günler.

Bakın lütfen konuyu devam ettirmeyin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Bunu ben değil yönetim karar verir. Ben kendi düşüncemi söyledim. Sizi zan altında bırakmıyorum. Eğer özgürce görüşlerimizi ifade edemeyeceksek burda da daha ne diyeyim. Halbuki dün mune ninde belirttiği üzere, siz birine erkek dediğiniz zaman sorun yok ama biri size erkek dediği zaman beddua ediyorsunuz. Tekrar söylüyorum ve konuyu sonlandırıyorum. Bana göre kesinlikle erkek üyesiniz. Iyi günler.
Ben o uyarmadan demiştim o dedikten sonra ben bı daha kimseye bişi demedim, ama siz yemin edebilirim erkek diye nasıl öyle rahatlıkla yemin edebildiniz ona da şaşıyorum. neyse lütfen paylaştığım konularima da gelmeyin şüpheniz olur şikayet ederdiniz anlalrimda ama siz konuyida sabote ettiniz ,siz o kadar ısrarcı oldunuz ki sinir oldum kaharet ettim ve sizin yüzünüzden bir gün ceza yedim neyse arkdasim bı daha kesin birşey bilmeidginde yemin etme ...iyi günler

Evet yönetim karar verir siz değil ve bunu daha önce de söyledim , aynı şekil konuya bize veya başkasına yazıp birini zan altında bırakmak yerine kendinizi de utanılacak duruma düşurmeden önce yönetime yazmayı deneyin once sonra konulara ortaya dağıtın neyse konu kapandı .

İkinizde polemikten banlandınız, umarım bu sefer ki banlanmadan ders çıkarır, birbirinizle tartışmaktan vazgeçersiniz.
Vallahi gına geldi erkek üyelik ithamlarından, biriniz diğeri için erkek diye yemin ediyor, diğeri bu üye kim öğrenmek istiyorum diyor🤦‍♀️
Erkek üye şüphesi için şikayet et butonuna basarsınız yönetim inceler dedim, ki yönetimde üyenin iletişim bilgileri var, kimseye başka bir üyeyle ilgili bilgi vermeyiz de dedim, ki bilgi vermiyoruz.

Vücut çorabı konusundan sonra araştırma yaparken erkek versiyonunu görmüştüm.
Bana yetti o.
İçlik giysinler daha iyi o neydi öyle gözlerim kanamıştı.

X