- 30 Mart 2020
- 919
- 2.771
Kaç yaş var aranızda yaşlarınızı merak ettim, eğer söylemek istersenizBenim esim benden kucuk bazi zamanlar haric kendisi beni cok seviyor mutluyuz
Dipnot: Mesaji duzenlemeden once buyuk yazmisim kucuk yazacaktim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaş var aranızda yaşlarınızı merak ettim, eğer söylemek istersenizBenim esim benden kucuk bazi zamanlar haric kendisi beni cok seviyor mutluyuz
Dipnot: Mesaji duzenlemeden once buyuk yazmisim kucuk yazacaktim.
Ama yazik ya o güzel beyniniz yazdigim o mesaja gore aydinlanmamissa demek ki. Her neyse dedigim gibi dedenizle de evlenmek isteseniz enterese etmez hatta gidin mezardaki insanla evlenin. Halisiyla evlenen insanlara bile tuhaf bakmadım. Ben düşüncemi sorana yazdim. Eminim o kisi bunlari anlamıştır. Sirf böyle diklenmek için üst üste gereksiz yorumlar yazmaniza hic gerek yok duye düşünmeyip tek tek yazacagim yeniden anlamaniz için. Ben diyorum kendi babam yasindaki adamla evlenmem para icinde evlenmem insan aşık olduğu kisiyle evlenmeli ben 20 yas buyuk insana baba gozuyle bakarim diyorum bu yüzden ask dusunemem onunla ama ha siz bakarsiniz evlenirsiniz kimse umrumda degil. Sonucta sizinle de bir bağım yok. Umarim yine sivrilip sivrilip egilmek için yazmazsiniz. Umarim bu kez beni anlarsınız. Gerci anlamazsanizda bu da artik beni enterese etmezKimi para için evlenir, kimi dış görünüşü için, kimi aşk için, kimi mantık evliliği yapar, bazısı da evlenmek için evlenir. Herkesin seçtiği insanda istediği bir özellik vardır. O yüzden bence ister 25 yaş büyük ya da küçük biriyle evlenir, isterse parası için evlenir bize ne, kime ne?
İronik olabilir aradığım tabir ilk mesajınız için ama emin değilim.
Ya Allah askiniza sivrilmek icin bir insan bu kadar celiskili yorumlar yazar neyse her yorumda kendinizi boylesine belirttiginiz icin demek ki beynimde oylece kalmissinizKendinden küçük adamlarla evlenen iki yakınım boşandı. Bence erkek küçük olunca kesin yüzde bi milyon valla billa boşanılıyo.
Kendinden küçük adamlarla evlenen iki yakınım boşandı. Bence erkek küçük olunca kesin yüzde bi milyon valla billa boşanılıyo.
Yani diyorki genç koca bulun 40 tan sonra pil bitiyor,sonra aldatmak zorunda (!)kalırsınız..Etrafında ki birkaç insanı baz alıp erkekler kırkından sonra böyle, kadınlar hep aldatıyor diye genelleme yapmak basli başına saçma.
Herkes kendi çevresine bakıp bir sonuç çıkarsin o zaman. Birde genel geçer birşey gibi üstüne basa basa savunsun bunu
Ya Allah askiniza sivrilmek icin bir insan bu kadar celiskili yorumlar yazar neyse her yorumda kendinizi boylesine belirttiginiz icin demek ki beynimde oylece kalmissiniz
Allahim hayalimdeki evlilikStriptizci olsa bi de jigoloğun yanında dadından yenmez.
Düşünsene bir pazar günü koltukta yayılırken adamın birden dans etmeye başladığını
Yapilan ironilerle ayni seviyede degilsek demek ki... her neyse ya sadece yemini ortak etmeyin ironi dediginiz seylere lütfenİroniden anlamayan nesle aşina değiliz...
neyi seviyosan onla evlencen isteO mesajı göremedim ama kırdın beni gözlerim yaşardı gülmekten.
Ayrıca jigolo ile evlenmek nedir ya
Sanki et seven kasapla
Meyve seven manavla evleniyor
Yada şey, odaya dalıyor birden, itfaiye mi çağırmıştınız? Dımtıs Dımtıs soyunmaya başlıyor falanStriptizci olsa bi de jigoloğun yanında dadından yenmez.
Düşünsene bir pazar günü koltukta yayılırken adamın birden dans etmeye başladığını
Benim kendinden küçük adamla evlenen yakınım hiç yok dolasiyla evlilikle erkek büyük olmalı, başka türlüsü normal değil.Kendinden küçük adamlarla evlenen iki yakınım boşandı. Bence erkek küçük olunca kesin yüzde bi milyon valla billa boşanılıyo.
Yada şey, odaya dalıyor birden, itfaiye mi çağırmıştınız? Dımtıs Dımtıs soyunmaya başlıyor falan
Kafama tüküreyim, sıradan bir mühendisle evlenecek ne vardıysa,al işte şöyle Birtane missss
O zaman kesin poliandri nin yasal olduğu bir ülkede evlenmem gerekirdi.neyi seviyosan onla evlencen iste
Bizim evdekinde jigolo kumasi yok bildigin gobekli esnaf
Muhendislerin hepsi oyle kendimizden biliyorum.Yada şey, odaya dalıyor birden, itfaiye mi çağırmıştınız? Dımtıs Dımtıs soyunmaya başlıyor falan
Kafama tüküreyim, sıradan bir mühendisle evlenecek ne vardıysa,al işte şöyle Birtane missss
Bi dur ihaleyi cok yuksekten acma.O zaman kesin poliandri nin yasal olduğu bir ülkede evlenmem gerekirdi.
Sevdiğim şeyler az buz değil.
Striptizci olsa bi de jigoloğun yanında dadından yenmez.