- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.684
Git araştır bakalım Türkiye deki kadınların kacta kaçı aldatıyor ?
Aldatan insanları mı savunuyorsunuz yoksa biz mi yanlış anlıyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git araştır bakalım Türkiye deki kadınların kacta kaçı aldatıyor ?
Eşim benden 8 yaş büyük ve evliliğimin anormal olduğunu ilk kez sizden duydum.Bana erkeğin de çok fazla yaş farkı olduğu evlilikler normal gelmiyor. Benim fikrim bu. Erkek en fazla 5 yaş büyük olabilir. Kadında en fazla 3 yaş büyük olabilir. Benim için normali bu.
Eşim benden 8 yaş büyük ve evliliğimin anormal olduğunu ilk kez sizden duydum.
Birde en fazla su kadar olabilir diye belirtmiş ısmarlama oluyor sanki bu işlerEşim benden 8 yaş büyük ve evliliğimin anormal olduğunu ilk kez sizden duydum.
Yaş farki cok abarti olmadigi sürece kimin küçük kimin büyük oldugunun ne onemi var. Ama kimse cocugu olacak yastaki insanlarla da olmasin ya da babasi olacak yastaki insanlarla. Kimse de para icin evlenmesin bi zahmet. Evliligi kurtulus olarak görenler bir yerde dursunlar. Insanin kendi ayaklarinin uzerinde durup kimseye minnet etmemesi kadar güzel birsey olamaz. Ayrica isteyen istediğiyle evlensin ya elalem kadar güçlü bir duvar yok. Elalemden bize ne'yi hayatimizin kurali yapmaktan baska care de yok.Yıllardır bu konuyu hep düşünürüm :) Sonuçta herkes çalışıp kendine bakıyor
Eskiden erkek büyük olsun gözü dışarı kaymasın denirmi şu zamanda Kadınlarda çalışıp kendine bakıyor Erkek yaşlı olunca ya Kadının gözü dışarı kayarsa ? İşin komik yanı Erkekler değilde Kadınlar ayıplıyor Ayıplayacağınız şey bence Evli olup zina yapanlar vs
Bana göre kadın ve erkek 7-8 yaş ikiside büyük olabilir Çünkü eşitiz
İlla büyük olsun diyenler kocada Baba sevgisi arayanlar kendisine Erkeğin bakmasını isteyenler gibi geliyor
Kendimden 8 yaş küçük birine Eş olarak bakmak bana normal geliyor dinde yasaklanmamış sonuçta
Neden erkeğin büyük olmasını istiyorlar ?
cidden Merak ediyorum:) ?
Yaş farki cok abarti olmadigi sürece kimin küçük kimin büyük oldugunun ne onemi var. Ama kimse cocugu olacak yastaki insanlarla da olmasin ya da babasi olacak yastaki insanlarla. Kimse de para icin evlenmesin bi zahmet. Evliligi kurtulus olarak görenler bir yerde dursunlar. Insanin kendi ayaklarinin uzerinde durup kimseye minnet etmemesi kadar güzel birsey olamaz. Ayrica isteyen istediğiyle evlensin ya elalem kadar güçlü bir duvar yok. Elalemden bize ne'yi hayatimizin kurali yapmaktan baska care de yok.
Arkadaşın çok rezil bir insanmış.Ayrıca 40 tan sonrası mevzusuda baya komik.Arkadaşların tüm erkekleri kendi kocaları gibi zannederek genellemisler.Yada öyle avunuyorlar.Evli arkadaşlarımda öyle söyledi 40 tam sonra sıkıntı hatta bir arkadaşım eşini aldatıyor tatmin olamadıgı için arasında 5 yaş var
Cık cık cık, böyle hava atmak hoş bir davranış mı?Haha siz öyle sanın
Cık cık cık, böyle hava atmak hoş bir davranış mı?
Sizin dogru tabiri bulamamaniz babasi olacak yaslardaki insanlarla evlenenlerin somut örnekleri var. Sadece parasi için o insana katlanan insanlar ki onlarla evlenmeleri de beni pek enterese etmez açıkçası ama sadece bunu yazan kisi evlenme aşamasında olabilir. Biraz şey dediginizden kasıt anlayamadım orayi. Ben bunu yazan kisi tabiki istedigiyle evlenebilir benim düşüncem para için hayatini satan insanlar ve 20 25 yas farkla evlenen kadinlar... Böyle seylere olumlu bakmıyorum. Ama bu benim düşüncem tabiki kendisi ya da bir baskasi kimle istiyorsa mutluysa evlensin. Bir yerde benim düşüncem ardinda da netice de bende bunu yapacak insan icin elalem sıfatını taşıyorum fikir veririm ama kimsenin hayatina karisacak kadar da edepsiz degilim. Umarim sizi aydinlatmisimdir.O onunla evlenmesin bu bununla evlenmesin para için evlenmesin diye sayıp sonra isteyen istediğiyle evlensin demek biraz şey (doğru tabiri bulamadım) değil mi?
Bilemedim, belki aramızda 1 aydır birşeyler yapmamış arkadaşlar vardır, kıskanabilir, üzülebilirler. Hassas bir konu buHak ettiler ama napiim...
Jigolo da eyi fikir aslinda hurrem kiz niye evlenmeden once dusunemedim ben bunu bari eline telefon alip yatmaz butun pazar gunu boyunca dimiEvliliğin seksten ibaret sanıyorsanız jigolo ile evlenin daha iyi olur. Arkadaşınıza da tavsiye edin.
Sizin dogru tabiri bulamamaniz babasi olacak yaslardaki insanlarla evlenenlerin somut örnekleri var. Sadece parasi için o insana katlanan insanlar ki onlarla evlenmeleri de beni pek enterese etmez açıkçası ama sadece bunu yazan kisi evlenme aşamasında olabilir. Biraz şey dediginizden kasıt anlayamadım orayi. Ben bunu yazan kisi tabiki istedigiyle evlenebilir benim düşüncem para için hayatini satan insanlar ve 20 25 yas farkla evlenen kadinlar... Böyle seylere olumlu bakmıyorum. Ama bu benim düşüncem tabiki kendisi ya da bir baskasi kimle istiyorsa mutluysa evlensin. Bir yerde benim düşüncem ardinda da netice de bende bunu yapacak insan icin elalem sıfatını taşıyorum fikir veririm ama kimsenin hayatina karisacak kadar da edepsiz degilim. Umarim sizi aydinlatmisimdir.
Bilemedim, belki aramızda 1 aydır birşeyler yapmamış arkadaşlar vardır, kıskanabilir, üzülebilirler. Hassas bir konu bu
Etrafında ki birkaç insanı baz alıp erkekler kırkından sonra böyle, kadınlar hep aldatıyor diye genelleme yapmak basli başına saçma.Arkadaşın çok rezil bir insanmış.Ayrıca 40 tan sonrası mevzusuda baya komik.Arkadaşların tüm erkekleri kendi kocaları gibi zannederek genellemisler.Yada öyle avunuyorlar.
Tv de mi izlemiyosunuz yaşını başını almış dedeler uckurlari için ne pislikler yapıyorlar..
Jigolo da eyi fikir aslinda hurrem kiz niye evlenmeden once dusunemedim ben bunu bari eline telefon alip yatmaz butun pazar gunu boyunca dimi
O mesajı göremedim ama kırdın beni gözlerim yaşardı gülmekten.Jigolo da eyi fikir aslinda hurrem kiz niye evlenmeden once dusunemedim ben bunu bari eline telefon alip yatmaz butun pazar gunu boyunca dimi
Etrafında ki birkaç insanı baz alıp erkekler kırkından sonra böyle, kadınlar hep aldatıyor diye genelleme yapmak basli başına saçma.
Herkes kendi çevresine bakıp bir sonuç çıkarsin o zaman. Birde genel geçer birşey gibi üstüne basa basa savunsun bunu