- 5 Aralık 2020
- 40
- 27
- 32
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Dediniz ya. Cumartesi üye olan biriyim. Hesabım engellense bile umrumda olmaz. Ama sizin erkek olduğunuz bugün içinde ortaya çıkacak. Hala utanmadan iğrenç kelimeler kullanıyorsunuz. Lütfen benimle muhatap olmayın. Burada kadınlar arasında böyle kadınca davranmanız midemi bulandırıyorİlginiz için teşekkür ediyorum ama böyle emin konuşup bana burda cumartesi günü actigun fake hesapla bok atmaya çalışıyorsun ya gorurur kim uyanıyor yazık önceki hesabının kapatilmasi bu kadar mı dokundu rezil...
Abla bende aynısını dedim istediğiniz zaman dilerseniz tlfnl dilerseniz başka türlü ispatlarim ama bu cumartesi hesap açanin kimin kopucsu olduğunu bilmek istiyorum geçen heabinu şikayet edip açığa çıkardığım abiyse Allah belanı versin deyusss
Bu laflar hiiiç olmadı.Sende tınaz hesabindaki Mahmut amcasin anlaşıldı ortaya çıkardık diye bok at büda yenmi trend sanırım yönetimi ne sanıyorsun sen neyse muhatabım değilsin Allah belanı versin kaç hesabını daha kapatiracas ...
Bilmiyorum işte sorun da o bende diyorum hep biz giyiyoruz ki var nette birkaç şey
Yalnız gidişi pek iyi olmadı beddualar hakaretler falan. Bakalim adminler inceler geri gelmezse iddialar doğru demektirÇok eğlenceli bir konuydu yazık olmuş. Konu sahibini de çok sevmiştimumarım sadece ceza almışsındır kız.
Okudum, çok kötü olmuş. Ben erkek olduğunu düşünmedim, neyse dönerse bizimdir, dönmezse allah bildiği gibi yapsın diyeceğim artık. Yalnız konular iyiydi, iyi muahbbet çıktıYalnız gidişi pek iyi olmadı beddualar hakaretler falan. Bakalim adminler inceler geri gelmezse iddialar doğru demektir
Aslında haklısın, Eşime kalsa hiçbir şey giymeden yatmak çok daha cazip ama dürüst olayım ben onları üzerimde görmeyi seviyorum, aynaya baktığımda şık, cazip bir kadın görmek hoşuma gidiyor. Ev kıyafetlerim için de geçerli aynı şey, rahat da olsa aynadaki kadın hoş olmalı. Aslında bence bütün kadınla önce aynada gördüğünü beğenmek için giyiniyor. Erkekler için beden yeterli gibi.Valla boşa para harcaniyo bence .
Sonuçta adam memeye popoya bakiyo.giysende cikariyo filan
Niye alıyorsak
Yazık oldu ama ne yapayim birkaç günlük bı hesaptan yemin ede ede bu erkek diyor yaÇok eğlenceli bir konuydu yazık olmuş. Konu sahibini de çok sevmiştimumarım sadece ceza almışsındır kız.
Sinirden ederim tabi ya bı iddian şüphen varssa yönetime gider söylersin onlarda bakar arar, öyleyse ammena. Bilmem yemin etmeler eminim kesin demeler ya etti ki en son hakart yedim ve hakaretten de ceza yedim bı gün ne diyeyim ki , konuda sabote edilmiş olduYalnız gidişi pek iyi olmadı beddualar hakaretler falan. Bakalim adminler inceler geri gelmezse iddialar doğru demektir
İddian varsa yönetime bildir arkadaş niye konunun içine ediyorun öyle değilmi abla sinirden artık dyaanmadim Kaharet ettim ettiğim için de bı günlük ceza yedimÇok eğlenceli bir konuydu yazık olmuş. Konu sahibini de çok sevmiştimumarım sadece ceza almışsındır kız.
Hakaret olmasa iyiydi ya olan oldu, bundan sonra sadece şikayet butonuna basarsın,ders olmuştur. Bayraklı boxer üretimine başladın mı boş zamanındaİddian varsa yönetime bildir arkadaş niye konunun içine ediyorun öyle değilmi abla sinirden artık dyaanmadim Kaharet ettim ettiğim için de bı günlük ceza yedim.
Evet baya bkaindim ablaHakaret olmasa iyiydi ya olan oldu, bundan sonra sadece şikayet butonuna basarsın,ders olmuştur. Bayraklı boxer üretimine başladın mı boş zamanında
Bakın lütfen konuyu devam ettirmeyin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Bunu ben değil yönetim karar verir. Ben kendi düşüncemi söyledim. Sizi zan altında bırakmıyorum. Eğer özgürce görüşlerimizi ifade edemeyeceksek burda da daha ne diyeyim. Halbuki dün mune ninde belirttiği üzere, siz birine erkek dediğiniz zaman sorun yok ama biri size erkek dediği zaman beddua ediyorsunuz. Tekrar söylüyorum ve konuyu sonlandırıyorum. Bana göre kesinlikle erkek üyesiniz. Iyi günler.Yazık oldu ama ne yapayim birkaç günlük bı hesaptan yemin ede ede bu erkek diyor ya,beni burda tanıyan bilen biliyor , isteyende arason kanıtlarım kadın oldugumu dedim ettirdikleri ki siniriim konuşmam bozuldu sert konuştum birkaç kaharaet ettim 24 saatlik ceza yedim
Ben o uyarmadan demiştim o dedikten sonra ben bı daha kimseye bişi demedim, ama siz yemin edebilirim erkek diye nasıl öyle rahatlıkla yemin edebildiniz ona da şaşıyorum. neyse lütfen paylaştığım konularima da gelmeyin şüpheniz olur şikayet ederdiniz anlalrimda ama siz konuyida sabote ettiniz ,siz o kadar ısrarcı oldunuz ki sinir oldum kaharet ettim ve sizin yüzünüzden bir gün ceza yedim neyse arkdasim bı daha kesin birşey bilmeidginde yemin etme ...iyi günlerBakın lütfen konuyu devam ettirmeyin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Bunu ben değil yönetim karar verir. Ben kendi düşüncemi söyledim. Sizi zan altında bırakmıyorum. Eğer özgürce görüşlerimizi ifade edemeyeceksek burda da daha ne diyeyim. Halbuki dün mune ninde belirttiği üzere, siz birine erkek dediğiniz zaman sorun yok ama biri size erkek dediği zaman beddua ediyorsunuz. Tekrar söylüyorum ve konuyu sonlandırıyorum. Bana göre kesinlikle erkek üyesiniz. Iyi günler.
Evet yönetim karar verir siz değil ve bunu daha önce de söyledim , aynı şekil konuya bize veya başkasına yazıp birini zan altında bırakmak yerine kendinizi de utanılacak duruma düşurmeden önce yönetime yazmayı deneyin once sonra konulara ortaya dağıtın neyse konu kapandı .Bakın lütfen konuyu devam ettirmeyin. Ben kendi düşüncemi söyledim. Bunu ben değil yönetim karar verir. Ben kendi düşüncemi söyledim. Sizi zan altında bırakmıyorum. Eğer özgürce görüşlerimizi ifade edemeyeceksek burda da daha ne diyeyim. Halbuki dün mune ninde belirttiği üzere, siz birine erkek dediğiniz zaman sorun yok ama biri size erkek dediği zaman beddua ediyorsunuz. Tekrar söylüyorum ve konuyu sonlandırıyorum. Bana göre kesinlikle erkek üyesiniz. Iyi günler.