Erkekler de kadınlar gibi cinsel ilişki öncesinde seksi iç çamaşırı giymeli mi?

Neden hep bizden bekleniliyor 🤔🧐😳

• Ankete Katılan
    131
Aslicevk diye biri

@Aslicevk
Mune @Kazen bu arkadaş erkekmiş sanirim
@missnow a mesajlar atiyormuş

Kızlar inanmayacaksınız ama şimdi de biri bana mesaj attı yeni üye oda erkek mi degl mi bilmiyorum oda soru sordu
Erkek olduğundan şüphelendiğiniz kişiler size özel mesaj atıyorsa, özel mesajların altında şikayet et butonu var ona tıklayıp şikayet edin.
Özel mesaj atmamışsa ama üyeyle alakalı erkek olduğuna dair şüpheniz varsa profilini şikayet et'e basarak bildirin.
Yalnız bir konuda tavsiye de bulunsam iyi olacak, şu erkekti vb sözler söylemeyin, çünkü bazen erkek sanılanlar erkek çıkmayabiliyor, üyeliğin iptal edilmesi erkek olduğunun ispatı olmuyor, prosedür gereği üyeliği askıya alırı, site iletişimden erişir kadın olduğu teyit edilirse yeniden aktif edilir.

Bazen böyle isimler dolanıyor erkekti diye, sonra kadın üyeliği yeniden aktif edilse bile kendini ispat etmek için uğraşıyor sürekli.

Haklısın abla tşk

Sankı bende koca varmıs gıbı neyıme gerekse bende bakıyordum duzenlı olarak alırım, kendımı ıyı hıssetmek seksı gormek ıcın alır gıyerım bu aksam bakındım öyle. Ayy pipi kapatan kılıf gördüm ya çüşünüz bi partner edinirsem ona muhakkak bundan alacamgörsel yükleyemiyorum ban yememek için

Onu bende gördün herhalde soğuktan kornmak icindir dedim haha

Kendıme bakıyodum erkeklere neler olabılır dıye bı bakayım dedım goz cukurlarım kanla doldu partnerim olsum yeter bırsey gıymesıne gerek yok
Yeni hatirlaldim sseni ya benim diğer konuda konusmustuk senle yeni boşandın sen kız acele etme üfleyerek iç seb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…